איך מתקשרים לארץ ???

opinion

New member
איך מתקשרים לארץ ???

שלום היום רציתי לקנות כרטיס חיוג משנחאי לארץ. וואלה, כמה מסובך יכול להיות ??? אז זהו, שהרבה. יש המון סוגים, מהאוניברסיטה שלי יש צורך בכרטיס 201, מטלפון ציבורי כבר נשרפתי עם כרטיס שהחברה פשוט כבר לא קיימת, מה עושים ? אני כבר חושב לפתוח חשבון ב- skype ושלום על ישראל, ובמקביל מחפש כרטיס SIM לפלאפון שהבאתי מהארץ, אבל בטח גם בזה יש המון שיגועים קטנים אז אחכה למישהו דובר סינית שיתלווה אלי נו, צרות קטנות ואגב, מישהו יודע איפה המסעדה של חיה ? תודה

אMור

New member
אם יש לך גישה קבועה לאינטרנט מהיר

אז כדאי לך מאוד להירשם לאתר VOIP STUNT. שלם בכרטיס אשראי 10 יורו ודבר לארץ ב- 1.5 סנט לדקה ולהמון ארצות אחרות בחינם לגמרי. על הסקייפ הסינים כבר עלו והתחילו לחסום שיחות VOIP יוצאות... לגבי SIM לטלפון שהבאת מהארץ, אני מקווה שפתחו לך אותו לשימוש בכל סוגי ה- SIM, אחרת - הוא לא שווה כלום...

אMור

New member
ולגבי המסעדה של חיה

אתר האינטרנט שלה משום מה נותן דף בסינית, כנראה שהאתר נפל זמנית, או משהו כזה... בכל מקרה: http://www.med-sandwich.com עוד מעט יעלה אחד השנחאים את הכתובת של המסעדה...

opinion

New member
הסינים האלה ...

הסינים האלה, הם מזייפים כמעט כל דבר שזז, אבל ברגע שזה פוגע להם בכיס, אז חוסמים. הוספתי למועדפים, ברגע שיהיו קצת בעיות עם SKYPE אז אעבור. תודה

תשובות

אני קניתי ברחוב כרטיס (מזוייף אלא מה?) ב30 RMB ששווה למעשה 100 RMB, הטענתי את הטלפון בבית ואפשר להתקשר לארץ אחרי קידוד הקודים, אין בעיה עם זה, לא יודעת לכמה זמן זה מודיע מראש כשנותרות עוד 2 דקות. המסעדה של חיה: DAGU LU 415 טלפון: 63270897 בסופשבוע יש חמים טעים !!

למעלה