איך נחשב ניסיון חצי משרה?

קרמי

New member
מה זאת אומרת? האם פשוט מחלקים לחצי?

אם מישהו עבד שנתיים אז זה נחשב כשנה?

קרמי

New member
האם זה משנה אם חצי המשרה

מתקרבת לפעמים מאוד קרוב להיות משרה מלאה או שזה באופן גורף?

זה תלוי בניסוח של מכתב המעסיק, ובשכר

אם המכתב של המעסיק לא מציין כלל את חלקיות המשרה והשכר גבוה מספיק, השגרירות תתייחס לכך כמשרה מלאה. רק עם המסמך מציין במפורש שהמשרה היא חלקית, או שמשפר השעות השבועיות מצויין בתלוש או שהשכר החודשי מאד נמוך הם יחשבו חלקיות משרה. מי שעובד מעל 25 שעות בשבוע, והשכר הרבה מעל שכר המינמום, וחלקיות המשרה לא הוזכרה במכתב, יקבל הכרה במלוא הזמן כי אין להם דרך לדעת שהמשרה היתה חלקית.

ha hobit

New member
אני לא חושבת שצריך בכלל לציין את היקף המשרה

צריך מכתב מהמעסיק שעבדת במקום בלי פירוט על ההיקף, ובנוסף אישור ביטוח לאומי, למיטב זכרוני הם לא בודקים מה היה השכר או מה היה היקף המשרה.אמנם עבדתי משרה מלאה אבל זה לא צויין לא במכתב של המעסיק ולא בהדפס מביטוח לאומי ולא שאלו שאלות. אולי הם בדקו את זה בדרך שונה את זה אני לא יודעת...אבל לא נראה לי שהם בולשים אחרי כל מגיש ומגיש.

זה עדיף תמיד

אבל אם המעסיק כן מזכיר את היקף המשרה זה יוצר בעיה. אם השכר נמוך כדאי להימנע מלהזכירו כי זה מעורר חשד למישרה חלקית

sasha888

New member
אם לא ציינתי את אחוז המשרה ותפסו אותי על זה

הם לא יכולים להעניש אותי על רמאות?

tim5a

New member
מכתב ממעסיק

באיזה שפה המעסיק צריך לכתוב תמכתב באנגלית או עיברית?

amirshuval

New member
רצוי שיהיה באנגלית.זאת לא חובה.

אם המעסיק מסרב להוציא מכתב באנגלית זה לא אסון,אבל הכרחי להוכיח עמידה בהגדרה של הNOC.באופן עקרוני אתה אפילו לא חייב מכתב מעסיק,אם המעסיק לא מוכן לכתוב לך מכתב.אבל כמובן שתדרש להוכיח בדרך חלופית את הניסיון התעסוקתי.

אם המכתב אניו באנגלית, הם יצטרכו לתרגם אותו

ולאשר את התרגום אצל נוטריון. רצוי שמתרגם ישתמש לצורך התרגום במושגים הלקוחים מה NOC המתאים.

למעלה