איך מתקינים תוכנה בפעם הראשונה?

urir123

New member
איך מתקינים תוכנה בפעם הראשונה?

הורדתי אקרובט רידר ,יש לי פאלם m130 עם כרטיס הרחבה 128 מ'ב. איך אני מתקין את התוכנה לפאלם ,יש לציין שזו פעם ראשונה שלי בבדיקה שעשיתי בתקיה של פאלם ב program files לא מופיעה התקיה add on אם מישהו יכול להסביר לי בפירוט איך מתקינים ואיך מטעינים קבצי pdf לפאלם והיכן שומרים אותם. תודה רבה אורי

splashy

New member
תסתכל כמה שרשורים למטה, יש דיון על

PalmPDF, תוכנה מומלצת וגם תומכת בעברית.

urir123

New member
אבל יש בעיה

תוכנת האקרובט רידר לפאלם שאני מוריד היא קובץ exe ולא rpc זאת כל הבעיה שלי ,דרך אגב הדיון בשירשורים למטה זה על השאלות שלי, כבר כמה ימים שאף אחד לא פותר לי את הבעיה ומסביר לי דבר כל כך בסיסי איך לעזאזל אני מתץחיל לקרוא e-books בפאלם?

splashy

New member
אני המלצתי לך על PalmPDF שהיא

תוכנה שקוראת קבצי PDF. כל מה שצריך לעשות הוא להוריד את התוכנה, להעתיק אותה לכרטיס עם קבצי ה-PDF שאתה רוצה לקרוא (ללא שום המרה) ולהתחיל להשתמש. אני מתנצלת שלקח לי כה הרבה זמן לענות ואני מבטיחה לשלם את הקנסות שלבטח יוטלו עלי ע"י הדיקטטורה. כמו כן אוותר על הבונוסים המובטחים ובכלל על המשכורת, העיקר שתהיה לך תשובה (לעזאזל).

AYELET1

New member
אנשים מקדישים בהתנדבות מזמנם ומרצם

איש לא מתגמל אותם זה נעשהה מתוך רצון טוב נטו אז יתכן ושאלתך התפספסה או שאיש (לעזאזל) לא הכיר את התשובה הבסיסית פניה כזו מורידה מוטיבציה לענות...

מה הבעיה?

את מריץ את הקובץ במחשב. הוא מתקין את המוליך ואת התוכנה בפעם שתסנכרן את הפאלם עם המחשב. זה לא כזה דבר מסובך...

למעלה