איך מתחילים?

איך מתחילים?

שלום. לאחרונה הפכתי מלגמרי-לא-סינגל לסינגל חופשי ומאושר (?) עם השנים צברתי חלודה, וטכניקת ה"התחלה" שלי, שמעולם לא הייתה מי-יודע-מה חזקה (לרוב התחילו איתי) נראית לי מיושנת ולא רלוונטית. בתור סינגלים נחמדים (קראתי אי אלו דפים לפני שכתבתי את ההודעה) אולי תוכלו לרכך את הכניסה שלי ל"שוק". תודה מראש.

המממ... תסריטאי !? מעניין...

אז וודאי יש לך את זה במילה הכתובה, לא ? לך על זה. לעיתים זה מרשים יותר מכל זר ורדים/קופסאת שוקולד/פנינים וטבעות... תלוי כמה אתה מוכשר ומשחיז לשונך (מממ...)

dudusch

New member
שוק? כבש, עוף, מה?

יש כ"כ הרבה שיטות, אתה פשוט צריך למצות. יש את משפטי הפתיחה (ראה שירשור במקום כלשהוא), ויש את הפתקים (דרך שלא ממש הוכיחה עצמה, גם אם מאוד נחמדה...). יש גם את הפנייה הישירה, אם יש לך אומץ לפנות. אתה יכול להשתמש בידידים/ות לצורך העניין, כמו שנאמר, במלחמה ואהבה הכל הולך... בהצלחה לך, וחזור לספר! דרך אגב... ברוך הבא בצל קורתנו!

תודה לך (וגם להגונה)

תדה על הברכות וקבלת הפנים החמה, אבל עם כל הכבוד, לא נתתם כאן עצה ממשית - אמנם אני איש של מילים, לשוני מתגלגלת ופי מפיק מרגליות על ימין ועל שמאל, אך עצם מעמד ה"התחלה" מביך אותי, ולשוני נדבקת לחיכי. איך מתגברים על הקטע הזה? (ובבקשה אל תגידו לי פתקים, קרה לכם שהתחלתם עם פתקים? זה נשמע לי יותר מידי מעריב לנוער סטייל) להתחיל את השניות הראשונות - זו הבעיה. אחרי דקה וחצי, אני כבר יכול לדאוג לעצמי (אני חושב). ושוב - תודה רבה על קבלת הפנים.

yam29

New member
היי

מה אני אגיד לך, אני מהצד של הבנות... אז ככה זה נחמד שמסתכלים, מחייכים,ניגשים בעדינות ומדבאים על הא ועל דא.. בהצלחה

לא צריך לעשות תואר בזה

אם המין היפה מעוניין בך אז לא משנה איך תתחיל איתה- העיקר שתתחיל. אבל אם אתה רוצה עיצה- לפי דעתי הכי טוב ישירות וכנות. לגשת אל הבחורה לומר לה שהיא מוצאת חן בעיניך ולהציג את שמך ומכאן אני בטוחה שפיך יפיק מרגליות
השאלה היא האם אתה מוכן להכנס אל "שוק הפנויים פנויות" , כי לפי מה שכתבת היית הרבה זמן לא סינגל... שלך רוית

בואו נפתח עוד נושא לדיון

בנות, ראיתן מישהו נחמד. היה מבט. היה חיוך. היתה הרגשה טובה של קליק. אבל מה - הבחור פשוט לא ניגש. מה עכשיו? האם אתן, בנות-חזקות-גירל פאוור-וכו´, תשנסו מותניים ותיגשו להצי את עצמכן, או שמא אתן עדיין מאמינות שאת העבודה הקשה צריך להשאיר לנו, הבנים. ומי שכן עשתה זאת - זה המקום לת´רד וידויים ארוך ומעניין.

voguemaster

New member
לא הן לא עושות את זה

ד"א, מה שתמיד מציק לי בעניין ההתחלות זה לא לבוא ולהציג את עצמך אלא השיחה שצריכה לבוא אח"כ, לפחות עד שנשבר הקרח. לדעתי מהרגע שנשבר הקרח העניינים זורמים ואפשר להיות כמה מקסים שאתה רק רוצה. הבעיה זה לפני: איך לעניין אותה מספיק כדי שהיא תישאר מספיק זמן עד לשבירת הקרח ? או יותר נכון, איך לא לגרום לה לעשות 180 מעלות אחרי 20 שניות של שיחה
אלי

ליאן.

New member
ת´רד זו שפת Yנט (נחשפת!) ../images/Emo13.gif

כאן קוראים לזה שירשור.. היה מבט וחיוך. מה זה אומר בעצם ? א- יש לו פזילה ב- אולי גאזים ג- מעוניין, אך מתבייש לגשת ד- משחק את הקשה להשגה ה- בוחן אותנו (עד כמה אנחנו רוצות אותו) ו- אם הוא לא ניגש, אולי הוא לא לגמרי מעוניין כן, את העבודה הקשה תעשו אתם. בנות לא תמיד (הנה, אני לא מכלילה) אוהבות את הבישנים שלא יוזמים, ולעיתים הבחורה ה´מתחילה´ עלולה להתפס כ´קלה´, נואשת או לא רצינית, רק בגלל שיזמה והתחילה, ובפעמים אחרות, אף תתבקש להמשיך ליזום בהמשך, לחזר וכו´ (נכון שיש הרבה יוצאות ויוצאים מן הכלל שלא רואים כך את פני הדברים), אבל למה לה להסתכן בלנסות לשבור את הסטיגמה ולהפסיד ? תתאמץ קצת. האישה אוהבת להיות הנחשקת, הנכבשת, המחוזרת והמוערכת. בדרך כלל יש כמה מחזרים שכבר העיזו ופנו, והביעו מועמדותם לכתר
כך שבמצב כזה, ליזום פנייה לא תמיד תהיה אופציה בשבילה. היה מבט וחיוך ? גש אליה לפני שזה יתחיל להיות מביך או שמישהו אחר יעז ויגנוב לך אותה. אם תתמהמה או תוותר, ייתכן שהיא תרוץ אחריך כשתעזוב רק כדי שלא להפסיד, אבל ייתכן שהיא תעדיף כבר לוותר בעצמה וחבל. כן, משחקים.. קוים לדמותה של היוזמת מזן אחר - האסרטיבית, בפעם הבאה.

ליאן.

New member
ברכות לרגל הצטרפותך למועדון.. ../images/Emo171.gif

בסה"כ הכל בראש. אתה מתרגש ולא מרגיש שכוחך במותנייך, אבל בשביל להשתפשף כל מה שאתה צריך זה להתנסות וללמוד שבעצם אין ´טעויות´.

תודה רבה על קבלת הפנים החמה../images/Emo39.gif

גראוצו מרקס אמר פעם (וצוטט רבות על ידי גדולים וטובים ממני, כמו וודי אלן לדוגמא): "אני לא רוצה להשתייך למועדון שמוכן לקבל אותי בין שורותיו" ובפראפראזה על מה שהוא אמר: תודה על קבלת הפנים, לכבוד הוא לי להיות כאן, אבל אני, כמו רובנו כאן (האמנם? הסקר יאמר את דברו) שואף להיות אלו שאת מוחקת את ה"עצות" שלהם. (למה, בעצם? הרי כל דאבל היה פעם סינגל שהצליח, לא?)

לא אמרתי שמחקת

התייחסתי לדברים שכתבת בתור סוג של כללים, אמרת שלא סינגלים יימחקו.

למעלה