דרך ה-S-VIDEO.אלה ה"מחברים שקיימים"
ה-S-VIDEO לא קשור אליהם, הוא בשקע הכי שמאלי.שלושת השקעים המסומנים מחוברים ל"עידןפלוס" APEX2679
ה-S-VIDEO לא קשור אליהם, הוא בשקע הכי שמאלי.
אם הוא נכנס מעידן פלוס הוא כבר תפוסנכון.ה-S-VIDEOלא קשור אליהם.מה שהקפתי באדום זה("רמקולים+תמונה) מתחבר לעדןפלוס
תצטרך לפרט מה המכשירים שאתה מצלם, אחרת אתה מצפה שננחש
רק עכשיו קראתי תתגובות.כלומר דרך הsvideo.כעקרון מבחנתי אין בעיה לנתק את העדןפלוס.ובצד של הכפתורים יש עוד מחברים (אצרף תמונה)...האם ניתן להתחבר לסמארטפון ואיך?
בצילום הראשון או השני?המון תודה.1.מדובר בTV SHARP ישן.
תלוי מה יש להם בסניף הקרוב אליך. תוכל לברר זמינות חלקים באתר."כפי שאמרנו לך":קראתי דרך הטלפון ודרכו לא רואים את כל ההודעות\רואים חלקית.כשנכנסתי לפורום דרך המחשב רואים את התכתובות במלואן...תודה תודה תודה נ.ב. בKSP ניתן לקנות ישירות בחנות או שחייבים להזמין לפני?
בצילום הראשון או השני?
ההנחה שלי היא שהצילום הראשון (עם 2 כניסות. אחת מהן s video) היה של הטלוויזיה.
תלוי מה יש להם בסניף הקרוב אליך. תוכל לברר זמינות חלקים באתר.
מהניסיון שלי, למוכרים שם יש ידע טכני מעולה כך שעדיף לך להבין מה אתה צריך, להכין רשימה, אבל לדבר עם מוכר כדי שהוא יוכל לתקן את הרשימה ברגע האחרט
כולם חכמים. רק לא הראת איזה יציאות יש לך במחשב.
תכלס... HDMI2AV
[URL unfurl="true"]https://www.aliexpress.com/item/1005006266726644.html[/URL]
איך תראה התוצאה?
סביר להניח, חר
במסך מחשב/סלולרי מקפידים על רזולוציה - כי אתה יושב צמוד אליו, וזה עניין רגיש, לעומת טלוויזיה שבה ממרחק 4 מטר, פחות רואים פרטים (ומהסטנדרט הנמוך הזה נגזרים רוב תקני השידור לטלוויזיה)ב2 המכשירים אין HDMI.בלפטופ יש VGA( ללא 2 ברגיהחיזוק.בלי קשר לנושא:במחשב הנייח הvga עם ברגי חיזוק) שהחברים יעצו לי להתחבר אליו ויש כ3 שקעי USB...,,וכו' וכו' כמו בכל לפטופ סטנדרטי...למה שהתוצאה תהיה כפי שציינת?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.