איך מתרגלים לרצועת דופק?

מארשמלו

New member
איך מתרגלים לרצועת דופק?

שלום, אני רצה יחסית חדשה, לא-ספורטאית, ומשלבת גם קצת שחיה, ספינינג וקיק-בוקסינג (ומקווה גם להתחיל להשתמש באופני השטח). שלוש פעמים בשבוע אני רצה ריצות של 10 ק"מ, ופעם-פעמיים אינטרוולים, ומרגישה שיפור עצום ביכולת ובהרגשה. עד לא מזמן רצתי בלי שעון דופק, ואחרי טריאתלון הנשים (שהיה יופי) שוכנעתי להשתמש באחד כזה (POLAR F7). מאז (חודש וחצי) אני מנסה לרוץ איתו, וסובלת, בעיקר בגלל הרצועה. כשהיא הדוקה אני מרגישה שהיא חוסמת לי את הצלעות ומקשה על הנשימה, כשהיא רפויה אני מרגישה שהיא אוטוטו עומדת ליפול. איך מתרגלים? ובנוסף, אשמח מאוד להמלצה על חזיות ספורט טובות. תודה, תמר

מור שלז

New member
רצועת דופק וחזיות ריצה

לגבי רצועת דופק: אני לפחות מעדיפה את הרצועה רפויה. הסיבה שהיא לא נופלת היא שאני דוחפת אותה מתחת לחזיית ספורט, והחזייה מחזיקה אותה במקום. לגבי חזיות ספורט טובות, זה מאוד משתנה לפי מבנה הגוף, ועד כמה בירך אותך הטבע (לצערי כאן לא בורכתי, ולכן הדרישות שלי מינימליות
) כל מה שאני יכולה להמליץ זה לחפש ולחפש וכשמוצאים משהו שעושה את העבודה טוב, לא להחליף. מה שעובד אצלי זה מובינג קומפורט (וזו גם ההזדמנות להודות להם שוב על החסות למרוץ האופניים לנשים!). ומעכשיו זה הדגם היחיד שאני קונה. אבל דפנה שב המדהימה שלנו, כתבה על זה בשתי כתבות שונות, תוכלי למצוא שם מלא טיפים טובים:
חזיות ריצה
חזיות ספורט - מבחן שטח בהצלחה

במקום חזיה - גופייה

יש גופיות ספורט שיש להן תמיכה בילט אין, לי יש חזה בגודל בינוני בערך ועל אף הסקפטיות הן בהחלט עושות את העבודה. קניתי בפעמיים האחרונות כאלה של נייק ואני מאד מרוצה, הן מחזיקות לי שנה לפחות. לפני זה היה לי אברלסט והחזיקו מצויין, אבל הפסיקו להביא את הדגם ה"מחזיק". אפשר לקנות או בחנויות ספורט או, במפתיע, בחנויות בגדי ריקוד. ועדיף לקנות בקיץ כי משום מה בחורף זאת "לא העונה". גם חוסך את הכסף של חולצת ספורט.

מארשמלו

New member
תודה על ההמלצות

לגבי גופיית ספורט של נייקי, אני גם משתמשת בה לפעמים, אבל תוך כדי ריצה היא נוטה לעלות קצת ולהפוך לחולצת בטן..

aradmd

New member
חזיות של under armour במחיר מצחיק

של 25 שקלים או משהו כזה, קניתי בחנות הנמצאת בתל אביב ברחוב השלבים. נוסעים בקיבוץ גלויות ופונים ימינה לרחוב השלבים. חונים בחניה של בלומפילד שנמצאת משמאל. החנות נמצאת בבנין הראשון מצד שמאל. לא תמיד יש להם מבחר גדול, אבל הבנתי שהחזיות האלה נחשבות טובות ולא ניתן להשיג בארץ. מסתבר שהן מיוצרות בארץ. לי יש ארבע. שתיים עם ושתיים בלי ריפוד, ואפילו שימשו לי בטרי' הנשים במקום בגד יד, יחד עם מכנסיים, כמובן. בחנות הזו יש כל מיני עודפים של מותגים מפורסמים כגון קלווין קליין שכנראה מיוצרים כאן. צריך לשלם במזומן. אי אפשר למדוד אבל אפשר להחליף. שווה הצצה לשם.

