איך מתלוננים שוטרי בלוג חצופים !?!

Overclocker

New member
איך מתלוננים שוטרי בלוג חצופים !?!

על שוטר אחד ספציפי ליתר דיוק בשם שוטר 16 שעונה לתיאור "עבד כימלוך" הרחיק אותי 3 פעמים אחת אחרי השניה ללא כל פרובוקציה או שלחית הודעה ליתר דיוק!!! תפוז תבררו מי האנשים שאתם שמים בתור שוטרים לא יתכן שכל rifraf יהפך להיות שוטר אחרת המקום הזה מהר מאוד יהיה נטוש

צריך להפסיק שוטרי הבלוגים

אני מסכים. יש צורך להפסיק את עבודת שוטרי הבלוגים. הם לעיתים משתמשים בסמכותם יותר מדיי. רק כדי להפגין כוח. צריך להפסיק לחלוטין את משטרת הבלוגים ולאפשר חופש ללא הגבלה לגולשים. רק במקרה של עבירות שהן בבחינת עבירות פליליות, לכאורה, (וזאת רק בית משפט יכול לפסוק)=רק אז לתת אזהרה מוקדמת לגולש ואם העבירה נשניית=רק אז להוציא..... שפן של הצאט 8.2.2004

Overclocker

New member
השוטרים הם הכרחיים

במקרים של תכנים לא רואויים או הטרדות של אורחים בחדרים אבך כמו בכל מקום יש לרסן את הכח שלהם ומדי פעם לפעם לבחון את המשך כהונת השוטרים ולהדיח אנשים שסרחו - ויש כאלו אחי הכל כולנו רוצים מקום שקט ולא שטוב זימה החשופה לילדים ומצד שני... חדרים הנשלטים ע"י טיראנים גם לא תביא את הרייטינג המיוחל אייל ב

אני בעד שיטור בבלוגים.....אבל...

אין לי מושג איך תפוז בוחרים אותם, אבל כמעט כולם שם משתמשים בכוח שלהם שלא לצורך וחושבים שהם עכשיו מינימום אלוהים קטנים. גם לי קרה הרבה שסתם זרקו אותי כי אמרתי למשל שהקול של מישהי בבלוג נשמע כמו ציפור מעוכה....אז כנראה שהשוטר הנחמד רצה לעשות רושם, או לא יודע מה והועפתי. זה רק דוגמא אחת קטנה...אבל הם באמת זורקים על כל שטות שיש באתר. לפני יומיים מישהו (לא אני) הועף בגלל שהוא אהד קבוצת כדורגל שהשוטר כנראה לא אהב (שוטר15). אז זו כבר ממש הגזמה, ומישהו בתפוז באמת צריך כבר לשים לזה גבול.

F00D Is G00D

New member
ממממ

על הערה של קול צפצפני האמת מגיע לך שהעיפו אותך... שתפתח חדר משלך ותתמודד עם כל האנשים האלו תראה שכל מי שיגיד שיש לך שערה לבנה במצח אתה תעיף אותו.... ולגבי קבוצת הכדורגל אני בטוח של כך התנהלו העיניניים ואיכשהוא נכנסה לענין איזו קללה ומילה לא במקום. השומרים מגיעים לראיון אצל ההנהלה ברמת גן... והם נבחרים בקפידה! לא כל סטלן יכול להיכנס...

אתה יודע מה?

אתה ממש מדבר שטויות. לא היתה לי כל בעיה אם מי שהיה מעיף אותי זו היתה הבחורה שהיתה במצלמה, ואולי זה היה אכן מגיע לי. אבל זו לא הנקודה, ורואים בכך שאתה מנסה על עיוור לחפות על מי מהאנשים. האם אתה לא מוכן לקבל את העובדה שאחד או יותר מה"שומרים" סרח? במקום לכתוב - "חמור מאוד אם כך הדבר, אנא פנה ל.... או שאני אפנה במקומך לחקירת העניין" אתה כותב כילד בן 14 תשובה נגדית. כמו כן, מעניין איך אתה משלים את החסר במה שאמרתי "ולגבי קבוצת הכדורגל אני בטוח של כך התנהלו העיניניים ואיכשהוא נכנסה לענין איזו קללה ומילה לא במקום"....אתה בטוח? היית שם? על מה אתה מדבר? ושוב אחזור לדוגמא הראשונה, אכן באותו הרגע שאמרתי לבחורה שהיה לה קול צפצפני, הייתי במעין מצב של התלוצצות, ובהחלט הייתי מקבל את זה בהבנה אם הבחורה היתה מעיפה אותי, אבל איזה "שומר" שרוצה לעשות רוח או לעשות שרירים?? ממש לא! השומרים נמצאים שם כדי לשמור שהדברים יהיו חוקיים, על עירום בזמנים ובחדרים המתאימים ואולי אולי גם קללות. אבל סתם לשמור על איזשהו אינטרס אידיוטי של בחורה? אתה רוצה להגיד לי שמעתה אני צריך לשים לב למה שאני אומר בחדר פן אעליב מישהו בטעות ואז אעוף על ידי אחד שלא הוא בעל החדר? ואם בעל החדר ואני מתלוצצים?? איפה הגבול עובר???? לסיכום - לפעם הבאה אם אתה עונה בשם "תפוז" לפחות שתהיה לך תשובה הגיונית, ולא איזה בליל של חיפויים עיוורים לחבריך, ניתן גם להגיד שטעינו, זה רק עושה ממך גדול יותר. שבוע טוב

