איך ניפרדים מבחורה בדרך הכי עדינה

benchy

New member
איך ניפרדים מבחורה בדרך הכי עדינה

שאפשר? הגעתי למצב שממש לא נעים לי.. אבל זהו אני בטוח שזה לא זה וזה כבר מתחיל להגעיל אותי שאני עם בחורה שאני לא רוצה. היא דיי מאוהבת בי..וכל הזמן מדברת על דברים עתידיים.. אני אף פעם לא חוויתי אהבה אז אני לא יודע את ההרגשה..אני רק יודע שזה לא זה..ועכשיו מה עושים..בדרך כלל זה פשוט להיפרד אבל הפעם אני ממש מרגיש שאני אפגע בה ואני לא רוצה לעשות את זה בתור בנאדם. היא מאוד מיוחדת פשוט אין לי רגשות רומנטים אליה.

Vdrums

New member
נפגשים על כוס קפה

תגיד שאתה מרגיש שזה לא זה וזהו.

mika tal

New member
אז נכון, נפגשים על כוס קפה..../images/Emo185.gif

אבל לא זורקים לחלל האוויר שאין שום דבר אליה. אני מבינה שהיא מאוד מיוחדת בשבילך, אבל אין לך רגשות רומנטיים אליה, זה לגיטימי. חשוב מאוד שתדגיש את זה שהיא כן מיוחדת, ועם זאת כידידה ולא מעבר. ברור שהיא תפגע, אבל לפחות תניח את כל הקלפים על השולחן.זה הזמן לפתוח את השנה החדשה בכנות.. ו..לטהר את האוירה..

תסביר לה שאתם שונים והחיים ממשיכים

. ואל תגיד לה מה הסיבה האמיתית עדיף .דבר איתה על הימים והזכרונות הנעימים שהיו לכם ביחד וכמה היא מיוחדת .ושיש חיים אחריך למרות שאני יודע שכל מה שתגיד בצורה הכי עדינה זה כואב ומאוד. ולך עצה בפעם הבאה בחורה שלא מושכת אותך חתוך מיד רצוי..

magenta73

New member
נפגשים.

בארבע עיניים ואומרים לה בדיוק מה שכתבת פה... שהיא מיוחדת ומקסימה ואתה לא רוצה לפגוע אבל אין לך רגשות רומנטיים אליה. היא תפגע, מן הסתם, לא משנה איך תסיים את זה, אפילו שזה יהיה הכי יפה שבעולם...אבל ככה זה בחיים...

benchy

New member
ידידה טובה שלי אמרה לי

שלא להגיד שהיא מיוחדת וחשובה לי כי אז..למה אני ניפרד ממנה.. אנשים בדרך כלל חושבים שרומנטיקה וייחוד באים ביחד.. וזה דיי מוכח..גם שניסיתי להפרד ממנה לפני כמה חודשים..אז היא לא הבינה איך היא יכולה להיות מיוחדת ושיש לי רגשות כלפיה אבל אני לא רואה את זה ממשיך בדרך שהיא רוצה.. והיא גרמה לזה שהקשר ימשיך...והחלטתי לתת ניסיון נוסף לקשר..וזה לא זה.

magenta73

New member
אז מה עדיף?

לסגור בלי כלום? לפחות תתן לה הרגשה טובה. "זה לא את זה אני" במילים עדינות יותר... ואל תתן לה לעשות עליך מניפולציות ריגשיות. אז כן, היא מיוחדת. ולא, לא מתאים לך. אין כאן דיסוננס. זה בסדר. יש הרבה גברים מדהימים ומיוחדים בעיני, זה לא אומר שעם כולם אני רוצה מערכת יחסים...

billc

New member
יכול להיות שהדבר הנכון זה להפגש

פנים מול פנים... אבל אם היא מאוד רגישה , ואתה חושש לדרמה מורטת עצבים (בכי , צעקות, וחשש לפגיעה פיזית) אתה יכול לעשות את זה דרך הטלפון... *********************** אפשרות נוספת לעשות את זה בשלבים שלב א: להיות קצת יותר קר ומרוחק שלב ב: להודיע שזה לא זה

bulb

New member
אל תהיה עדין...

איש אחד הגיע עם כלבו החולה לוטרינר. אמר לו הרופא: אין ברירה ,חייבים לחתוך את הזנב על מנת להציל את הכלב. אם ככה ,השיב האיש ,תוכל בבקשה לחתוך לו קצת כל פעם כדי שלא יכאב? שני הפזוס לצהרי החג

uzipikar

New member
חחחחחחחחחחח

זה כמו לעשות ניתוח לב בלי הרדמה, מה אתה מפגר? איך אפשר לסיים מערכת בלי להכאיב? מנסיון מציע לך לעשות את זה בשיטת הפלסטר, מהר וקצר!

benchy

New member
אני לא צריך איזה רקורד שמישהי

התאבדה בגללי.. אבל אהבתי את הרעיון.. היו פעמים שפשוט קמתי והלכתי.. גם נורא קל לי להתנתק.. אבל הבחורה הזאת..יש לה מבט פאפי כזה..כל פעם שהיא מרגישה משהו שלילי ממני או שיש איזה ריב אז היא עושה את המבט הזה ומחבקת אותי.. אני כזה רוצה ללכת והיא קוראת לי..זה ברווך רציני...נפלתי חזק

uzipikar

New member
אל תדאג

עם כל אחת הייתה מתאבדת בגלל נטישה - על המצפון שלי היו הרבה גוויות...

magenta73

New member
מה??????

