איך מתנהגים לנכים כשילדים נמצאים עם הוריםשלהם

etidan007

New member
איך מתנהגים לנכים כשילדים נמצאים עם הוריםשלהם

שלום שמי אתי ואני בחורה נכה עם צליעה בהליכה ובנוסף נמוכת קומה גובה 1.40 הרבה פעמים אני נתקלת במצבים שהורים שנמצאים עם הילדים שלהם והילדים שלהם מסתכלים עלי בפנים וממש צוחקים עלי וקוראים לי בשמות , ההורים אפילו מתעלמים וכאילו לא מעירים לילדים שלהם , שיתנהגו יפה ושלא יפה לצחוק על אנשים או לדבר עליהם לא יפה פשוט זוועה אשמח לשמש בתור דוגמא לתוכנית שתראו כמה אנשים בורים יש בישראל ולא פלא מה שיוצא מהילדים שלהם , אני לא אומרת חלילה להרביץ סה"כ להעיר לילד שלא מתנהגים ככה כל כך קשה .

שאלה יפה ../images/Emo39.gif

לשנות אנשים זה קשה עד בלתי אפשרי, וכלן אולי שווה לשנות את התגובה שלך. להראות שאת נחמדה, להסביר להם בצורה יפה ועדינה, הילדים צוחקים כי זוהי דרכם להגיב כשהם לא יודעים איך להתמודד עם דברים, עניין של בורות, אפשר לומר.

tongi israel

New member
שלום אתי תמצאי את הכוח להיתמודד

עם המפגרים האלו הם נכים,רק מה אין הם רואים זאת,ההורים שלהם נכים לא פחות מהם,את לא צריכה להיות מתגוננת אלא להיפך את צריכה לתת דוגמה למפגרים הללו בכך שתביעי רצון להיתמודד עם מה שנראה לך נכות אצלך,זה בראש לא פחות מאשר בגוף,אני בטוח שיש לך צדדים נורמילים שאין לאף אחד, הקציני אותם ואז תגלי שאת נורמלית כמו כולם,בחיי פגשתי אלפי אנשים בריאים מבחוץ אך כמעת כולם נכים מבפנים ,אם תביני זאת תוכלי לעזור להם לקבל את הנכות שלהם ,ותובלי את את דרכם בעולם זה. זה אתר שכדאי לך להיסתכל בוv=1199174473976&ref=mfhttp://www.facebook.com/video/video.php? תראי איש מדהים שלא וויתר על השפיות, אל תתיחסי לאנשים ברצינות גדולה מידיי, תביני שהם פוחדים ממה שאת מיצגת בפניהם את החולשות שלהם. את יפה ומוכשרת רק תאמיני בזה וזה יתן לך אומץ, שנמצא אצלך בארנק,רק תכניסי את היד לארנק ותשליפי את האומץ,והרוח הנכונה. ותגלי שאת לא נכה אלא אלו שאין להם האומץ להיתמודד עם החיים הם נכים.

למעלה