איך נזכרתי דווקא עכשיו

קארי3

New member
איך נזכרתי דווקא עכשיו

לא יודעת למה נזכרתי בזה פתאום. אתם זוכרים את מסיבת סיום התיכון של רומי והסירוב הכל כך כואב שלה לשיר את "עוף גוזל"? היא כל כך נלחמה בשביל לא לשיר את השיר הזה זה היה כל כך מרגש היא פשוט ויתרה על הכל כדי לא לשיר את השיר הכל כך רגיש ופוגע עבורה בתקופה זאת. זה היה כל כך מרגש כל כך סוחט דמעות. אני יודעת שזה היה מזמן והכל אבל לדעתי הפרק ההוא זה לא עיניין של זמן ואף פעם לא יהיה כך גם שאר הפרקים של הסדרה. אני זוכרת איך כל המבוגרים אמרו לה שזה שיר יפה והיא צריכה לאהוב אותו. אבל רומי לא רצתה להתבגר כמוהם. היא גם סירבה לכל ההכנות המטומטמות והמזויפות של חברי לכיתה למסיבת הסיום. אכן הם היו מזויפות ההכנות ומבוגרות גם לדעתי. אני זוכרת איך היא בחרה שיר עצוב אבל לא נתנו לה לשיר אותו. באותו רגע כמעט חשבתי שיהונתן גפן או סאלינגר היו שותפים בכתיבה למרות שזה לא הגיוני. ואם זה דבר שרומי לקחה מאביה הילדותי אז לפחות היא לקחה ממנו את הדברים הטובים את הילדותיות שבונה ולא שהורסת. זוכרים את הפרק ההוא?

zoeid

New member
נכון

אני דווקא לא זוכרת אותו כפרק שהיה מזמן, אלא משהו שראיתי לאחרונה, למרות שלא ראיתי אותו לאחרונה. באמת פרק טוב, ולא יצא לי לחשוב על זה כמוך. באמת מרגש

באמת מרגש. וכאחת שעוברת את אותה

תקופה, עוד שבוע המסיבת סיום, אני דיי מבינה את הסרוב שלה. באמת בחזרות אני מרגישה מטומטמת.שונאת כל רגע. ההופעה היא רק כדי לרצות את המורים, ולא להעביר את מה שבאמת מרגישים. להתבגר זה חרא

אחד הפרקים האהובים עליי....

בזכותה גם הורדתי את השיר שהיא שרה, של פונץ'- "הוא מסתכל בה"

טוהר88

New member
כששעמתי את השיר מסתכל בה...

לא הבנתי איך זה מתקשר למה שדניאלה הרגישה ?... מישו יכול להסביר ?...

qt1

New member
טוהר, איזה שיר זה?

תכתבי מי כתב , אני כבר אמצא , את יכולה? גם באיזה פרק זה הושמע אם לא קשה לך?
מאמי

טוהר88

New member
מסתכל בה כל הזמן- פונץ'

ד"א זה שיר מעוללההה ולהקה עוד יות מעולה - השירים שלהם שאני מכירה הם נדמה שישוב ועדינה ואלו שתי שירים מהממים וגם מצחיקים!!! במיוחד עדינה שווה לשמוע!!...

B עדי

New member
זה בכלל לא שיר כ"כ עצוב

ז"א השיר שהיא רצתה לשיר......... יש לי את הפסקול של הסדרה-זה שיר די נחמד!

הוא מסתכל בה- פונץ'

הוא מסתכל בה כל הזמן ומספר לה שאף פעם את תלכי לבית הספר תיישרי את החולצה ונשאר לה על הסוודר אההה הוא מסתכל בה כל הזמן ומספר לה שאף פעם שקר יכול לגרום למשהו יפה מחפש דף נייר ומתמוטט. עכשיו היא ניגשת אליו ואומרת טודודידם. הפתעות בכוס יין מחולות, מצילתיים בריקוד ובינתיים הוא מסתכל בה כל הזמן הוא מסתכל בה כל הזמן את תלכי לבית הספר תיישרי את החולצה (את החולצה) ונשאר לך על הסוודר אההה הוא מסתכל בה כל הזמן... אכן, שיר מקסים... ויש לי אותו

למעלה