איך ניתן להוריד או לרכוש פרקים מהסידרה ?

ofiroshka

New member
איך ניתן להוריד או לרכוש פרקים מהסידרה ?

עזרו בבקשה חברים, אני במיוחד מעוניין בפרק שבו מאלדר וסקלי נתקלו בבית שבו שלושה אחים מעוותים עם אימם המעווותת - מה שם הפרק?

1Shir

New member
הפרק נקרא HOME מתחילת עונה 4, פרק מצוין

לא יודעת לעזור לך איך להשיג אותו..

Gilliana

New member
הורדות אינן חוקיות

ולכן אסור לדון בהן כאן בפורום. יחד עם זאת, אוכל לעזור לך אם תשלח/י לי מסר פרטי.

Julia307

New member
תמיד עניין אותי למה דווקא הפרק הזה משך

כזו תשומת לב, באופן חריג.

כי יש בו גם אור וגם חושך

ככה אני רואה את זה. בתוך עיירה "מוארת" שלווה, בלי אלימות בכלל חיים בבית אפל וקודר משפחה מעוותת . אף אחד לא מתקרב אליהם, לא שואל, לא בודק. זה איזו מטאפורה על החיים.

aerynsun

New member
שראיתי את הפרק פעם ראשונה

הוא לא הגעיל אותי או הימם אותי בכלל. אבל כל צפיה נוספת שלו אני לא מאמינה איזה קשה לצפיה הוא. אבל יש שם קטעי מולדר סקאלי נחמדים. ואם אני לא טועה בקטע של טריויה אחד האחים היה חבר של ג'יליאן עד שמישהי תבעה אותו על הטרדה מינית וג'יליאן עזבה אותו. איך היא מוצאת לה בחורים זאתי

1Shir

New member
רעיון יפה

האמת שזה מוטיב שחוזר על עצמו מדי פעם בסדרה, הבריחה של אנשים ממשהו מיסתורי ולא מוכר... הפרק תפס תשומת לב באופן חריג כי הוא שילב גם קלילות בין מולדר/סקאלי, גם אימה מבהילה שבלטה עוד יותר על רקע הקלילות, גם הנושא - תרבות ומשפחה - שלדעתי הוא אחד המרתקים ביותר ואין ספק שהוא אחד הטאבואים הגדולים ביותר, גם הבנייה עצמה של הפרק, בשילוב המוזיקה וכו', היתה מצוינת, הוסיפה לו מימד סוריאליסטי ראוי - לסיכום פשוט פרק שבנוי טוב ועוסק בנושא נדיר ומרתק! מקווה שזה ענה על השאלה

מיכלשש

New member
ידעתם שהפרק הוחרם לשידור בארה"ב?

לא ייאמן...(בעצם, כן יאמן אם חושבים על אמריקה..). לא יודעת אם זה עדיין תקף, בכל אופן זה מה שהיה אז. ממש כמעט כמו הפרק על פוארטו ריקו ב"סיינפלד", למרות שבמקרה הנ"ל (סיינפלד) זה לא הפסד גדול לטעמי. מיכל שהיתה פעם eve6

Gilliana

New member
למה ויתרת על EVE? ../images/Emo10.gif

ולגבי ההחרמה - פעם ראשונה שאני שומעת את זה, על מה ולמה?

aerynsun

New member
מכיוון שהפרק היה אלים מדי

ולכן החליטו לא לשדר אותו שוב אף פעם בשידורים חוזרים.

Gilliana

New member
שיקול מוזר

היו עוד מספיק פרקים אלימים של תיקים - דווקא ל-HOME נטפלו?

aerynsun

New member
כנראה שהוא קיבל ריטינג R או NC17

אמריקאים...לכי תביני.

Julia307

New member
כן . פשוט

יש פרקים אחרים מדהימים ואפילו לא פחות מזעזעים! מה שכן זה היה בתקופת הזוהר של הסדרה וכל פרק קיבל המון תשומת לב

dylan

New member
אותי הוא משך בגלל השיר..

נדמה לי שאפילו ההודעה הראשונה שלי בפורום הזה.. ממש מזמן היתה בניסיון (שהצליח, תודות למנהל הקודם
)לגלות את שם השיר והמבצע..

למעלה