תרגיע. אז היא תפגע. אז יכאב לה. אבל להתאבד? חחח... who do you think you are?

benchy

New member
היא לא תתאבד! צחקתי...

אני אלך על הדבר העדין ביותר..ה"הפסקה" לזמן בלתי מוגבל...

magenta73

New member
לא

הפסקה לזמן בלתי מוגבל זו עדיין הפסקה. וכך תשאיר אותה מקווה לשמוע את הצלצול הגואל. נגמר. זהו. חאלס. פיניטו. אדיאוס.

ChiLi PeppeR

New member
אפשר להצטרף לדיון?../images/Emo22.gif

מקווה שהתשובה היא "כן", כי כבר הצטרפתי
בכל אופן, לי היה סיפור די דומה, אם כי לא זהה לשלך: בחור, באמת נחמד שאני יצאתי איתו רק בשביל הכיף, כי נחמד לי להיות איתו ולא יותר מזה. אחרי כמה זמן שיצאנו, הוא התחיל לדבר על נישואים ועל איזה נחמד אם נגור פה או נגור שם, וכמה ילדים יהיו בעתיד.... כל הזמן אמרתי שאני בכלל לא מעוניינת להתחתן עכשיו או בקרוב, שיפסיק לדבר על זה, שאני לא כזאת מחפשת רצינות... הוא הסכים אבל זה כל הזמן הופיע וחזר. עד שנאלצתי לחתוך. פסק זמן זה הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות לבנאדם (ראיתי איך חברה שלי סבלה מזה - כל הזמן חיכתה לטלפון ממנו, כשהוא עד היום לא חזר אליה לפי מה שידוע לי). פסק זמן זה נתינת תקווה. אל תעשה את זה. אני פשוט חתכתי - אמרתי שהוא בחור מקסים, אני נהנית איתו אבל הכוונות שונות. וכשאני רוצה ללכת בדרך אחת ווהוא רוצה ללכת בדרך אחרת, אי אפשר להשאר ביחד, כי אלו דרכים מנוגדות... מפוצלות, שלא הולכות להתמזג בזמן הקרוב. זה הכל. מקווה שנתתי עצה טובה.

benchy

New member
זה בערך הרעיון אבל לא בכאלה

גדלים של נישואים..אם היא הייתה מדברת על זה..אני חושב שאפילו לא הייתי מתייעץ..יש דברים שהם לא במקום כרדע בחיים שלי. סדר עדיפויות שונה לחלוטין.

benchy

New member
זהו..ניגמר..אני לא מצטער..

היא רק אמרה משהו נכון..למה התייעצתי עם כולם ורק לא איתה.. אבל זה היה נכון במקרים מסויימים..אני לא יכול להתייעץ עם זה שאני לא אוהב את הריח שלה...שאני לא אוהב את החיוך שלה...שלא נוח לי עם ההסטטיקה שלה ודברים מסויימים שדיי מעוצבים באופי שלה..זה רק היה עושה את זה יותר גרוע. אני לא מחפש לשנות..אני מחפש לפתח. היא אמרה לי משהו מאוד נכון שיש לי בעיה לקבל שקורים לי דברים טובים..זה נכון..אני דיי שלילי לגבי עצמי וקשה לי לקבל שקורה לי משהו טוב בחיים.. אבל שוב אני חושב שזה לא בנודע למה שהיה בניינו..למרות שזה נכון. הייתה לי ידידה שמאוד אהבתי..כאילו הרגשתי אליה משהו שלא הרגשתי לאף אחת.. וכל פעם שאני רואה אותה זה הרגשה של וואו...איזה מלאך. אמרתי לה את זה ואני מכיר אותה 5 שנים..וזה משהו שלא יקרה...אנחנו מכירים אחד את השני מעולה..כל פעם שאף אחד לא מבין אותי אז שאני מסביר לה את המקקרה היא ישר עונה מה שאני חושב..ולהך אותו הדבר.. אני יכול לא לראות אותה כמה חודשים ואז להפגש איתה ולהרגיש כאילו אנחנו מדברים על בסיס יומי. אני מספר לכם את זה רק בגלל שלא חוויות את זה שוב ובגלל שאני חושש לא לחוות את זה יותר. או בגלל שאני חוסם את עצמי ובתת מודע אני רוצה אותה או שבאמת נעשתי חסר רגשות לחלוטין.

למעלה