איך מתקשרים לטלפון מהאינטרנט?

מוליו

New member
איך מתקשרים לטלפון מהאינטרנט?

האם ה NETMEETING עושה את זה? אני מבקש לחסוך בהתקשרות לחו``ל. מהיכן תבוא הישועה.

duke4you

New member
הישועה

תוריד תוכנה בשם msn messenger. כנס ללינק הבא:http://messenger.msn.co.il אגב לכל משתמשי הפורום כדאי להכנס ללינק. תוכנה מומלצת.

duke4you

New member
בטח

לשם השוואה, לפני חודשים היה לי מודם רגיל וחשבון חופשי חודשי בנטויזיון. חשבון טלפון קבלתי 248 ש``ח דו-חודשי וחשבון אינטרנט חופשי 76 ש``ח. כלומר סה``כ לחודש 124 + 76 =200 ש``ח לגלישה איטית בכל חודש. היום עם ADSL אני משלם 139 וזה יותר זול. בעוד 3 חודשים, הוצאות האינטרנט יעלו ל320 ש``ח בחודש. אבל אני לא חייב להשאר בבזק בינ``ל כספק אינטרנט, אפשר לעבור לחברה אחרת שתציע לי 3 חודשים ראשונים זולים במיוחד. אגב - לגבי האינטרנט בכבלים - אוטוטו מגיע אלינו. הצעת החוק בחודש הבא לקריאה שניה ושלישית (הצעה ראשונה עברה), כלומר ת-ח-ר-ו-ת והוזלת מחירים.

duke4you

New member
אופס, התשובה לא שייכת לכאן

התשובה הקודמת לא שייכת לכאן. טעות. וכן התוכנה אכן מוזילה את העלויות. אם יש לך ADSL אז השיחה חינם!!! אם יש לך מודם רגיל אז השיחה במחיר שיחה מקומית!

מוליו

New member
איך נרשמים ל messenger?

הם מבקשים דרכון או חשבון hotmail. מה זה ואיך עושים את זה? הדבר מחיב כרטיס אשראי ?

duke4you

New member
פשוט

כדי להשתמש בmessenger יש צורך להיות בעל חשבון אי-מייל של hotmail. אם אין לך אז הגיע הזמן לעשות אחד, זה לא עולה כסף זה בחינם. יש להכנס לwww.hotmail.com ולפתוח אי-מייל וזאת רק בשביל השימוש בmessenger, לא חובה להשתמש באי-מייל, מה גם שהוא ממש קטן (2 מגה בלבד). .

למעלה