איך מתחילים ?

איך מתחילים ?

שלום לפורום מיוחד במינו אני מאוד אוהבת תכשיטים - למעט טבעות. רוצה מאוד להכין שרשראות/עגילים/צמידים. איך מתחילים ? הסתכלתי בסדנאות הוירטואליות - כל הכבוד על ההשקעה ! - אבל זה נראה לי מסובך לגמרי. ושאלה נוספת בבקשה - האם מהיבט כלכלי ותו לא שווה לרכוש או לעשות לבד ? החרוזים מאוד יקרים !

wildspirit

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

תודה על המחמאות
איך מתחילים - וואו - אכן מסתכלים הסדנאות הוירטואליות שיכולות לעזור לך המון ואם את אהבת שרשראות אז עלתהכאן כבר סדנה כזו וגם של צמיד - הן לא נורא קשות ומסובכות. יש גם תרשימים שאנחנו מעלים מדי פעם ואפשר לעבוד על פיהם. יש אתרים שאנחנו מעלים שיש בהם תרשימים ומפגשים חברתיים שיתקיימו מאחורי הקלעים - נפגשים בבית ויוצרים בכיף לגבי רכישת חרוזים - אכן יש חרוזים יקרים יותר ויקרים פחות, יש גם חנויות שמוכרות בזול או ביקר תלוי כמובן איפה את קונה - חרוזים בזול את יכולה למצוא בדרום תל אביב באזור הרחובות החשמל אלנבי ודרך יפו תל אביב. ולעשות לבד?? את יכולה מפימו. בואי נגיד גם שאת לא חייבת להשתמש תמיד בחרוזים שאומרים בתרשימים או בסדנאות הוירטואליות הם רק בגדר המלצה. את יכולה להשתמש בחרוזים שיש לך בהצלחה
טליה

קצר בתקשורת :)

כששאלתי מה יותר זול (בלי שאר הפרמטרים של הנאה וייחודיות) התכוונתי בין להכין שרשרת לבד לבין לקנות שרשרת מוכנה. לא החרוזים. קטונתי :)

wildspirit

New member
אוופס אכן קצר בתקשורת ../images/Emo12.gif

תראי אין יותר כיף מההנאה של להכין את התכשיטים שלך בעצמך- לטעמי
ובואי נגיד שתקני תכשיטים מוכנים - הם לא יהיו זולים בכלל - כי הם כוללים חומרים ועבודה ועוד פרמטרים נוספים לפעמים עדיף לקנות חרוזים ולהכין את השרשרת לבד. יותר זול

מסכימה איתך לגמריי

עכשיו נותר לי רק להסתכל כאן, למצוא משהו שאני אוהבת, לקרוא את ההוראות, לקנות ו... להכין ! מבטיחה לעדכן :)

היי הילה!

דבר ראשון: ברוכה הבאה! דבר שני:לגבי מחירים של חרוזים, יש חנויות שמוכרים חרוזיםם בבודדים שהם לא סיטונאים ואז באמת זה יוצא קצת יותר יקר אבל בחנויות של סיטונאות את צריכה לקנות שורות של חרוזים ובתכלס זה יוצא יותר זול לפי חרוז אבל את צריכה להוציא יותר כסף בשביל כמה סוגי חרוזים. אם את הולכת לחנות רגילה אז את יכולה לקנות בדיוק את מה שאת צריכה ואז את יכולה להוציא פחות כסף אבל כל חרוז יצא לך קצת יותר. דבר שלישי לגבי ללמוד, פשוט תתחילי לנסות את הסדנאות הוירטואליות. כי לפני שמנסים לא לומדים. אם תסתבכי אנחנו נעזור לך. אבל צריך להתחיל מאיפה שהוא. בהצלחה מאמי!

למעלה