איך נגמר דוואן נגד אנטוניוס

Shaycus

New member
איך נגמר דוואן נגד אנטוניוס

ב million dollar challenge? אני מחפש על זה בנט ולפי מה שאני רואה זה עוד לא נגמר.. עברו 39 אלף ידיים ודוואן מוביל בערך ב2 מליון דולר, מה שמצאתי זה העדכני או שיש משהו יותר עדכני? זה פשוט נשמע לי לא הגיוני שהם עוד לא סיימו את ההתערבות והוא כבר התחיל עוד אחת עם ג'ונגלמן

shaywh

New member
הם פשוט לא מתקדמים

אנטוניוס לא רגיל לגרד אונליין כמו דוואן וזה אתגר ארוך גם ככה. פשוט יצאה להם הרוח מהמפרשים, בעיקר לאנטוניוס. בגלל שהוא לקח על עצמו התחייבות או שהוא ישחק עד הסוף או שהוא יקנה את היציאה שלו, אבל זה יקח עוד הרבה זמן.

Shaycus

New member
רגע, למה לא מתקדמים?

אם הם עברו כבר 40K ידיים אז המצב שם לא כל כך נורא, סך הכל הוא יכול להגיע ל50K באיזה 4-5 סשנים נוספים. זה פשוט נשמע לי מאוד מוזר שדוואן התחיל התערבות נוספת לפני שהוא סיים את זאת. זה גם די מפתיע אותי חשבתי שדוואן מוביל על פטריק אבל כנראה שזה לא המצב.. בכל אופן אני רואה שסוף סוף למדו את המשחק של טום כי עובדה שהוא כבר לא כל כך מרתיע כמו שהוא היה, לפחות מול השחקנים ה-באמת גדולים

shaywh

New member
טום כן מוביל

וצריך סשנים די ארוכים בשביל לעשות את זה. זה גם PLO אז יש הרבה יותר פלופים. האמת שהסיכוי של פטריק הוא בעיקר בסשנים ארוכים שהמשחק יהיה עמוק כי טום מוביל בהרבה

למעלה