איך מתייעצים עם עוד רופא?

מיליתו

New member
איך מתייעצים עם עוד רופא?

האם אפשר פשוט להתקשר ולקבוע תור במרפאה בבי"ח ממשלתי או אחר? אני לא מעוניינת ללכת לרופא פרטי, כי אלה ששמעתי עליהם המלצות בכלל לא מקבלים באופן פרטי. איך מסדרים את העניין עם קופ"ח ואיך מבקשים מרופאה נפלאה שמלווה אותי כבר כמה חודשים את התיק הרפואי כדי להראות למישהו אחר, בלי לסבך את היחסים? תודה

lital_helmer

New member
אני יודעת שבקופ"ח נותנים אפשרות

להתייעץ עם רופא נוסף...איזה שאת בוחרת לכל נושא מסוים. אני קבעתי פשוט תור לשר"פ..שזה בעצם פרטי אבל דרך בית חולים (בהדסה יש את זה) מבקשים מכתב ממנו..משלמים כסף ומקבלים את ההחזר מקופ"ח אח"כ. במקרה שלי הרופא שאיבחן את המחלה בקפלן ראה שאני מעוניינת בדיעה נוספת ולכן הציע לי בעצמו ללכת לייעוץ כדי שארגיש שקטה וכתב מכתב לרופא שאליו הלכתי והכל בלי בעיה מיוחדת.

אני פניתי לעזר מציון, לרב פירר

ואני ממליצה בחום לפנות אליו לצורך ייעוץ, כי הוא ממש יודע ה-כ-ל! הוא אמר לרופא שלי לעשות דברים מסויימים, שהרופא גיחך כששמע אותם, אבל בסוף- הוא ממש צדק בנוגע לטיפול שהוא אמר. האיש הגדול הזה מחזיק בכל הידע האפשרי בנוגע לרופאים, סוגי טיפולים מומלצים וכו'. אולי זה המקום לומר שאני לא דתיה, ששמעתי על היכולות המדהימות שלו כשחליתי ואושפזתי. עזר מציון, יושבים ברחוב חידא 11 בבני ברק, תבקשי פגישה עם הרב או לשוחח עימו טלפונית, חשוב שתסבירי גם שאת זקוקה לייעוץ דחוף. ב-ה-צ-ל-ח-ה.

מזי א

New member
הרב בפירר

חוזרת על ההמלצה לפנות לייעוץ אצל הרב פירר. אמרת שתתקשרי, נו? מה קורה? תפסת אותו ? תגידי,איך היה הראיון? מתי אמורה להיות ההשתלה? תעדכני, טוב, ביי, מזי

jar1

New member
מיליתו אל תחכי יותר פשוט תתקשרי

לאיכילוב או להדסה בקשר להקפאת שחלות. אפילו אם יגידו לך שזה לא רלוונטי אולי בעוד 5 שנים ופחות יתברר שיש מה לעשות עם פיסת השחלה שהקפיאו לך ואם את חוששת מתגובת הרופאה שלך ? אז תשאלי את עצמך אם בגלל הבושה את מוכנה שלא לנסות משהו חשוב לעתידך. אני לא מכירה אותך כמובן אבל נדמה לי שבעוד שבוע יש לך פעולה חשובה? אז אין זמן ! תבקשי אולי מחברה להתקשר עבורך. אני עשיתי זאת לחברה פעם בנושא אחר והפוש ממש עזר. אשמח לשמוע מה קורה . בהצלחה !

היי, כשאני הלכתי ליעוץ נוסף

אמרתי לרופאה שלי שאני עומדת להתייעץ עם כב' הרב פירר (יש לאדם הזה כבוד מאוד גדול ומתקשרים אליו ליעוץ רופאים בכירים מהארץ ומהעולם כדי להתייעץ. אני צילמתי את התיק ללא בעיות ואפילו לא לקחו לי על זה תשלום... בכל מקרה, כדאי לך להפגש עם הרב פירר |(צריך לקבוע פגישה עם היועץ ולומר שזה דחוף - הם יסבירו לך את התהליך). הוא יוכל לעזור לך לגבי שמירת פוריות ויתן לך המלצה או כיוון לגבי רופאים או סוג טיפול. אני מאחלת לך שתעברי את ההשתלה בהצלחה רבה ושתזכי לילדים בקרוב! וסליחה על התגובה המאוחרת, היתה לי בעיה עם המחשב. שבת שלום, מיכל

