איך ניתן ללמוד את השפה?

פגסוס3

New member
איך ניתן ללמוד את השפה?

אני מעוניין ללמוד את השפה הרוסית..... האם ישנם ספרים או תוכנות מחשב ללימוד עצמי?

פגסוס3

New member
למה מפגרת?

אתה מכיר???, לשפות אחרות יש כמעט בכל חנות ספרים ומחשבים ולרוסית אין? אז במקום לקבוע רמות פיגור שלך או של אחרים (תלוי בנקודת ההשקפה), נסה לעזור.....

SupermanZW

Well-known member
דווקא יש

צריך רק לדעת לחפש. לך לחנויות ספרים רוסיות וקנה ספרי לימוד רוסית לילדים, אפשר גם להתחיל משם, שיחון רוסי עברי ומילונים רוסים אנגלים אפשר לקנות בסטימצקי ואתרים שמלמדים קריאה כתיבה ודקדוק רוסים אפשר למצוא באינטרנט, זה הרבה פחות מסובך ממה שאתה חושב.

פגסוס3

New member
זה רעיון...

השאלה היא האם הספרים האלה מלמדים אותי עם הסבר בשפה אותה אני מבין (עברית, אנגלית), כי אין לי הבנה ברוסית כלל.... הדרך הטובה ביותר ללמוד היא באמצעות קריאת ספרים וזאת לאחר שאוכל ללמוד לקרוא רוסית בסיסית...(זה יכול להיות נחמד לקרוא סיפור ילדים ברוסית...) השיחון העברי רוסי שיש בסטימצקי מלמד אותי משפטים לתייר ולא נראה לי שאפנה לאחד העובדים שלי בשאלה כגון "היכן אני יכול למצוא מלון ללילה"....זה לא ישמע טוב ועלול להעליב.... אבל ישנה חנות ספרים ברוסית ממש ליד הבית שלי זה אולי הם יוכלו למצוא לי משהו..., בכל מקרה בסטימצקי לא מצאתי משהו רציני שהוא ממש ספר לימוד לשפה..... זה די מפתיע שאגלית ניתן ללמוד בכל פינת רחוב בארץ ואילו רוסית שפה אותה דוברת יותר מחמישית מהאוכלוסיה, לא נתקלתי ולו בספר לימוד אחד....

SupermanZW

Well-known member
תגובה

הספרים לילדים הם בשפה מאוד בסיסית, אם אתה פותח מילון בהתחלה אח"כ כבר תוכל להמשיך ללא בעיות כאשר יהיה לך אוצר מילים בסיסי, זה באמת יכול לעזור לך.

the freaky girl

New member
אני יכולה להמליץ לך

על azbuka שזה לילדים, ומצאתי אצלי ספר ממש ישן, לא יודעת אם מוכרים עדיין, קוראים לו: ruskii iazik vkartinkach שכתבו אותו: baranikov ו- varkovizhkaia בהצלחה?

vk3

New member
באמצעותנו כמובן ../images/Emo8.gif

ולגבי למידה יותר יסודית אנסה לברר לך

למעלה