איך מתמודדים עם תלונה במשוב

Principesa Reut

New member
איך מתמודדים עם תלונה במשוב../images/Emo35.gif ../images/Emo7.gif

לקחתי את זה נורא קשה. בעיקר כי זה מ-מ-ש לא נכון. אני משקיעה בפורום שלי שעות על גבי שעות, בין אם זה בחידונים, שרשורים או סתם להגיב... וזה נורא מעצבן שאנשים לא מעריכים את מה שאני עושה
|צומי|

רעותי ../images/Emo24.gif

קודם כל קבלי חיבוק ענקי ענקי
אל תתייחסי אליהם, עד כמה שניתן להגיד ולבצע.. הם סתם חבורת אנשים דפוקים, שלא מהווה את הרוב בפורום שלך..

אממ

לא יודעת אם לא יתייחסו, אבל אולי יבדקו את הדברים.. ואמרת שהם משקרים, אז לא חושבת שיש לך מה לדאוג.. מה גם שאת מנהלת מעולה בפורום השני שלך..

מוּסקט

New member
לא לדאוג

בכל מקרה של תלונה, בודקים עניינית. מה עוד שפורום משוב עדיין אינו ברמה של תלונה פורמאלית. במקרה שלך קל יהיה לראות שמדובר בעורבא-פרח.

Padme Amidala

New member
רעות...

אני אמנם לא גולשת בפורומים שלך, אבל אין לי ספק שאת עושה שם עבודה מצויינת. כמו שיפעת אמרה- זאת קבוצה קטנה של אנשים... אז באמת שאין לך מה לדאוג
אם הם לא מעריכים את מה שאת עושה- זה בעייה שלהם. העיקר שאת יודעת שאת מנהלת ומשקיעה בפורומים, ויש אנשים שכן יודעים להעריך את זה.

A N I g M A

New member
רעותי כפרע ../images/Emo99.gif

נמנמ קודם כל ההנהלה לצידך. אז מהכפת לך. וגם הגולשים בפורום שלך איתך. זה סתם זנונית אחת. :)

רעותי מקסימולית שלי

שיקפצו ! מי הם בכלל
אין לך מה לדאוג ! על כל אחד שיתלונן עלייך מיד יקומו 20 שאוהבים אותך ויודעים שאת מנהלת מקסימה ! אוהפת אותך מלאני מלאנים אני:]

Principesa Reut יקרה../images/Emo24.gif

בס"ד גם אני התמודדתי עם תלונות מאוד קשות בפורום המשוב, זה היה לפני שנה כשניהלתי את פורום מוסיקה מזרחית, בשיתוף עם "12 אניהיא", וגם לי כמו לך היה קשה מאוד להתמודד, למזלי באותם ימים התקיים פרוייקט "הנהלתה בדרכים" ששם קיבלתי מנטע ואפרת (שעדיין הייתה אז בחממה), את כל הגיבוי הדרוש, ואפילו החלטנו שבעקבות כל הבלאגן אני כבר לא אנהל אותו יותר, והיום בדיעבד אני מתחרטת שלקחתי על עצמי לנהל פורום שכזה עם אנשים שכל הזמן רק קיללו ולא העריכו. את צריכה להיות מולם סופר חזקה ולא להישבר כי את יודעת את האמת, והאמת היא שאת עושה עבודה מצויינת, (אני אומרת את זה מבלי שראיתי את מה שאת עושה). אני יכולה להבין את המרירות והכעס שלך, אם תרצי עוד תמיכה ועזרה, אני פה במסרים,
, ליאת.

למעלה