איך מתמודדים ?

Jesse Ian

New member
איך מתמודדים ?

עם הכאב, עם הריקנות, עם הדאגה, בעיקר איך מתמודדים עם הגעגוע? אני לא מצליחה לשלוט בדמעות, ובבכי. כל כך עצוב לי תמונה של אבא עושה על האש תלויה על המקרר וצורבת בי בכל פעם שאני פותחת את המקרר. סידורים רשמיים ובעיות שיש לפתור מזכירות שאין למי לפנות כל השבוע הבית היה מלא אנשים והבנאדם היחיד שרציתי לראות לא היה. וזה כואב כל כך מתיש כל השבוע לא הצלחתי לבכות. ועכשיו אני לא יודעת איך להפסיק. מנסה להסתיר את הדמעות שאמא ואחותי ואחי לא ייראו, שלא יכאב להם יותר מעכשיו כל שיחה, כל ארוחה, כל ישיבה מול הטלויזיה בסלון הופכת לקשה מנשוא אני מתגעגעת לאבא שלי כל כך המציאות הזאת נחתה עלינו בפתאומיות. בטרם עת. כל כך, כל כך לפני העת..

אחשל

New member
לאט, מאוד לאט ../images/Emo10.gif...

מותר לבכות, גם ליד בני משפחתך, אמך, אחותך... את חובת שלהם כואב יותר או פחות מאשר לך? במקום להסתיר, להדחיק את הכאב, נסי לשתף אותן במה שאת מרגישה. יכול להיות שתגלי שזה מקל במעט...

Jesse Ian

New member
תודה..

אנחנו בוכים יחד. אבל איך משתפים במה שאני מרגישה? אין לי מילים שמתארות. את הכאב. את הבילבול, את התחושה שזה לא היה הזמן שלו. כל כך כל כך לא. לא הייתי פה כמעט חצי שנה, הייתי בטיול של אחרי צבא, וחזרתי מיד כשהתקשרו להודיע לי. לכולם הזכרון של אבא שלי מאוד טרי. אבל אני לא מצליחה לעכל, לא מצליחה לקלוט. הנוכחות שלו אמיתית בשבילי וגם ה"אין" שלו.. אין לי מושג מאיפה להתחיל את ההתמודדות.

../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

קשה כואב ...ואת שאת מרגישה איש לא יבין ..כל אחד מתמודד בדרכו ... יש חיים של לפני ..והחיים לא נמשכים ...הם הופכים למשהו שונה אחר ... יחד עם זה התבונני סביבך ותודי על מה שיש לך ...בהתחלה התודה מאולצת , אבל עם הזמן זה תורם לשקומך... ואם תרגשי שאינך יודעת כיצד להתגבר ,אל תחששי פני לטיפול ... בהצלחה יקרתי

o f i r 2 3

New member
כ"כ מבינה אותך...

איבדתי את אבי לפני חודש. הוא חלה בסרטן לפני 8 חודשים אשר במהלכם הוא הצליח "להחלים". אך המחלה חזרה ובגדול. הוא אושפז בהדסה ולאחר חודש וחצי הוא נפטר. החלל שהוא השאיר בבית כ"כ גדול!! אני מתגעגעת אליו נורא ואין לי מושג איך חיים בלעדיו.הוא היה אדם מדהים ומיוחד והוא מאוד חסר לנו. אני מאחלת לך שלא תדעו עוד צער ושתצליחו לשאוב את הכוחות להמשיך הלאה למרות הכל.

למעלה