איך נותנים להם לאכול קרמבו..

איך נותנים להם לאכול קרמבו..

מבלי ללכלך את עצמה וכל הסביבה
(ובאמת פעם כשרציתי לקנות להודיה קרמבו.. קניתי לה בסוף את הטילון קרמבו שנראה לי יותר ריאלי לאכול אותו
) וכן עוד שאלה.. איך אפשר לתת להם סוכריה על מקל, (האם לקחת את הסוכריה ולפרק אותה לחתיכות קטנות ??) אני ממש לא רוצה לתת לה, אבל היא קבלה היום את זה בשקית יומהולדת מהגן
)

אלה_ה

New member
אני ניסיתי לפני כמה ימים לתת לו

קרמבו והוא ממש לא הסתדר איתו. הקרמבו נמעך ללא תקנה למרות שניסיתי להראות לו איך להחזיר בביסקויט. ובסוף הוא לא אהב את הטעם. אולי תתני לה על צלחת למזעור הנזק? ולמה לפרק את הסוכריה לחתיכות? נראה לי יותר מסוכן מאחת גדולה.

שישיר

New member
אם מראים הרבה פעמים..

בסוף הם לומדים
לגבי הסוכריה נראה לי שאין טעם לפרק..תני לה למצוץ אותה ככה - זה חלק מהכיף...

שחר המציאה שיטה מקורית לקרמבו

היא מניחה אותו על השולחן ונוגסת בו בלי ידים, כמו
כמובן שזה "קצת" נמרח על הפנים אך ככה לא מתלכלכות לה הידיים (זה מאוד מפריע לה כשזה קורה). כל השכנועים להעזר בביסקוויט לא הועילו... אני לא נותנת לה סוכריות על מקל (היא בת שנתיים) כי הסוכריה עלולה להתנתק מהמקל וזו סכנת חנק.

zimes

New member
אח, נוסטלגיה...

כשהייתי (היינו, יש פה כמה שבטח זוכרות) בהריון, היה בפורום הריון של IOL ז"ל פולחן קרמבואים. היינו אוכלות, מגרות זו את זו, מדווחות על זה, כועסות על זה, מקנאות על המשקל... ואז גם היו נמכרות בסופרים בזול החבילות של 40, של שטראוס. אלה היו ימים... לימורי - תשלחי לי כתובת. אני מבינה כל כך...

נעה גל

New member
הי! קרמבו זו לא המצאה ישראלית

דווקא סקנדינבית. אומנם הקרמבו שלהם לא תעשייתי כמו שלנו. אומנם הקרמבו שלהם איכותי ועשוי מחומרים משובחים. אבל, אין אין אין כמו הקרמבו שלנו. את אוכלת קרמבו סקנדינבי אחד ואת נשתלת על הריצפה מרוב כובד. זה מיועד למכורי השוקולד האמיתיים.

אוכלים קרמבו ורצים למקלחת להתרחץ

זו נראית לי הדרך היחידה. חוץ מזה כל הכיף בקרמבו זה להתלכלך....

נעה גל

New member
גם אצלנו קרמבו כרוך בהרבה מאוד

לכלוך, אבל, זה כל הכייף. ואיזה טעם!!! השבוע קניתי קרמבו מזעזע בטעם תות בננה. הוא היה הצלחה אדירה אצל הדור הצעיר...

נתי נתי

New member
להמנע מזה ומזה... הרי זה ממש לא

לא בריא. ואם כבר אז קרמבו זה כיף להתלכלך איתו. וסוכריות על מקל... תנסי להמנע זה הכי גרוע. אצלי הילדים מקבלים בגן וכשרואים אותי נותנים לי את הסוכריה... אחרי שניים שלושה ליקוקים. אפשר להציע אלטרנטיבות מתוקות....

את הסוכריה על המקל באמת העלמתי לה..

אבל את הטופי כן נתתי לה לאכול
(אולי שווה באמת גם אותו להעלים..)

נתי נתי

New member
הטופי עוד יותר מסוכן מבחינת חנק

תחשבי על זה, הוא לא נמס ואם הוא נתקע בגרון יש לך בעיה. סוכריות המציצה לפחות נמסות. אני רוצה שתביני, אצלי אוכלים ממתקים בבית. סוכריות - לא! מסטיקים שיש בהם סוכר - לא! ואם הייתי יכולה הייתי גם פוקדת עליהם לצחצח שיניים אחרי כל ממתק... אבל יש גבול למה שאני יכולה לעשות.... (לצערי)

כל הכייף זה להתלכלך וזו אומרת

הפולנייה הראשית.היא בת שנתיים + כמה זמן עוד נותר עד שהיא תפסיק להתלכלך. סוכריה על מקל לא הייתי נותנת בכלל!סכנת חנק. אפשר לבקש בגן שלא יתנו את בשקיות בגלל הסכנה הכרוכה בזה

צלחנו את הקרמבו הראשון ../images/Emo3.gif

וזה בסוף אפילו נאכל בבית.. כדי למנע מהודיה לטייל איתו ולעשות שמות לקירות (הרצפה מדי פעם סופגת צבע כשהודיה מחליטה לקשקש
) הושבתי אותה על כסא האוכל שלה, את הקרמבו שמתי על צלחת שלה, היא התחילה לטעום אותו בעדינות ובצורה יפה
וכשהגיעה לחלק הרך כשכבר אי אפשר כל כך להחזיק בקרמבו היא התחילה להשתמש בכפית (שהיתה מונחת מראש בצלחת..) ואכלה את הקרם הלבן
מזלי שבסוף היא לא זרקה את הצלחת
(מה שלעתים היא עושה כשכבר לא בא לה לאכול משהו..)

למעלה