לא שמתי לב, אבל אני רואה

שיש המלצות רבות על הרב פירר, אז קדימה, זה חשוב מאוד!!!!!!!!!!!!! (תנסי ביום א' על הבוקר)

vlad28

New member
זה לא קקל אבל יש כה שיטות

האם הרופא שאתעונינת בו הוא מאתו תחום מחלה זה יותר פשוט אם לא זה הרבה עבודה אבל אפשר את יכולה לצלצל לקבוע תור ולשלם את ההתחייבות זה בדרך כלל לא יותר מ 200 שח הרבה פחות מרופא פרטי

מיליתו

New member
תודה

האמת היא שעם הרבה פירר התייעצתי כבר כמה פעמים - הוא הפנה אותי בדיוק לרופאים שאני מטופלת אצלם... בכל אופן, בסוף פשוט התקשרתי לרופא שאיתו רציתי להתייעץ (חברה נתנה לי את המספר האישי שלו), דיברתי איתו, הוא אמר שהוא יתייעץ במחלקה ויחזור אלי (היה ממש מקסים) ואחר כך יפנה אותי לפגישה פרטית אצל מנהל המחלקה (לא איכפת לי לשלם). הייעוץ הוא כמובן, האם יש לטרנטיבות להשתלת מוח עצם? אני לא מבינה למה אני מתייסרת בשאלה הזו כבר חודש ועדיין לא הלכתי להתייעץ עם רופא נוסף... אולי בגלל שאני ממש אוהבת את הצוות שמטפל בי ברמב"ם, ומרגישה שזו קצת הצעת אי אמון בהם (למרות שלאחרונה האמון בהם, ובכלל ברופאים, נפגע קשות). בכל אופן, החלטתי כבר שהקפאת שחלה היא תנאי מקדים להשתלה. אמרתי את זה גם לגניקולוג שאמור לעשות את זה. אין הקפאה - אין השתלה!!! ולמזי, הראיון עבר. אני לא יודעת איך. שאלו שאלות ועניתי תשובות, לפעמים לא כל כך לעניין וגם היו לי כמה בלק אווטס, לא ידעתי מה לעשנות לשאלות הכי טריוייאליות... בכל אופן, נראה איזו תשובה יחזירו לי בעוד חודש...

מזי א

New member
../images/Emo42.gif

חמודה שלי כל מחשבה שלך או רעיון, שיתגשמו מהר ובקלות. בהצלחה בשימור השחלה , בראיון ובקיצור ב ה כ ו ל לא יודעת אם אמרתי, אבל אני
אותך

תמר 26

New member
../images/Emo24.gifמיליתו יקרה ../images/Emo50.gif

כשאת אומרת אין הקפאה - אין השתלה, את לוקחת אחריות
מסדרת לך תנאים שיתאימו לך ויהיו יותר טובים לך ויותר נוחים לך. את לוקחת אחריות על החיים שלך הבריאות שלך והטיפול
. זה בעצם כמו חתימת חוזה כשמתחילים עבודה חדשה או כששוכרים דירה כל צד מעלה את הדברים החשובים לו ומנסים למצוא פתרונות. זה צעד שתמיד טוב לעשות כדי שהחוזה יהיה משהו שנוכל לחיות איתו, על אחת כמה וכמה כשמדובר בטיפול רפואי כאשר את זו שצריכה לחיות עם התוצאות. בעיקר כשמדובר בפוריות שלך. החזרת השליטה, הבחירה והרצון לחיינו כשבזמן המחלה נלקחים מאיתנו הדברים האלה מחזירה לנו את הכח להתמודד. בכך את הופכת מסבילה לפעילה, מאחת שמחליטים עבורה לאחת שמקבלת החלטות, מדמות הקורבן והחולה למישהי יכולה ומסוגלת. את הופכת לwinner.
לכן אין לך מה לדאוג לגבי הבעת אי אימון ברופאים שלך. רופא טוב באמת הוא רופא שמתייחס למצב הפיזי כמו גם הנפשי של המטופל שלו. רופא טוב רוצה שתקבלי את הטיפול הכי טוב שאפשר לקבל. רופא טוב רוצה שהמטופל שלו יהיה שלם עם הטיפול כדי שמצבו הנפשי יעזור לו להתמודד עם הקשיים הפיזיים. מאחלת לך המון המון

למעלה