F00D Is G00D

New member
אני לא עונה בשם תפוז...

אין לי את הסמכות לזה. אני נחשב "מומחה" בפורום, בפורום זה אני מציג את דעתי האישית. השומרים עוברים תהליך מין הכללי ולכן לא הגיוני שמנהל זרק אותך על זה (אמרתי לה הגינוי לא פסלתי את האפשרת לגמרי) השומרים כן מגינים על האינטרס של בעל החדר! הם פה בשביל לשרת אותו! אם היית טורח לקרוא את התקנון היית מגלה שהשומרים אמורים לשמור מפני הטרדות גולשים, זו הטרדה!

אוי נו באמת

עזוב בחור, אנחנו לא נגיע להסכמה לעולם, ולו רק בגלל כיסוי העיניים שיש לך. מי קובע מהי הטרדה? אתה? השומר? תפוז? אם הייתי אומר שיש לה קול מעצבן, זו הטרדה? או שמא הייתי אומר קול ציפציף, זו אולי הטרדה? אז מה הייתי צריך להגיד? לא להגיד כלום? לא לצחוק? לא לדבר? אחזור לשאלתי, ואשמח אם מישהו מתפוז יענה לי, איפה עובר הגבול?? האם אני באמת עברתי את הגבול???? הטרדה זה אולי אחד שמציף את החדר, הטרדה זה אולי אחד שמקלל את בעל החדר, הטרדה זה אולי אחד שמעיר הערות מיניות לבעל החדר, הטרדה זה אולי אחד שלמרות שאמרו לו להפסיק הוא לא מפסיק. אפילו הגבול בהטרדה מינית הוא יותר ברור וחד משמעי והוא בוודאי שלא מוצב במקום שאתה וחבריך בחרו לשים אותו. עשה לי טובה בחור, אתה לא באמת מאמין במה שאתה אומר.....הטרדה....נו באמת...

ינשוף4

New member
השגות מספר

כצופה פסיבי כמעט כל הזמן, אני מציין שלא ברור לי אמות המדה לפיהן מסלקים.פניות בוטות מפורשות זוכות להתעלמות, ומצד שני, הודעה תמימה(כנראה רק לכאורה), אבל במבט שני יכולה להכיל רמז למשהו אחר, ובכל מקרה הומוריסטית, זוכה לסילוק מידי. וראיתי יותר מדוגמה אחת. אז אני יכול להבין כשמפעיל/ת החדר מסלק מישהו על מסר שהפריע לו/ה אישית. אבל בעלי תפקידים אמורים לפעול על פי קריטריונים מוגדרים. לא?

ידידי, שמתי לב לדבר נוסף

שים לב כיצד ה"שוטרים" מתנהגים למשתמשים בעלי הצבעים השונים. שים לב שצבעי הסגול (בנות) מקבלים יחס "מועדף" מצד השוטרים לעומת הכחולים (הגברים). שמתי לב לא אחת ש"כחול" זרק הערה והועף, ולאחר כמה דקות, אמרה "סגולה" הערה דומה, ואפילו לא קיבלה נו נו נו. ע"מ שלא יקום אחד שיגיד לי עכשיו שכנראה ה"שוטר" לא ראה את ההערה השניה, אגיד כי זה קורה לא אחת. כמו כן, שוטרים מתערבים בויכוחים בחדר, וזורקים את דעתם לאויר, דבר שלדעתי פסול לחלוטין, ה"שוטר" צריך להיות ניטרלי ולא לדבר כלל, אולי מידי פעם להזכיר למי ששכח את הנהלים בצורה יפה, כמו שומר בבאר שלוקח את המתפרע הצידה ומתרה בו. עוד דבר ששמתי לב אליו הוא שיש כמה שוטרים עילגים שמדברים עברית קלוקלת, סורי, אבל הדבר צורם לי אישית, אם כבר לעשות משהו רשמי ומכובד, אז שיהיה עד הסוף, שלא נקבל את ההרגשה ש"תפוז" בחרו מספר ילדים בני 12 (כן, אני יודע שצריך להיות מעל 18) לבצע את המשימה. לפעמים נדמה כאילו ההנחיות שקיבלו השוטרים הן: "דאגו שיהיה סדר" וזהו,מבלי לתת רשימת מכולת למה מותר ומה אסור ל"שוטר" לעשות.

