הקצפת שמנת מתוקה
קודם כל חשוב שהקצפת תהיה קרה. רצוי להכניס למקפיא ל 10-15 דקות לפני ההקצפה, ואהרוני ממליץ להכניס גם את הקערה שבה מקציפים למקפיא. אפשר גם לא לעשות את הנ"ל. מתחילים להקציף את השמנת לבד, במהירות בינונית, ואחרי דקה מגבירים למהירות הכי גבוהה שיש. כשהקצפת מתחילה להסמיך מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף למידת הקושי הרצויה (יש מצבים בהם רוצים קצפת רכה, 80% מוקצפת, בעיקר כשמקפלים אותה לתוך עוד תערובת ולא רוצים גושים לא אחידים, ויש מקרים שרוצים קצפת יציבה מאד, בעיקר לזילופים על עוגה)