איך נגמר צבי הנינג'ה 2 במגאסון?

t0rett0

New member
איך נגמר צבי הנינג'ה 2 במגאסון?

תמיד קרנג הרג אותי (שיחקתי עם אח שלי תמיד)

XplowBoy

New member
חה חה אני גמרתי אותו מלא פעמיים

אחרי קראנג יוצא מהחשמל הזה שמאחורה שרדר ואז הוא מתפצל ל2 כזה והמטרה עכשיו זה לתת לשנייהם מכות עד שלשנייהם יחד תרד הקאזדה(כאילו נתתי לאחד מכות והקאזדה נפלה לו, מהר צריך להוריד אותה גם לשני כי היא תחזור אליו) בקיצור לא היה ממש קשה אבל המשחק מצוין! אני זוכר פעם שהייתי ממש קטן לחבר שלי היה את המשחק הזה פרוץ והתחלנו תמיד עם 8 ניסיונות והיה קונטיניו אין סופי + אפשרות להחליף שחקן אחרי מוות(ככה גמרתי את המשחק רק פעם אחת, אחרי זה הדפוק הזה איבד אותה...) ואז אני השגתי את שלי אחרי המון המון זמן ושיחקתי איתו שוב ולא הצלחנו לגמור ואז ישבתי על זה הרבה לבד וכמעט הצלחתי לגמור ואז הוא בא אלי וסיימנו את המשחק.

t0rett0

New member
יש אותו גם לMAME

אם אתה רוצה אני יכול לשלוח לך לא סימתי כי תמיד אין לי כבר כח

XplowBoy

New member
במיים זה מסריח!!!!

פחות מרבע משחק! מה אתה צוחק? הגירסה של המגאסון אין סופית

t0rett0

New member
כן ברור שאני צוחק =(~_~)=

ברור שידעתי שזה משחק קצר ומכור הוא גם משעמם במיים איזו שאלה....

Z E R O

New member
***יש לך אולי את גרסת המגסון ברום..

של צבי הנינג'ה פרוייקט מנהטן שיש אפשרות להכנס בו לתפריט אפשריות?

Piccolo

New member
זה ממש מוזר

המשחק שתיארת עכשיו (לפחות הסוף שלו), זה באמת צבי הנינג'ה 2 שאני מכיר.. כלומר מה שאני ראיתי שכתוב עליו "צבי הנינג'ה 2".. אבל יש לי את הקלטת ההמשך של זה שזה מתחיל בחוף הים כזה ולכל אחד יש נשק סודי כזה משלו ובסוף נלחמים נגד סופר שרדר ולא שרדר רגיל.. ומה הקטע בעצם? כתוב שם שזה "צבי הנינג'ה 2".. זה בהחלט היה מוזר כי אני בטוח שמה שאתה דיברת עליו עכשיו זה צבי הנינג'ה 2.. לפחות לפי מה שאני מכיר.. אוחח איזו תקופה קסומה זו היתה :>

XplowBoy

New member
זה צבי הנינג'ה 3...

צבי הנינג'ה 2 מתחילים בתוך בניין שרוף וצריך למצוא את אפריל

ShotokanMaster

New member
שזה גם מה שיצא למיים....

...בכל אופן, הרשו לי לחלוק על דעתכם בקשר לגרסת המיים: אני מסכים אתכם בכך שהמשחק קצר, אך תחשבו על הנסיבות - מדובר במשחק ארקייד, ומן הסתם מפתחי המשחק היו צריכים להתחשב בעובדה שאנשים משלמים כסף, וסביר להניח שהם לא רצו שיקח לבנאדם 100 שקל לסיים משחק ארקייד, מה גם שתגידו לי משחק ארקייד אחד שאתם מכירים שהוא אשכרה ארוך... אך בקשר לגרפיקה, הסאונד והמשחקיות המיים שולט! כלומר, הגרפיקה והסאונד יותר טובים וזאת עובדה, בנוסף, במיים אפשר לשחק ארבעה שחקנים, שזה מוסיף הרבה מאוד לכיף, מה גם שהמשחקיות יותר חלקה ופחות מוגבלת..... אבל זו דעתי וניתן לחלוק עליה.... מה שכן לדעתי סתמי, הוא למשל שבמשחק טורטלס אין טיים גירסת הסופר נינטנדו ממש קצרה וממש קלה, לעומת הסגה ג'נסיס שבה המשחק הרבה יותר מאתגר!

למעלה