איך מתמודדים

debby724

New member
איך מתמודדים

אני לא יודעת איך להתמודד אם המחלה הזאת? אני רואה את האבא היקר שלי הולך ומתדרדר.חסר אונים עצוב הוא יודע שמשהו קורה לו והוא חסר מנוחה. העצב בעיניים שלו קורעות את ליבי. אומרים שהאלצהיימר גורמת לתוקפנות אבל לא אצל אבא שלי הוא יותר רך ומחבק ומביע במילים את האהבה שהוא חש כלפינו מאשר כשהוא היה בריא. בבקשה תאמרו לי איך להתמודד אם הכאב ו הפחד?

ענתי44

New member
מתמודדים עם כל יום בנפרד../images/Emo24.gif

דבי יקרה. ראשית, ולצערי הרב, ברוכה הבאה לפורום ולמשפחת האלצהיימר. העצב בעיניים, זה בדיוק מה שמציק לי. זה מה שאני רואה כשאני עוצמת עיניים בחשכה. העצב התהומי הזה והחוסר אונים שלי מולו. ומול המחלה הארורה. גם אמא שלי לא תוקפנית בדרך כלל, אלא אישה חביבה ונעימה, כמו שהיתה לפני. ראשית אני מציעה שתקראי חומר על המחלה. וגם תקראי כאן בפורום ותקראי על הבעיות שאנו נתקלים בהם ביום יום. אחרי שתכירי את האוייב. תבדקי אם אבא מקבל את כל הזכויות המגיעות לו. כי אף גורם מוסמך לא יברך אותך להצטרפות אבא למועדון ויציג את זכויותיו. ואז פשוט תתמודדי עם כל יום בנפרד. כמו שאנחנו עושים. אני מציעה לך גם לברר במקום מגורייך אם יש פעילות תמיכה למשפחות. לי מאוד עזר ללכת להרצאה ולהכיר עוד משפחות במצבי. דרך נוספת היא למצוא חברים לדבר איתם על מה שעובר עליך, או אפילו כאן בפורום. פה אפשר סתם לקטרף לבכות או לשאול שאלה.תמיד לרשותך.

למעלה