איך ניתן להשתיל

• פותח הנושא Plax
  • פורסם בתאריך

Plax

New member
איך ניתן להשתיל

בתת מודע של אדם מסויים כל מיני מחשבות ואז לקרוא אותם?

amir602

New member
קרא ותפנים

אני מניח שאתה שואל את השאלה בעקבות מה שנמרוד הראל מציג בתכניותיו. תבין: נמרוד הראל הוא קוסם. וכיאה לקוסמים, הוא משתמש בטריקים ואביזרים של קוסמים. כל מה שהוא מציג מסביב, על התת- מודע וכל זה, זה בשביל המסתוריות. נמרוד הראל בעצמו מודה שאין לו כוחות, ולמרות זאת היה לו פרק שמציג את יכולותיו הטלקינטיות.

LordYaniv

New member
נמרוד הראל

נמרוד אף פעם לא טען שיש לו כוחות הוא אמר שהכל טריקים פסיכולוגיה וכו עם אתה רוצה לגרד את הידע ולהתחיל ללמוד משהו תלמד NLP יש גם פורום כזה בתפוז

Plax

New member
אני שואל זאת לפי מה

שנמרוד הראל באמת הציג והוא גם הראה דרכים להשתיל בתת מודע ואז לקרוא את המחשבה.. לדוג' הוא מרח על הידיים שלו קרם שיזוף ואז בא לאדם אמר לו תחשוב על איזה חלום שאתה רוצה להגשים ואת הידיים שלו הוא סובב מסביב לפנים של אותו בן אדם והבן אדם כניראה הריח את הריח נזכר בים ונמרוד אמר שהוא חושב על הים... אז אני מתכוון לדרכים כאלה. (פה למשל זה היה דרך חוש הריח) אבל אתה אומר שזה לא קייים... והוא רק קוסם? תסביר את עצמך ולמי שיש דרכים לשתול שפשוט יתן . תודה!

רן המלך2

New member
אני אגלה לך איך עושים את זה.

קח מצלמה ( רצוי גם צלם) לך לקניון או רחוב הומה אדם ( רצוי בקרבת ים או עם איזשהו קשר לים) , מרח קרם שיזוף על הידיים ( אופציונאלי , למען השואו )ואז עצור עוברי אורח תמימים ושאל אותם על איזו מילה הם חושבים ( תוך כדי נפנוף ידייך מול פרצופם) מתוך ,10 15 איש, אולי 1 יחשוב על ים ( אם יתמזל מזלך) אך אל תתייאש, המשך לשאול, עד אשר תגיע לפחות ל 4 אנשים . ( לעניות דעתי תצטרך לשאול לפחות 50 איש..) לאחר מכן, חזור אל ביתך, הפעל את המחשב, וערוך את הסרט ( אני ממליץ על תוכנת ULEAD) כך שישארו אך ורק אותם קטעים בהם אנשים חשבו על המילה ים . הוסף בתחילת הסרט את הקטע בו אתה מורח את ידייך בקרם שיזוף (תוך כדי הסברים פסאודו פסיכולוגים, ) וזהו, נגמר הקסם.

Flagg1

New member
את תוכנת העריכה קונים אצל דיקו? ../images/Emo6.gif

Plax

New member
אז מה שאתה אומר בעצם...

שלא ניתן להשתיל בתת מודע של מישהו מחשבות ואז לקרוא אותם ? שזה שקר?! אם כן , אז איך כל קוראי המחשבות באמת קוראים את המחשבות? (ברור ללא כוחות על.. אבל הם שותלים משהו .. זה ניקרא - סוגסטיה - לא כך?!)

Plax

New member
תודה, אבל...

זה עדיין לא נוגע לשאלה שלי... זה לא נוגע לקטע של לשנות כיוון חשיבה של מישהו ואז לקרוא את המחשבה שלו. אני מתכוון - להשתל מחשבות ואז לקריאתם. (להשתיל בכך שהתת מודע יקלוט את אותו סימן,קלף,צורה,מספר או כל דבר דומה... ואז לקרוא אותו) אם מישהו מבין בתחום או יכול להביא כל דוגמא של השפעה בבקשה שיגיב. תודה. :)

Flagg1

New member
זה דווקא כן קשור

מה שאתה רואה בדרך כלל זאת הגירסה הערוכה של האפקט. מה שאתה לא רואה זה שהם לוקחים מישהו, שוטפים לו את המח במשך כמה שעות ואז ככה משתילים לו את המחשבה. מקווה שלא הרסתי את הסוד..

שטויות

אם היית מבין קצת בטלוויזיה, היית מבין שאין לו זמן ללכת ולשאות 50 איש בקניון. הוא עושה אייטם, זה לא הולך פעם אחת, מנסים שוב, פעמיים, אתה עובר לאייטם הבא. הוא לא היה מגיע לרמה של ערוץ 10 אם זה כל היכולת שלו.

DrJones

New member
רגע..

זה רק אני או שאותו משתמש שואל את אותן שאלות מטומטמות?!?!

DrJones

New member
שאני אבין

אתה באמת רוצה לדעת אם יש מאגיה וטלפתיה וטלקינזיס?! אין!

למעלה