susieada

New member
חזיות למד דופק

אני התברכתי ב"מעט" - בעיני ממש יתרון בסורפט!, (והנקתי 3 ילדים בכייף ובהצלחה, לא משנה הגדול!
) ובכל זאת הגודל לא משפיע על פיתרון החזקת רצועת מד דופק. אני, כמו מור, מעדיפה טיפת רפיון, שהחזייה מחזיקה את הרצועה במקום. לעומת כל ההצעות הזולות ומצוינות, פתרון אחר הוא החזייה המיוחדת של חברת polar שיש בה דרך להשחיל את הרצועה בתוק החזייה, פתרון שמחזוק וגם מרפד. תהנו! סוזי

vdraaui

New member
בהחלט חנות ששווה ביקור ואל רק לחזייה

נקראת "י.ס.עמק העודפים" שלבים 18 ואני נגאלתי שם מיסורי חיפוש הגרביים לילדים - בנים - ספורטאים שלי. גרבי נייק מעולות בעשרה שקלים לזוג. אין להשיג כאלה בשום חנות - גם לא של נייק. בונוס וטיפ - קנו את כל הזוגות אותו דבר, כך קל יותר לחבר זוגות אחרי הכביסה וכשגרב אחת הולכת לאיבוד - לא נורא. לבנים אין בעיה לגרוב כל הזמן רק גרביים לבנות. ובחנות ליד, בגדי תינוקות איכותיים וטובים. (לשמחתי שם כבר אני לא צריכה לבקר).

רותיעל

New member
חזיות ספורט

בהגרת הפרסים, בסיום מירוץ הנשים הראשון, זכיתי בחזיה מתוצרת מובינג קומפורט. אני משתמשת בה ברכיבת שטח. זו חזיה נפלאה, תומכת ומנדפת זיעה. ממליצה בחום

חזיות ספורט של nike

טוב אז אותי אלוהים בירך קצת יותר מדי אפילו, עד לא מזמן לבשתי בעיקר גופיות ספורט, ואני מתכוונת לאלו שהן כמו חזיה ולא גופיות עם בטנה של חזיה. הגופיות של nike הן אחלה ויש לי לא מעט, מה שטוב בהן בעיקר בשבילי זה המידות, הן מגיעות למידות מספיק גדולות אפילו בשבילי וזה ממש כיף. לאחרונה גיליתי חזיית ספורט של nike והתאהבתי, היא לא זולה בכלל אבל היא ממש מעולה, יש להם כמה דגמים ושוב מבחר מידות גדול, מה ששונה בהם מהאחרות זה שהן ממש מבד של חזיה ויש תמיכה טובה יותר מאשר בגופיות ספורט. מקווה שעזרתי,

efratramati

New member
לסונטו יש רצועות דופק נוחות במיוחד

וגם השעונים לא רעים ממליצה. הן רכות מסביב עם כפתור קטון באיזור החזה. למי שחושבת לקנות שעון דופק - שווה לבדוק.

חזיה מומלצת

תמר שלום ממליצה לך על חזיות של FIX 93% כותנה 7% ספנדקס עם עצם בחלק התחתון של ה - CUP יש קרס קטן מאחור שמאפשר לחזיה להפוך ל"חזיית ספורט" או חזיה רגילה לכל דבר אחלה חזיות ניתן להשגה בחנויות H&O

החזייה החביבה עליי

היא של FILA. כבר שנים שאני רוכשת שוב ושוב את אותו דגם בדיוק, כי הוא כל-כך מוצלח. אפשר למצוא בכל חנות - משביר, H&O וכו'.

למעלה