איך מתמודדים עם יריב אגרסיבי ?

BuffY9

New member
איך מתמודדים עם יריב אגרסיבי ?

הכוונה שחקן שמעלה בסכומים מאוד גדולים, בעיקר בפלופים גם אם אין לו כלום.. בלפן מעולה, ממש שחקן יכול סתם להכריז שיש לו את הקלפים הכי טובים בשולחן או להגיד שהקלפים שלו חרא ובכלל נוהג לפטפט הרבה ודיי מסיח דעת. אדם מצחיק כעיקרון לא הצלחתי לזהות מתי הוא משקר ומתי לא, הוא מאזן את זה דיי טוב העניין שלרוב אני לא לוקחת סיכון כי במקרה של הפסד זה ירוקן אותי לגמרי למישהו יש טיפים בכל זאת ?

eilat11

New member
טייט

נגד שחקן אובר אגרסיב, צריך להכנס עם ידיים שיש להם אופציה להבנות ליד חזקה מאוד - שסביר שתנצח את היריב AA KK QQ JJ AK AQ KQ ואולי אפילו סוטד קונקטורים יותר נמוכים. רי -רייזים של בדיקה, במקרה שפגעת במשהו דיי טוב (טופ פייר לדוגמה) slow play במקרה שתפסת משהו שהוא ממש טוב (שלישייה על הפלופ, רצף , פלאש עם קלף גבוהה, סט וכו') , תתני לו להמר -הוא יהמר. בסה"כ לדעתי פשוט להיות בררן לגבי היידים שאיתם להכנס לפני הפלופ , ולחכות בסבלנות - בסוף תתפסי אותו ותעשי הרבה מאוד כסף. שיחקתי עם כמה שחקנים כאלו קאש שבתכלס הם משחקים בלאף ולא פוקר. חיכיתי בסבלנות עד שתפסתי שלישייה , ועשיתי דאבל אפ בלי לעשות כלום חוץ מלהשוואת הימורים. 3 ידיים אחר כף קיבלתי רצף נאטס - ועוד דאבל אפ... ככה תוך כמה ידיים ניקיתי את השולחן ולקחתי את כל הכסף של המסכן ששלט כביכול בשולחן...

The RKO Master

New member
יפה מאוד

גם אני תמיד חשבתי איך לשחק עם אותם אנשים שמעלים פי 10 מהביג בליינד! ואתה לא יודע על מה הם הפעם... A A או 7 5... אני אפעל לפי מה שאמרת.

BuffY9

New member
תודה,

באמת תשובה טובה

Wish Master13

New member
שאלה

שאתה אומר "רי -רייזים של בדיקה, במקרה שפגעת במשהו דיי טוב (טופ פייר לדוגמה)" למה בדיוק אתה מתכוון? שהאגרסיב מהמר, אני עושה רי רייז קטן - מה האינפורמציה הזאת נותנת לי? תודה.

זונע

New member
אני אנסה להסביר לפי איך שאני רואה את זה

שחקן אגרסיבי מעלה כמעט תמיד מהכפתור(או מהקאט אוף) אם לא היה אקשן לפניו. הסיבה להימור מעמדה כזאת אני מניח ברורה לך, ולכן כשאתה נותן צ'ק על הפלופ היריב שלך יהמר כמעט בכל מצב. בדרך כלל אם לא תפסת כלום על הפלופ-לא משתלם לך להיאבק על הקופה. גם בפלופ נמוך וגם בפלופ גבוה-קשה לשים את היריב שלך על יד מהסיבה הפשוטה שהוא מעלה ומהמר הימור המשך עם כל יד. כשכן תפסת משהו, רייז(לא דווקא קטן, לא בהכרח מינרייז) יתן לך אינפורמציה ברגע שתראה את תגובת היריב-אם הוא משווה לך כנראה שהוא כן תפס משהו, אולי אפילו קיבל דראו...אבל ברוב הפעמים-הוא פשוט יפרוש.

למעלה