איך נהיים פסנתרנים?

Nonamco

New member
איך נהיים פסנתרנים?

עכשיו תראו, אני לא מצפה שתכתבו לי לי פה כמה מילות קסם שיעשו אותי לפסנתרן, אני בעצם רוצה לדעת מה אני יכול לעשות כדי לשפר את היכולות שלי. אני מנגן בערך כ- 6 חודשים ואני לא כזה משהו משהו (אני מנגן מוזיקה קלה כמו ג'אז או בוסה נובה ונוגע ממש קצת בקלאסי). אז מה יש לכם\ן להציע לי כדי שאוכל להשתפר? בינתיים מה שאני עושה זה מתאמן על היצירות שאני מנגן, ומקשיב להמון יצירות פסנתר קלאסיות בעיקר של שופן (הוא גאון, אני מת על היצירות שלו). תודה.

נירס123

New member
../images/Emo79.gif שלום לך ../images/Emo79.gif

אתה שואל שאלה קצת קשה ומסובכת... למה אתה מתכוון שאתה אומר פסנתרן? מישהו שמנגן הרבה שנים והוא מומחה? או מישהו שמנגן ולומד ויש לו ידע טוב והוא מבין? אין חוקים או כללים שבעזרתם אתה הופך להיות פסנתרן.. אם אתה מנגן על פסנתר ולומד אתה פסנתרן. ז"א, שגם אתה, פסנתרן. אתה רק בהתחלה, לפי מה שאני מבין, אתה מנגן שישה חודשיים בלבד, ולפי מה שאתה אומר אתה חושבת שאתה לא משהו משהו, תחכה, תמשיך ללמוד ולהתאמן עוד, ולאט לאט אתה תעלה ברמה ותלמד עוד יצירות מסובכות יותר וקשות יותר ותיאוריה וטכניקות חדשות... יש לך עוד עבודה אתה רק בתחילת הדרך הלא כל כך ארוכה של להיות פסנתרן ברמה. כדי לשפר את היכולת? רצויי שתלמד טוב טוב תיאוריה בלי לחפף כי הדבר הזה רק עוזר. וזה ממש כיף אחר כך לדעת שאתה מבין מה אתה מנגן ולא לנגן כמו תוכי. בנוסף, התיאוריה רק עוזרת ומעשירה ובעזרתה הדברים יהיהו פחות מסובכים. יש מספר רב של אתרים באינטרנט שמלמדים תיאוריה. היסתכל בקישורי הפרום. ובנוסף תוכל להיכנס לפרום של תפוז: תיאוריה במוסיקה. אבל הכי חשוב זה: להמשיך להתאמן!!!
וכל מה שנשאר לי להגיד לך זה... ב=ה=צ=ל=ח=ה !=!=!
ורק שתדע שאתה יכול לשאול כל שאלה שעולה לך בראש, יש פה בפורום אנשים מאוד נחמדים שישמחו לעזור לך... ו..זהו. ביי. ניר.
ביומיים האחורנים ישנתי שלוש שעות וזה ממש לא טוב,
אפילו ה-
כבר לא עוזר! אני עוד שנייה נירדם על המקלדת... לילה טוב לכולם!

נירס123

New member
תיקונים...

אין לי מושג איך יצא לי לכתוב: "אתה חושבת שאתה לא משהו משהו".... חחחחחחחחח עייפות יתר...זאת הסיבה!!! ביי.

נירס123

New member
אמממ שאלה שקצת קשה לי לענות עלייה..

הפירוש של המילה זה: תורה. התורה של הנגינה. אם אתה רוצה הסברים נוספים תיכנס לפורום תיאוריה במוסקיה כאן בתפוז. תשאל שם את השאלה הזו, אני בטוח שתקבל הרבה יותר מידע ממה שאני נותן לך עכשיו..שזה בעצם כמעט כלום... ניר.

למעלה