איך מתקנים עיניים לבנות

savlanut

New member
איך מתקנים עיניים לבנות

שממש לבן בגלל הפלאש. יש לי פוטושופ 7 בתודה, זה קצת דחוף

ran refael

New member
תוכל להעלות את התמונה לכאן?

צריך לראות את הבעיה בשביל לגלות את הפתרון הטוב ביותר צריך לזכור, שלכל בעיה שיש בזמן הצילום לפוטושופ יש מס' דרכים להגיע לפתרון לא תמיד כל הדרכים מובילות לתוצאה הרצויה ביותר

savlanut

New member
בבקשה

מה שלא סיפרתי זה שאלה חתולים כך שמבנה העין שלהם שונה ויש בו משהו כמו רפלקטור. אבל אשמח אם תנסה לתקן בבקשה.

אלוהים, לפני שראיתי שמדובר בחתולים,

נבהלתי לרגע.
אנשים שיוצאות להם בתמונות עיניים לבנות בגלל הפלאש - זה הרבה פעמים אומר שיש להם סוג מסוים של גידול סרטני בעין [ולכן העיניים לא יוצאות אדומות]. [ואלו היו 30 שניות על פלאש וסרטן.
]

174M4R

New member
אם נבהלת מהתמונה הזו...

מה תגיד על זה? http://www.ebaumsworld.com/videos/ghostgirl.html

savlanut

New member
ל ran refael ביקשת תמונות לדוגמא

אז הוספתי כאן אבל לא קיבלתי תגובה או עזרה ממך. בבקשה ותודה.

ran refael

New member
זו בעיה ../images/Emo10.gif

בגלל שהעיניים לבנות לגמרי לא ניתן לשחזר את הצבע שלהם הפתרון היחיד שאני מכיר, הוא לשתול עיניים של חתול מתמונה אחרת

ran refael

New member
עם פלאש מובנה אסור לצלם בכלל

לא בעלי חים, לא נופים ולא אנשים עם פלאש חיצוני הסיפור הוא קצת שונה, ניתן לכוון את זוית האור כך שלא תפגע ישירות בחתול, או להוסיף סופט בוקס קטן שירכך את האור ולא יווצרו עיניים לבנות.

roibareket

New member
רצוי תמיד שהפלאש לא יהיה מהמצלמה

אלא מפלאש חיצוני שבא מכיוון אחר ?

ran refael

New member
לא

הכוונה לפלאש חיצוני שמתחבר למצלמה מיועד למצלמות רפלקס ודמוי רפלקס במצלמות קומפקטיות רצוי לא לצלם עם פלאש בעלי חים בכלל

savlanut

New member
אז אם כך, עוד שאלה

זה צולם עם ניקון קולפיקס 4600 אפשר אולי לקחת נייר פרגמנט ולהכין פילטר לפיזור או הטיית האור. ככה שזה ימנע את הפלאש בעיניים?

ran refael

New member
זה יעזור

רצוי להסיט את האור לכיוון אחר בחדר כך שיקפוץ מהתקרה או מאחד הקירות אבל גם הפתרון שהצעת יכול לעזור בתאוריה (אף פעם לא ניסיתי לצלם חתול עם פרגמנט)

ben

New member
הייתי מתקן ואומר שאין דבר כזה אסור

אפשר ליצור כל מיני אפקטים עם פלאש מובנה... פעם אנשים כמוך אמרו שאי אפשר לצלם קולנוע עם מצלמה ביד ואסור פלארים בסרט... וכו' כמובן שאז הגיעו בימאים גדולים ועשו מזה סלט מגניב אז בלי אסור ...

ran refael

New member
אנשים כמוני לא אומרים כאלה דברים../images/Emo3.gif

לגבי הפלאש המובנה אין עליו שליטה, היתרונות המעטים שבפלאש המובנה לא שווים את הסיכון רוב הסיכויים שהתמונה תצא כפי שתכננת הם קלושים מאוד כמובן שיש גם יתרונות לפעמים אני משתמש בו בשביל סנכרון בין הפלאשים בסטודיו כשאני נתקע בלי כבל סנכרון גם במקרה הזה, אני נוהג לכסות אותו היטב עם מכסה של פילם שחור

למעלה