the Fairytale
New member
איך נהיים סמכותיים כלפי ילדים?
שלום, אני חדשה כאן
נעים מאוד. אני זקוקה לעצה בדחיפות בבקשה, כי אני פשוט מתוסכלת ולא יודעת כבר איך להתמודד עם הבעיה שלי . אני עובדת פעמיים בשבוע כמדריכה חברתית ויצירתית במתנ"ס מעלה יוסף. אני אחראית להעסקת ילדים מכיתה א' עד ו' (ויש גם שני ילדים חמודים בגן). לאחרונה אני מרגישה יחסית מאוד אבודה בקשר לסמכותיות שלי כלפי הילדים. הם לא מקשיבים, הורסים כל פעילות איתם וכמה ילדים פשוט הורסים לאחרים את הזמן בגלל שהם מתפרעים וצועקים. אני מנסה לדבר איתם ביפה, זה לא הולך. אני מנסה לצעוק ולהיות סמכותית כמה שאני יודעת וזה גם לא הולך...הם עושים מה שבא להם ולמרות שאני מאיימת עליהם שאדבר עם ההורים שלהם ואפילו שולחת אותם הביתה זה לא מעניין אותם והם נשארים להפריע ולא הולכים. קשה לי להשתלט עליהם ולאחרונה אני גם מקבלת הערות מהאחראית עלי (שקטנה ממני בשנתיים וכולה בת 21) שאני לא מספיק סמכותית איתם ולא מספיק אסרטיבית איתם. אני אובדת עצות כבר ולא יודעת כבר איך להשתלט עליהם. בסך הכל אני אוהבת את העבודה ואת הילדים ואני ממש לא רוצה לאבד את המשרה היחידה שיש לי כרגע בידיים כי קשה פה למצוא עבודה באזור. יש לך עצות בשבילי על איך להיות יותר סמכותית ולשלוט בילדים יותר?...אני ממש נואשת ואשמח לכל עצה. תודה רבה רבה מראש.
שלום, אני חדשה כאן