הדרך להעביר הודעה לנושא או לפורום אחר היא לפנות למנהל אותו הפורום בלבד (כאן - @nisso167 ), משתמש לא יכול להעביר הודעות ונושאים, מנהל כן.אני רוצה להעביר פוסט מפורום X לפורום Y.
איך עושים זאת ?
תודה
גיליתי שאי אפשר למחוק פוסט (מתי שרוצים), והדרך היחידה להעבירו לפורום אחר היא ע"י העתקתו, אבל אז תהיה כפילות, וזה בלגן.
שאלתי 2 שאלות שונות, ואתה ממשיך לענות את אותה תשובה שלא פותרת את מי מהשאלות.כפי שנאמר ,תעתיק את שורת הכתובת.
ככה היה גם בפורום הישן ולא משנה אם תשנה את נוסח השאלה,התשובה היא זהה
כולנו חובבנים ומתנדבים.
כנראה אני צריך לפנות לפורום הבנת הנקרא
שדה מגדר לא קיים בהעדפות חשבון הפרופיל בברירת המחדל, זה דבר שההנהלה אמורה להגדיר (שדה פרופיל נוסף, כמו מיקום, אתר או פייסבוק), ואז כל אחד אמור להגדיר את השדה כרצונו, והוא לא מיובא מהאתר הישןblzvi, אותךָ אני זוכרת (לטובה, כמובן) מפורום סלולרי או תמיכה טכנית (או שניהם?). אז אני מבקשת לשאול אותך שאלה קטנה.
איך אני יכולה לדעת על אנשים שמתכתבים איתי או אני מתכתבת איתם בפורומים, ואנחנו לא מכירים זה את זה, אם זה ♀או ♂? כלומר, אם זה הוא או היא?
כמו שאני לא רוצה שיפנו אלי בלשון זכר, כך אני רוצה לפנות אל אחרים רק במִּגדר הנכון שלהם, ולא להעליב, חלילה.
אבל כשאני לוחצת על משתמש, אני רואה רק ממתי הוא ב"תפוז", שזה נחמד מאד, אבל לא מספיק.
בתודה,
מיכל.
שאלה במקום
פרטים אלה נעלמו בפורמט החדש
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.