איך נכבש המערב

אאילןן

New member
איך נכבש המערב

מה דעתכם לשלוח הימל לאתר הרשמי של זפלין ולומר לגימי שאנו רוצים לראות את ההופעה ב-DVD

AeroTom

New member
*אי-מייל*...

והלוואי וזה היה קורה, אבל ככל הידוע ל-2 ההופעות האלה שמהן לקוחים השירים באלבום, אין צילום וידאו קיים. ככה שזה בלתי אפשרי. מה שכן, לא הייתי מתנגד לעוד אלבום לייב משובח רשמי. שזה משהו שמאוד אפשרי לעשות, כי יש ללהקה בארכיון עוד המוני הופעות נהדרות באודיו שאפשר להוציא רשמית. אגב אחרי ש-How The West יצא, אז היו שמועות שחושבים להוציא גם עוד אלבום לייב בשם "How The East Was Won", שיכלול בתוכו הפעם הופעות של הלהקה מ-יפן ב-1971. גם How The West היה הצלחה מסחררת במכירות, והוא בהחלט אלבום לייב ענק (האלבום לייב האמיתי הראשון שמעריצי זפלין חיכו לדבר כזה הרבה שנים). אז אני ממש מקווה שיוציאו עוד אלבומי לייב כאלה או הופעות בודות מלאות. פשוט יש כ"כ הרבה בארכיון...זה חבל לא להוציא רשמית. במיוחד כיום שהלהקה לא קיימת וזה תמיד יכול להחזיר אותם לכותרות (ולהביא לנו הוצאות לייב רשמיות נהדרות נוספות, שיביאו לנו המון הנאה).

אאילןן

New member
סבירות

תומר לפי דעתי הסבירות שיש וידאו להופעות הנ"ל היא גבוהה מאד לא יכול להיות שהלהקה בשיאה ולא צילמו את ההופעות יש לי הרגשה שזפלין רוצים להשאיר את המעריצים על אש נמוכה ולטפטף את ה"גאונות המוסיקלית" לאורך הרבה זמן...

AeroTom

New member
בספר שיש אצלי - The Concert File

אז בכל הופעה של הלהקה מצויין אם קיימים בוטלגים לכל הופעה, ואם קיימים קטעי וידאו גם. כל חומר קיים באודיו או וידאו של כל הופעה, אז הוא מצויין שם. בהופעות האלה גם לא אומרים כלום על חומר וידאו שקיים משם, וגם אם ההופעות האלה היו מצולמות, אז בטח היינו יודעים, כי היו מדברים על זה או חושבים להוציא אותם גם רשמית בטח. כי הן יצאו רשמית באודיו...מה גם שג'ימי נתקל בהופעות האלה ב-LA רק בגלל החיפושים שלו לחומרים מצולמים בשביל ה-DVD הכפול. ככה שם הן היו קיימות בוידאו גם, אז היו משחררים אותן רשמית (או לפחות היה צץ בוטלג וידאו של זה, וזה לא קיים). אז זה די 100% שההופעות האלה לא צולמו. יש ללהקה רק הופעות בודדות מלאות שקיימות בוידאו ובאיכות נורמלית (שקטעים מכולן מופיעים ב-DVD הכפול). לרוב שיש להם קטעים מצולמים, זה רק קטעים קצרים באיכות גם לא משהו. לעומת זאת הופעות באודיו יש להם המונים מכל השנים...

AeroTom

New member
אכן יכל להיות כזה אם היה מצולם...

אבל How The West איך שהוא עם ההופעות באודיו הוא לא פחות מזהב טהור...

microbe15

New member
לא סתם המונים

המונים באיכות טובה. לא ברור לי איך רק ב-2003 יצא אלבום הלייב הראשון שלהם

AeroTom

New member
בהחלט. בגלל זה הציפיה הייתה ממש

גדולה. שסוף סוף יצא אלבום לייב אמיתי וגם מדהים. מאוד מקווה שנזכה לראות בעתיד הקרוב עוד הופעות רשמיות. יהיה ממש חבל לא להוציא עוד מתוך הארכיון הענק של הופעות נהדרות מכל השנים.

למעלה