איך מתנהלים עם כספים . לפי בקשה אני מביא מנסיוני
(לאחר שחברה שהייתה בבעלותי 30 שנה פשטה רגל לפני 14 שנים)
נאלצתי בחוסר כל כדי לא לפשוט יד לנהוג בחסכון וראו זה פלא, הצלחתי.
אז כך:
המשכורת שלי כמטפל סיעודי מגיעה ל 3000 ש"ח לחודש
קיצבת הביטוח הלאומי לי ולרעייתי 3860 ש"ח " ובסך הכל 6860 ש"ח בלבד לחודש
איך חיים מזה אז כך.(רק אני ורעייתי. הילדים נשואים ומחוץ לבית)
שכ"ד 3400 ש"ח לחודש
קניות מכל הסוגים. הולכים לקניות עם רשימה. לא מתפתים למבצעים שממריצים קניות שאין צורך בהם
לא קונים לא במגה בעיר ולא בשופרסל דיל.שם שוחטים אתכם . סופרים קטנים וזולים זה טוב. היפר דודו וכו' .ירקות ופירות בשוק בפ"ת גם כאן לבדוק מחירים ומשקלות ,רצוי לבוא ביום ו משעה 14.30. אז המחירים צונחים לחצי ויותר.סה"כ כלכלה 1500 ש"ח לחודש אין לנו חשבון בנק חוץ מבנק הדואר ולא כרטיסי אשראי , איתם ,הקניה מועדת לביזבוז . (זה לא כסף זה פלסטיק שרק מגהצים.. סך הסכל לעצמו) טלפון חופשי חודשי לי 139 ש"ח לחודש. כרטיס אוטובוס חופשי חודשי אזרח וותיק 68 ש"ח לחודש
ארנונה 190 ש"ח לחודש (גימלאים) וועד בית 170ש"ח לחודש.טל' קוי 135 ש"ח לחודש
שונות עוד 600 ש"ח לחודש ועוד נשאר לנו כסף לביזבוזים.
מי שמבזבז וקונה מה שאין בו צורך ומשלם באשראי לא גומר את החודש והולך להפגין בכיכרות.
מישהוא רוצה הלוואה ???
גידי
כתבה ראשונה בסידרה
(לאחר שחברה שהייתה בבעלותי 30 שנה פשטה רגל לפני 14 שנים)
נאלצתי בחוסר כל כדי לא לפשוט יד לנהוג בחסכון וראו זה פלא, הצלחתי.
אז כך:
המשכורת שלי כמטפל סיעודי מגיעה ל 3000 ש"ח לחודש
קיצבת הביטוח הלאומי לי ולרעייתי 3860 ש"ח " ובסך הכל 6860 ש"ח בלבד לחודש
איך חיים מזה אז כך.(רק אני ורעייתי. הילדים נשואים ומחוץ לבית)
שכ"ד 3400 ש"ח לחודש
קניות מכל הסוגים. הולכים לקניות עם רשימה. לא מתפתים למבצעים שממריצים קניות שאין צורך בהם
לא קונים לא במגה בעיר ולא בשופרסל דיל.שם שוחטים אתכם . סופרים קטנים וזולים זה טוב. היפר דודו וכו' .ירקות ופירות בשוק בפ"ת גם כאן לבדוק מחירים ומשקלות ,רצוי לבוא ביום ו משעה 14.30. אז המחירים צונחים לחצי ויותר.סה"כ כלכלה 1500 ש"ח לחודש אין לנו חשבון בנק חוץ מבנק הדואר ולא כרטיסי אשראי , איתם ,הקניה מועדת לביזבוז . (זה לא כסף זה פלסטיק שרק מגהצים.. סך הסכל לעצמו) טלפון חופשי חודשי לי 139 ש"ח לחודש. כרטיס אוטובוס חופשי חודשי אזרח וותיק 68 ש"ח לחודש
ארנונה 190 ש"ח לחודש (גימלאים) וועד בית 170ש"ח לחודש.טל' קוי 135 ש"ח לחודש
שונות עוד 600 ש"ח לחודש ועוד נשאר לנו כסף לביזבוזים.
מי שמבזבז וקונה מה שאין בו צורך ומשלם באשראי לא גומר את החודש והולך להפגין בכיכרות.
מישהוא רוצה הלוואה ???
גידי
כתבה ראשונה בסידרה