איך מתמודדים עם מציקן/נית בבלוג?

איך מתמודדים עם מציקן/נית בבלוג?

זה לא משהו שקרה לי עכשיו, אבל קרה לי בעבר מה הדרך שלכם להתמודד עם זה? וכוונתי לפתרון שלא כולל מחיקת פוסט או מחיקת הבלוג או סגירתו

ואם הוא ממשיך וממשיך ומעיב

על האווירה הכללית ששוררת בבלוג שנהפך לפתע לשדה קרב?

ע ל ו מ ה

New member
אז... תקופה מסוימת

כותבים בלוג שהתגובות שלו חסומות. מבקשים ממגיבים להגיב במסר. אפילו מפרסמים את תגובותיהם בגוף הרשומה. לא אידאלי כמובן, אבל מקצץ את כנפיו של הטרול. מה יש לו לדבוק דווקא בבלוג שלך, אם אין בו אפשרות להגיב? בסוף הוא יעבור לבלוג אחר...

b love

New member
מדברים אליו יפה ואז הוא בורח

דם דם

New member
התנקשות

נו מה אני חי בתחושה של ברית המועצות, מי שמפריע "נפטרים" ממנו מה שכן, בהחלט להתעלם וכמו שאמרה עלומה, זה אומנם פיתרון לא הכי נוח אבל היי תהיו יצירתיים. ותנסו לבדוק מה האימייל שלו שבו הוא רשום אצלכם ומקבל עדכונים אוטומטים ואז תוכלו למחוק אותו.

פוEט

New member
חחח

התנקשות באה בהחלט בחשבון אני כבר רואה את הכותרות בעיתון "בלוגר התנקש ב.."

ע ל ו מ ה

New member
בזמן האחרון יש הרבה תלונות כאלה

אני מניחה שהם קיימים באופן כללי, אבל בשבוע האחרון ראיתי לפחות שתיים אם לא שלוש תלונות שכאלה, על מישהו שממלא רשומה בתגובות. מעניין אם זה אותו אחד, או אם דיווח אחד גורם לעוד דיווחים, או סתם נותן רעיונות לעוד טרולים... אני חושבת שיש טרולים שמוכנים להציק לכל אחד, ויש כאלה שנדבקים למישהו מסוים שהם מאד מתנגדים לדעתו וסבורים שצריך להציל את העולם ממנו... בכל אופן... כנראה שהתעלמות היא הפתרון היחיד, כי חסימת משתמש היא מגוחכת בעולם בו כל אחד יכול לפתוח כמה שמות שהוא רוצה; וחסימת כתובת IP היא פתרון קצת קיצוני, וגם הוא לא תמיד יעבוד...

דם דם

New member
חסימת IP זה בעייתי

באמת כי יש כאלה שאצלהם האיי פי הוא משתנה כמו אצלי למשל או שתמיד יש פתרונות אחרים להיכנס ולהציק כמו מבית קפה אינטרנט או ממחשב אחר. נראה לי שכדאי שתפוז יתחילו לחשוב על האופציה הזאת איך להתמודד נגד טרולים בבלוגים. כי בצאט בפורמים ובקומונות אפשר תמיד לחסום הגיע הזמן שיהיה אפשר לעשוץ משהו בנידון גם בבלוגים

wranger

New member
חסימה - למה זה טוב?

מה הבעיה של טרול כזה להחליף כינוי ולחזור להציק בשם אחר?

ע ל ו מ ה

New member
לכן אמרנו חסימת IP ../images/Emo122.gif

וגם חסימות הפורומים (תקלה 841 או 842) מנטרלת את המחשב כולו, לא חשוב באיזה שם משתמש.

חסימת IP זה לא פתרון מוצלח לזה

לרוב המשתמשים ה-IP מתחלף עם ההתחברות-מחדש לאינטרנט, כך שברגע שאת חוסמת מישהו אחד וה-IP התחלף - ה-IP שהיה לו עובר לאחד אחר, ואז המצב לא נעים במיוחד.

Tali1912

New member
מבקשים

מהמתנקש של ירין לחזור בשנית
היה לי איזה קרציה כזאת, פשוט ריססתי אותו במחיקות כל פעם שכתב, בסוף העברתי את הטיפול לחשוד העיקרי ברצח של ירין והוא חיסל אותו סופית.

wranger

New member
זה היה יכול להיות רעיון טוב,

אם רק היינו יודעים מי לעזאזל רצח את ירין.

למעלה