איך מתכוננים לחזור לעבודה?

איך מתכוננים לחזור לעבודה?

בתאריך 1.9.04 אחרי 7 חודשים בבית כשהפשושה שלי תהיה בת שישה וחצי חודשים אני חוזרת לעבודה רק המחשבה על זה מעבירה בי חלחלה התרגלתי לחיים הטובים קמה ב8 בבוקר לוקחת את הגדול לגן ישנה צהריים מטיילת הרבה עוקבת אחרי אופרות סבון כמו שאמרתי החיים הטובים

אביטלתל

New member
מתכוננים לזה שתהיה תקופת מעבר

לא קלה הרבה בכי שלך ורגשות אשם וחרטה... מה אתם עושים עם התינוקת ? מישהי נתנה לי עצה טובה - לשרוד חודש בעבודה ואז להחליט אם רוצים לעשות שינויים במבט לאחור (חזרתי לעבודה לפני חודש) זו הייתה עצה טובה כי לא עבר יום שבו אני לא חושבת להתפטר תבחרי את אפשרות הטיפול בתינוקת שהכי מתאימה לכם והעיקר שתהיי שלמה עם עצמך

new mermaid

New member
../images/Emo5.gif אני איתך... גמנחנו ב1.9

נראה לי שמתחילים ביצירת סדר יום דומה ככל האפשר למה שיהיה (הנקה ראשונה ב5:30 ולא ברבע לשבע, למשל) וגם מבחינת השעות שלי, שלא אהיה הלומת שינה בשבוע הראשון חזרה... נראה לי שאתחיל כשבועיים לפני, תוך כדי שילוב המטפלת בהדרגה בשבוע שלפני. וכמובן, קוסמטיקאית, ספר ובדיקת המלתחה
יווו, *כל-כך* לא בא לי לחזור למקם הספציפי ההוא
אל תשכחי ב
לפני לתת לבעל לקום לקטנה (אם היא עדיין קמה) כדי שתגיעי ליום הרשון רעננה וזוהרת

יעל י

New member
ואני ב 6.9

דחיתי בגלל סופשבוע ארוך ממש לפני... יום עבודה ארוך בטוח עם המון רגשי אשמה ולי יש 3 ילדים איך מתכוננים... חיצנוית: כמו שנאמר:קוסמטיקה'ספר,בגדים וכו' נפשית:אין לי מושג...

../images/Emo5.gif בדיוק, אבל בדיוק אותודבר

חוזרת ב 1.9, חושבת שאיזה שבועיים לפני צריכה להזיז את השעון הביולוגי של ענבר ולשי ולהקדים את הנקת הבוקר, לשלב את המטפלת (אחותי) איזה שבוע לפני, ספר וקוסמטיקאית - פשוט הכרחי.... כמה לא בא לי. לפחות באמצע יש שידורי אולימפיאדה להתנחם בהם, וגם חוזרים לתקופת החגים, ככה שזה יהיה הדרגתי יחסית.

רשמתי את נעה לתינוקיה

במעון (היכן שנתנאל נמצא היום) מאחר ואני מכירה את הצוות מכירה כמעט את כל ההורים שלהם תינוקות וילדים במעון אני שלמה עם ההחלטה מה גם שיהיה רצף עד גיל 4 לפחות ורק אז היא תעבור לעיריה היא תעבור דרך כל המטפלות והגננות שנתנאל עבר דרכם ואני יודעת כי מדובר באנשים נהדרים מטפלות חמות מעניקות המעון פועל בין השעות 7 בבוקר עד 5 אחה"צ נתנאל עצמו עובר לגן עיריה שנמצא במרחק 50 מ' מהמעון ובצהרון מעבירים אותם לגן שנמצא מול המעון (שער מול שער)

תומרלי

New member
אם למישהי יש רעיון חכם - שתגיד לי

אני לצערי הרב חוזרת ב 1.9 אחרי היעדרות מחודש מרץ.מהשהייה בבית התחלתי ליהנות רק לאחרונה, כי יחד עם הלידה שהייתה מוקדם מן הצפוי, היו לנו שיפוצים מאסיביים בבית ונאלצנו לגור אצל הוריי ושנאתי את זה, על אף שהם היו מקסימים והשתדלו. מה גם שסבלתי מאוד אחרי הקיסרי ולקח לי זמן להתאושש ויחד עם כל זה היו לי 5 בחינות קשות באוניברסיטה. עכשיו התחלנו אני והקטן ליהנות לנו בבית (המשופץ) ותיכף כל זה ייגמר. אני חוזרת לעבודה תובענית מאוד. אני גם כל הזמן חושבת אם המטפלת שבחרנו טובה דיה (כמו ששמענו). מה גם שעוד אין לנו לילות מושלמים. רחוקים מלהיות ואני עייפה מאד. למישהי יש רעיונות איך לצלוח זאת בשלום?

שיפסלה

New member
גמני בחוזרות ב-1/9

לא רוצה לחשוב על הרגע הזה בעלי מנסה ללחוץ עלי שאתחיל להרגיל את הקטנצ'יק לבקבוק במקום ציצי להשאיר אותו קצת לבד עם סבתא (שתשמור עליו) בזמן שנשאר עד לחזרה לעבודה ואני אני דוחה את הקץ יודעת שהרגעים האלה עם הקטנצ'יק בגודלו הנוכחי כבר לא יחזרו ולא מוכנה לוותר על רגעי האושר האלה אמנם גם אח"כ יהיו רגעם של אושר אבל הם כבר יהיו שונים

אלינה12

New member
אני חוזרת ב- 5.9

לקחתי עוד קצת חופש, כדי לקחת את המתוק שלי מהמשפחתון בצהריים. נראה לי שיהיה לי יותר קשה להפרד ממנו מאשר לו ממני. מאוד מזדהה איתך,יש לי אותו סדר היום ובמיוחד עכשיו כשילדה גדולה בחופש גם ואנחנו כל יומיים באטרקציה אחרת, אז חיים הם סופר טובים... כל כך נהנתי מחופשת לידה, אני לא יודעת איך עכשיו אני אתרגל לעבוד?

למעלה