איך מתמודדים כשיחסי העבודה

newKiticat

New member
איך מתמודדים כשיחסי העבודה

מתוקף העבודה עצמה- גורמים למצב של נעלות והתנשאות של צד אחד? הבוס שלי והאחראים שלי- הם הבוס והאחראים שלי. אבל אני עובדת כל יום בכפוף לאנשים אחרים. והם מצפים לניסים ונפלאות ואין להם שום בושה ומשפילים ואומרים מילים רעות. ואז יש כמה שגם בסוף היום עוד ישאלו "איך היה". איך מתמודדים עם זה? איך מתמודדים עם זה שבאחד מיקומי העבודה אין חדר מופרד וכשלוקחים הפסקה מוצדקת שמגיע של חצי שעה, אז יש עין רעה? והעובדה שכול הבנות בתפקיד שלי יושבות במעגל כל יום בהפסקה, ומקטרות נונ-סטופ? אז נכון ששנה הבאה אני מתחילה ללמוד, ואני ממש לא מתכוונת להשאר תקועה בעבודה הזו שאין לה עתיד- אבל עדיין.... 10 חודשים (עוד 9...) זה המון להעביר בצורה אנטיפאטית לחלוטיין....

היי../images/Emo140.gif

לא ממש הבנתי למה את אוכלת לבד. למה שלא תצטרפי גם את למעגל של חברותייך לעבודה? אם כל כך רע לך. תנסי לחפש מקום אחר. למה לסבול? אם את יכולה להחזיק מעמד. אז פשוט תשתפי אותנו כאן כל פעם שמעצבנים אותך. אל תתיחסי ברצינות אליהם. במילא כמו שאמרת, את לא מתכוונת להשאר שם.

newKiticat

New member
התפקיד שלי יותר מורחב

וכל פעם אני עובד במקום אחד מתוך שלושה. אני גם העובדת ערב- כלומר, אני מגיעה בצהריים, ונשארת עד שעות הערב. חלק מהעניין של הצהריים... כשאני מגיעה- אני בד.כ. מחליפה מישהי כדי שתצא להפסקה. והאמת שבכלל זה קטע בשבילי לקחת הפסקה לאוכל ואני צריכה לעמוד על שלי (כי כאמור אני יוצאת להפסקה כשרוב הבנות כבר בדרך הבייתה)....

../images/Emo45.gifאת

בהחלט צריכה לעמוד על שלך

למעלה