F00D Is G00D

New member
השוטרים

באתר גם הם אנשים ולא רובוטים, הם מתנדבים באתר ועושים עבודתם נאמנה. לשוטר בהחלט מותר להגיב! הוא לא רובוט וגם לו יש זכויות. אפריז ואומר שאחרי השעה 10 בערב גם הוא יכול להנות מחדרי המבוגרים בדיוק כמו כל אחד, ואפילו להגיב ולהחמיא לבעל החדר. את שאר התגובות קיבלתם מהשומר

אוקיי, נו די, שכנעת אותי

אין לי מושג איך בדיוק, אבל פשוט שכנעת אותי, זהו. השוטרים הם סופר כל יכולים והם אף פעם לא טועים, כל מה שאמרתי עד עכשיו וכל טענותי הן כקליפת השום לעומת טענותיך בטובת השוטרים. אני עפר לרגלי השוטרים ואין לי מה להגיד חוץ מ.....כפיים...לך ידידי רב השיכנועים בנימוקיך הכה הגיוניים שקולעים בדיוק לנקודה שאני מעלה מבלי משוא פנים ולשוטרים רבי הכוח והאון ויכולת ניתוח המצבים המדהימה שלהם וחוסר הטעויות המדהים שלהם. כפיים רבותיי.....כפיים.... אתה פשוט ענית לי בדיוק על טענותיי אחת לאחת ועל כך כל הכבוד, אפילו לרגע קט לא סטית מהנקודות שהעיליתי וכיסוי העיניים שעל ראשך לא הפריע לך כלל. כה לחי תפוז, כה לחי - על שוטרים כה חכמים ועל מנהלי פורום ומומחים חכמים עוד יותר, כולם כך נראה, נבחרו בקפידה.

BlogTV Police15

New member
במקרה אני זוכר אפילו למה הרחקתי

הוא העיר הערה גזענית על אוהדי קבוצה מסויימת (לא זוכר אפילו מה השם של הקבוצה) ובגלל זה הורחק. דרך אגב אני לא אוהד כדורגל בכלל אם זה ממש משנה לך... ואם כל כך לא מוצא חן בעינך הפוליס אולי תנסה את כוחך בעצמך ותנסה לעבוד בדרך שלך כמשגיח...

אז ככה ידידי

א. אני מאוד מקווה שאתה לא מתכוון אלי עם ההערה הגזענית, אני גם שונא כדורגל (רק כדורסל בשבילי). ב. גם אני זוכר את המאורע, ולא היתה שום הערה גזענית, אם אני לא טועה זה אפילו היה כשמארח החדר כבר יצא, והחדר נשאר לבד כצ'אט והוא אמר משהו כמו: "אבי נמני האפס" או משהו בסגנון, בוודאי שלא היתה שם גזענות ובוודאי שלא היו שם קללות (לפחות לא מאותו אחד שהועף שאני מדבר עליו). ואז כשאמרתי למר שוטר15 שהוא קצת מגזים ב"קלות שלו על ההדק".....נחשו מה, מצאתי את דרכי החוצה מהחדר מבלי רצוני. נחמד לא?

BlogTV Police15

New member
אני לא מתכוון להתווכח

אבל בכל מקרה, אין לשוטרים כל סיבה לזרוק סתם אנשים כי זה סבבה להם, לפעמים יש הבדל קטן מאוד בין משמעויות של מילים לכוונות, ואם אתה חושב שזה מוגזם אתה יכול בשקט לפנות לאותו שוטר בפרטי (אני אישית עונה לכל בעיה שיש למשהו, וקורה שאני טועה, ואני גם מתנצל) ולהגיד לו מה לא בסדר כמו שאני שאלתי אותך מיוזמתי, ומבלי להרחיק אותך... ושוב אם אתה חושב שאתה יכול להשגיח יותר טוב הייתי אומר לך לשלוח מייל ולהתנדב להיות משגיח גם כן..

ido 32

New member
שוטר 16

מעיף אנשים על ימין ושמאל ללא סיבה מוצדקת הוא לא רואי לתפקידו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בהחלט מזיז למישהו....

הכתובת הזו נמצאת רק כדי לתת תחושת עשייה. אני כבר התלוננתי בכתובת הזו ואני יודע על עוד כמה, אז?? זה אומר שנעשה משהו? לא! לא נעשה כלום עד עתה. פשוט זלזול.

למעלה