חשבתי על זה, אבל המסך נעלם כל כך מהר, שלא נראה לי שאצליח.אפשר לצלם עם הסלולרי.
שלוםחשבתי על זה, אבל המסך נעלם כל כך מהר, שלא נראה לי שאצליח.
תודה אנסה כאשר אכבה את המחשב בערב.שלום
צלמי באמצעות הסלולרי וידאו של השניות הללו ואז תוכלי לצפות בו במהירות איטית באמצעות נגן מדיה VLC.
תודה! בעזרת הרעיון שלך הצלחתי ללכוד את ההודעה.שלום
צלמי באמצעות הסלולרי וידאו של השניות הללו ואז תוכלי לצפות בו במהירות איטית באמצעות נגן מדיה VLC.
יישום ללא חלון פעילאיזו תוכנה שלא סגררתי
לדעתי - זה לא המצב. אני המשתמשת היחידה, אין יישומים שאחרים פותחים ואני לא מודעת לכך.יישום ללא חלון פעיל
יישומים באזור ההתראות ליד השעון
היישום ממילא נסגר עם הכיבוי, המערכת שולחת התראת סגירה לכל היישומים, ואלו שתומכים ביציאה עצמית נסגרים (עם או בלי שמירת שינויים וקבצים פתוחים, תלוי ביישום). יש יישומים שייבקשו זמן נוסף לניסיון סגירת משאבים לפני שהמערכת הורגת את התהליך, בעת זו מופיעה הודעה על יישומים אלו, אך אם היישום הסתיים כבר, ההודעה תיעלם איתו. אם הסגירה אורכת יותר זמן, ניתן לבטל כיבוי מההודעה הזו ולחזור לשולחן העבודה.
הודעת סגירה מוארכת עשויה גם לנבוע משירותים ותהליכים של מנהלי התקנים, אשר לא תמיד בעלי אייקון יישום באזור ההתראות שמאפשר לצאת ממנו.
שירותי מערכת יכולים גם לפעול תחת פרופילי משתמשי מערכת אחרים באותו מחשב.
כל אפשרויות לכידת מסך פועלות רק כאשר המשתמש נכנס למערכת ויש יישום לכידה פעיל, בין אם הותקן בנפרד ובין אם מובנה עם המערכת (כלי הגזירה בחלונות או לכידה על ידי PrtSc)נדמה לי שפעם אפשר היה ללכוד את המסך ע"י לחיצה על F לא זוכרת איזה מספרץניסיתי כמה אפשרויות וזה לא עבד, לכן פניתי כאן בשאלה.
כולל אלו אשר באייקונים של אזור ההתראות?באופן קבוע אני סוגרת את כל היישומים.
הרשי לי לגלות לך את אמריקה: למעט החשבון הרגיל שלך הפועל אינטראקטיבית, בכל מחשב מבוסס מערכת ליבת NT (כלומר NT3, NT4, 2000, XP, Vista, 7, 8, 8.1, 10, 11) קיימים משתמשים פנימיים של המערכת להרצה מאחורי הקלעים של תהליכי מערכת, מנהלי התקנים ושירותיםלדעתי - זה לא המצב. אני המשתמשת היחידה, אין יישומים שאחרים פותחים ואני לא מודעת לכך.
תודה! אולי לא דייקתי במינוחים.כל אפשרויות לכידת מסך פועלות רק כאשר המשתמש נכנס למערכת ויש יישום לכידה פעיל, בין אם הותקן בנפרד ובין אם מובנה עם המערכת (כלי הגזירה בחלונות או לכידה על ידי PrtSc)
מסכי הפעלה, כניסה וכיבוי אינם חלק מרמת גישה של חשבון המשתמש הרגיל במחשב
כאשר רואים צילומים של מסכים אלו זה אומר שהם התבצעו מחוץ למערכת עצמה - או שהמערכת פועלת על גבי שרת גישה המאפשר לכידה של מסכי רמה תחתונה עד מסכי הביוס, או שהיא מערכת אורחת במערך הדמייה (מחשב וירטואלי) או שיישום הלכידה הופעל עם הרשאות מערכת (SYSTEM)
כולל אלו אשר באייקונים של אזור ההתראות?
