איך ניתן לשייך פוסט שלי לפורום אחר בתפוז ?

• פותח הנושא Zadig
  • פורסם בתאריך

Zadig

Well-known member
אני רוצה להעביר פוסט מפורום X לפורום Y.
איך עושים זאת ?

תודה
גיליתי שאי אפשר למחוק פוסט (מתי שרוצים), והדרך היחידה להעבירו לפורום אחר היא ע"י העתקתו, אבל אז תהיה כפילות, וזה בלגן.

arseny92

Well-known member
מנהל
אני רוצה להעביר פוסט מפורום X לפורום Y.
איך עושים זאת ?

תודה
גיליתי שאי אפשר למחוק פוסט (מתי שרוצים), והדרך היחידה להעבירו לפורום אחר היא ע"י העתקתו, אבל אז תהיה כפילות, וזה בלגן.
הדרך להעביר הודעה לנושא או לפורום אחר היא לפנות למנהל אותו הפורום בלבד (כאן - @nisso167 ), משתמש לא יכול להעביר הודעות ונושאים, מנהל כן.

עריכה: ניסו העביר את הנושא לפורום משוב

נערך לאחרונה ב:

blzvi

Active member
כפי שנאמר ,תעתיק את שורת הכתובת.
ככה היה גם בפורום הישן ולא משנה אם תשנה את נוסח השאלה,התשובה היא זהה

Zadig

Well-known member
כפי שנאמר ,תעתיק את שורת הכתובת.
ככה היה גם בפורום הישן ולא משנה אם תשנה את נוסח השאלה,התשובה היא זהה
שאלתי 2 שאלות שונות, ואתה ממשיך לענות את אותה תשובה שלא פותרת את מי מהשאלות.
אתה מהתמיכה הטכנית ? או מתנדב ?

blzvi

Active member
כולנו חובבנים ומתנדבים.
כנראה אני צריך לפנות לפורום הבנת הנקרא

מיכי 10

Member
כולנו חובבנים ומתנדבים.
כנראה אני צריך לפנות לפורום הבנת הנקרא

blzvi, אותךָ אני זוכרת (לטובה, כמובן:)) מפורום סלולרי או תמיכה טכנית (או שניהם?). אז אני מבקשת לשאול אותך שאלה קטנה.
איך אני יכולה לדעת על אנשים שמתכתבים איתי או אני מתכתבת איתם בפורומים, ואנחנו לא מכירים זה את זה, אם זה ♀או ♂? כלומר, אם זה הוא או היא?
כמו שאני לא רוצה שיפנו אלי בלשון זכר, כך אני רוצה לפנות אל אחרים רק במִּגדר הנכון שלהם, ולא להעליב, חלילה.

אבל כשאני לוחצת על משתמש, אני רואה רק ממתי הוא ב"תפוז", שזה נחמד מאד, אבל לא מספיק.
בתודה,
מיכל.

arseny92

Well-known member
מנהל
blzvi, אותךָ אני זוכרת (לטובה, כמובן:)) מפורום סלולרי או תמיכה טכנית (או שניהם?). אז אני מבקשת לשאול אותך שאלה קטנה.
איך אני יכולה לדעת על אנשים שמתכתבים איתי או אני מתכתבת איתם בפורומים, ואנחנו לא מכירים זה את זה, אם זה ♀או ♂? כלומר, אם זה הוא או היא?
כמו שאני לא רוצה שיפנו אלי בלשון זכר, כך אני רוצה לפנות אל אחרים רק במִּגדר הנכון שלהם, ולא להעליב, חלילה.

אבל כשאני לוחצת על משתמש, אני רואה רק ממתי הוא ב"תפוז", שזה נחמד מאד, אבל לא מספיק.
בתודה,
מיכל.
שדה מגדר לא קיים בהעדפות חשבון הפרופיל בברירת המחדל, זה דבר שההנהלה אמורה להגדיר (שדה פרופיל נוסף, כמו מיקום, אתר או פייסבוק), ואז כל אחד אמור להגדיר את השדה כרצונו, והוא לא מיובא מהאתר הישן
נ.ב. אם תגדירי שדה תאריך לידה, לא תוכלי לשנותה אלא רק על ידי פניה להנהלה

blzvi

Active member
שאלה במקום
פרטים אלה נעלמו בפורמט החדש

מיכי 10

Member
שאלה במקום
פרטים אלה נעלמו בפורמט החדש

תודה על תשובתך המהירה. 🌻
בינתיים אני חוֹוָה באתר החדש המון בזבוזי זמן, אכזבות ועוגמת נפש. אעפ"י שיש כאן כמובן גם דברים חיוביים.
מעצבן אותי גם שסוגרים כל רגע את האתר הישן, כל עוד החדש אינו פועל כהלכה, ולדעתי גם לא נפתח רשמית עדיין.

למעלה