איך מתמודדים עם שלג וקור
|מטר

איך מתמודדים עם שלג וקור
|מטר

קיבלנו הצעה לרילוקיישן למילווקי ויסקונסין. אנחנו עדיין מתלבטים קשות ואחת הבעיות היא מזג האוויר שם
בחורף זה יכול להגיע למינוס 26 מעלות!!!
יום עם 17- נחשב ליום רגיל וסטנדרטי
אני שונאת שלג וקור ומפחדת מחוסר תפקוד ושיעמום שם...

אשמח לשמוע ממי שחי בתנאי מזג אויר דומים איך מסתדרים
תודה לעונים

אני חיה בסקוטלנד והטמפרטורות רחוקות

מזה. הכי קר שאני חוויתי היה מינוס 4. אבל לקור מתרגלים והוא לא נשאר לתמיד. מדובר בכמה חודשים.

מעריכה שהעיר ערוכה לקור הזה ויש המון פעילויות In door.

נכון, אחרי חודשיים/שלושה זה יוצא מכל החורים, אבל איזה כייף שהאביב מגיע, ולפחות יהיה לך קיץ. אצלנו הטמפרטורה הממוצאת בקיץ היא .... 13 מעלות
כבר אמרו לי: אם זה אני לא הייתי יכולה לחיות, אבל אנחנו כאלה חיות סתגלניות, ואם אנחנו מחליטים שרוצים, הכל אפשרי.

קונים בגדים מתאימים ונהנים מהשלג, ויש על מה לקטר

נכון, זה עוד קושי במעבר, אבל לא נורא.

rona73

New member
בדיוק מה שנירית כתבה,מתרגלים!

אני גרה בבולגריה.בד"כ החורף קר ומושלג.הטמפרטורות יכולות להגיע ל-15 בלי בעיה.גם שלג בכמויות ועם רוחות שמרגישים כמו -25 לפחות.
אני לא אשכח את החורף הראשון,מרוב שהיה קר והגוף לא היה רגיל לטמפרטורות האלה המחזור לא הגיע כמה חודשים.אני חשבתי שאני משתגעת לא בהריון ואין מחזור.בחורף השני כבר היה יותר קל.

ברוכה הבאה!

Mottek

New member
מתרגלים

אני גרה בצפון מזרח ארה"ב - וקר כאן מאוד. אז כשהטמפרטורות ממש קרות לא יוצאים הרבה החוצה ומתלבשים בשכבות.
בכל הבתים ומרכזי הקניות יש חימום מרכזי, אז בעצם כל מה שאת צריכה לעשות זה להגיע מהבית לאוטו ומהאוטו ליעד.
לובשים מעיל חורף חם, צעיף, כובע, כפפות. אפשר אפילו געטקס אם ממש קר.
יש המון פעילויות לילדים בחורף, כך שלא צריך להשאר כל היום תקועים בבית. כמעט בכל קניון יש אזור חינם של משחקים לילדים מעין גן שעשועים קטן, יש את הספריות הציבוריות שבדרך כלל יש להם פעילויות לילדים בשעות הבוקר. יש קבוצות של אמהות שאפשר למצוא בכל מקום. אני מבלה המון עם הקטן שלי בחנות ספרים (יש שם שולחן של רכבת) וגם בחנות חיות.
חוץ מזה יש לי אוטו עם automatic starter פשוט נפלא! מדליקים את האוטו בעזרת כפתור 10 דקות לפני שיוצאים מהבית ואז גם האוטו חם!
שיהיה בהצלחה.

TamarToronto

New member
פשוט זה לא הולך להיות במיוחד אם את שונאת קור

כמישהיא שחיה בטורנטו , אני יכול להגיד לך שראית כבר עשרות זוגות מתחפפים מפה אחרי כמה חורפים ולא מוכנים לחשוב על לחזור.

אם את באמת שונאת קור , את תשנאי כל דקה בחורף וזאת באמת מפלצת שמזינה את עצמה.

מצרפת לך קישור למשהו שכתבתי ממזמן על חיים בקור : http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=1875635

אחרי שאמרתי את כל זה , אם זאת לא הגירה אלא באמת רק רילוקשיין אז אולי תכלי להסתכל על זה כחוויה

noaronen1

New member
ויסקונסין היא באמת מאוד קרה

בזמן האחרון יצא לי לדבר עם כמה אמריקאים שאמרו שאין מצב שהם יגורו שם. אם את שונאת קור, אני חושבת שכדאי לך מאוד לדבר עם מישהו שגר שם ולשאול מה האפשרויות לפעילות בחורף.
אני לא יודעת אם יש או אין לכם ילדים, אבל במקרים כאלה כשיש ילדים לפחות יש את המוטיבציה לצאת החוצה. יש אנשים שממש hibernating בחורף ונכנסים למן דכאון עד שמזג האויר משתפר. אז העיצה שלי שאם אתם הולכים על זה תדאגי למצוא לך מוטיבציות שיוציאו אותך מהבית ולא תשבי בבית עד האביב.
מהניסיון שלי: אני מאוד אהבתי קור וגשם עד שהגעתי לניו יורק ואז פתאום למדתי להעריך את השמש. מצד שני כמו שכולן כתבו: מתרגלים... קונים בגדים מתאימים ומבינים שלא מפסיקים את החיים כי יורד גשם, או שלג, או כי קר. בניו יורק גם הלכתי ברגל בטמפרטורות שציינת ואז כשהטמפרטורה מגיעה ל- 0 מעלות פתאום מרגיש ממש קיץ.

me too

New member
מתרגלים

זה לא קל, ואפילו יש ימים שזה מיאש. אבל צריך לזכור שזה עובר, ואז האביב והקיץ מהממים ביופים, לומדים לנצל כל רגע במזג האויר הנעים.
(אמרה זו שעברה שני חורפים קפואים וזוועתיים במיוחד ושרדה כדי לקטר
)
ובפן הפרקטי, קונים מעיל טוב ומגפים טובים, לא לחסוך ! מתחת מתלבשים בשכבות, שיהיה קל להוריד, ומחפשים איזה ספורט חורף כדי שתהיה סיבה לצאת מהבית.

sinnamon

New member
תנסי חורף של מונוס 50!

בדרך כלל אני חיה חצי מהשנה בפינלנד וחצי שני בפלורידה.
הטריק הוא להתלבש בשכבות .
הכי חשוב ללבוש נעליים מתאימות וכובעים ,כפפות וצעיפים.
הבתים מחוממים וגם המכוניות והחנויות.
יש הרבה מקומות עם קורסים או. תחביבים שאפשר לבלות את הזמן ולהכיר אנשים .
עם שלג אפשר לחיות אבל אפילו הפינים מודים שכאשר יש רוח זה הכי גרוע!
יש המון דברים לעשות בחורף שלפעמים זה חסר לי...
עם הביגוד הנכון הכל אפשרי בדיוק כמו בקייץ.

המון הצלחה ואם את רוצה שמות של חניות לביגוד תחתון לחורף אמייל.

למעלה