איך מתקנים טעות שעשיתי?

איך מתקנים טעות שעשיתי?../images/Emo7.gif

כבר מזה כשלושה שבועות בערך כשאני משחקת עם בני (בן 4 וחצי חודשים) אני מחזיקה אותו מולי כשהוא "עומד" על הרגליים שלי. הוא ממש נשען עליהן. לא ידעתי שזה אסור ואתמול חברה שלי אמרה לי. אז כמובן שהפסקתי עם זה אבל השאלה איך מתקנים את זה עכשיו???? שמתי לב שהוא מותח את הרגליים הרבה מאוד פעמים. הוא לא מביא את כפות הרגליים לפה- עושה הרושם שלא מודע שהן בכלל קיימות. אז לקחתי צעצוע ושמתי על כף הרגל שלו, הוא ניסה לקחת אבל רק כשאני קירבתי את הרגליים אליו. איזה תרגילים אני צריכה לעשות ע"מ לתקן את הנזק? האם זה לא חריג שהוא לא מביא את כפות רגליו אליו? הוא יודעת להתהפך מהגב לבטן ולא מהבטן לגב בינתים. תודה

קודם כל להירגע ולנשום עמוק

לא עשית שום נזק בלתי הפיך. הבן שלך התרגל ליישר את רגליו בחוזקה כדי "לעמוד" . אני ממליצה על מסג'ים ברגליים ובכל הגוף על מנת לשחרר מתח שרירי מיותר. אחרי המסג' נסי להוביל את הרגליים לכיוונים שוניםעל מנת שבנך יכיר עוד מגוון תנועות ונסי להדגים לו כיפוף של הברכיים. עכשיו כשאת יודעת שעמידה לא מומלצת תוכלי להתחיל לגוון במצבי שכיבה: להשכיב על גב בטן וצדדים לסירוגים כך שבנך יוכל לחוות את כל מתחם הגוף שלו ולהפעיל את גופו במגוון מצבים ולמגוון כיוונים. אם תצטרכי עוד עזרה את מוזמנת לשאול.

תודה רבה ../images/Emo140.gif

על ההרגעה, אני דווקא מאוד משתדלת לשים אותו במגוון תנוחות על המזרן, לפעמים מצליח ולפעמים לא
(גם בגלל הריפלוקס) אבל מסז'ים זה רעיון מצויין ואני מתכוונת ליישם אותו בהנאה רבה

למעלה