הרשי לי לגלות לך את אמריקה: למעט החשבון הרגיל שלך הפועל אינטראקטיבית, בכל מחשב מבוסס מערכת ליבת NT (כלומר NT3, NT4, 2000, XP, Vista, 7, 8, 8.1, 10, 11) קיימים משתמשים פנימיים של המערכת להרצה מאחורי הקלעים של תהליכי מערכת, מנהלי התקנים ושירותים
לפעמים יכול לקרות מצב שתהליך הפועל תחת משתמשי המערכת נחשב אילו הוא היה מורץ אינטראקטיבית (וזה לא מחייב את התהליך להיות בעל "חלון" יישום או ממשק תצוגה כלשהו למשתמש), מה שגורם להופעת הודעת הסגירה בעת כיבוי אם הוא לא מספיק לסיים את פעילותו
כפי שנכתבתודה! אולי לא דייקתי במינוחים.
הצלחתי היום ללכוד את ההודעה, צילמתי אתמול וידאו כפי שהוצע לי, והיום בעזרת VLC במחשה (לא בטלפון) לכדתי את ההודעה.
מצרפת תמונה.
רעיה
זו התראה על תהליך שלא הסתיים בזמן שהמערכת מקצה בברירת מחדל ולכן "ביקש" מהמערכת זמן נוסף, אך הצליח להסתיים רבע שניה לאחר מכן אך לא לפני שהמשתמש שם לב להודעההיישום ממילא נסגר עם הכיבוי, המערכת שולחת התראת סגירה לכל היישומים, ואלו שתומכים ביציאה עצמית נסגרים (עם או בלי שמירת שינויים וקבצים פתוחים, תלוי ביישום). יש יישומים שייבקשו זמן נוסף לניסיון סגירת משאבים לפני שהמערכת הורגת את התהליך, בעת זו מופיעה הודעה על יישומים אלו, אך אם היישום הסתיים כבר, ההודעה תיעלם איתו. אם הסגירה אורכת יותר זמן, ניתן לבטל כיבוי מההודעה הזו ולחזור לשולחן העבודה.
"נרגעתי"......כפי שנכתב
זו התראה על תהליך שלא הסתיים בזמן שהמערכת מקצה בברירת מחדל ולכן "ביקש" מהמערכת זמן נוסף, אך הצליח להסתיים רבע שניה לאחר מכן אך לא לפני שהמשתמש שם לב להודעה
ההודעה לא מציגה שם יישום, סביר למדי שזה תהליך מערכת ללא חלון כפי שנכתב, אפשר להתעלם
אם כבר, זו לא בעיה לאתר את התהליך אשר מאריך את זמן הכיבוי"נרגעתי"......
תודה
אין אצלי Event Viewer ולא נראה לי שאכן כדאי להתאמץ ללכוד את הפושע.אם כבר, זו לא בעיה לאתר את התהליך אשר מאריך את זמן הכיבוי
ללחץ לחצן עכבר ימני על לחצן התחל/Start
Event Viewer
יומן Windows Logs - Application משמאל
לאחר מכן בחלון האמצעי נטען היומן הנבחר
לגלול לדקה של הופעת ההודעה
למצוא הודעה ממקור (Source) - Winsrv, מזהה (ID) - 10001 ולבחר לצפייה
בפאנל התחתון יטען טקסט ההודעה אשר יקרא:
The following application attempted to veto the shutdown: שם התהליך
שם קובץ התהליך אמור להצביע על התהליך הגורם לתופעה
במרשתת ניתן למצוא מדריכים אשר מסבירים כיצד ניתן להיפטר מההודעה כליל על ידי עריכת שדות ברישום המערכת לערך של שניה אחת או אף אפס, אך לא מומלץ לעשות זאת כי אז המערכת כלל לא תיתן הזדמנויות לתהליכי מערכת לסיים את פעילותם תקין
ניתן למצוא גם דרך שורת החיפוש בהתחל או להפעיל ישר את eventvwr.msc בשדה של Win+Rאין אצלי Event Viewer
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.