איך נכון להקציף שמננת מתוקה עם סוכר או לבד

ורד70

New member
איך נכון להקציף שמננת מתוקה עם סוכר או לבד

האם במהירות גבוהה ישר מההתחלה? האם את הסוכר שמים כבר בהתחלה?תודה
 

bali

New member
מנהל
הקצפת שמנת מתוקה

קודם כל חשוב שהקצפת תהיה קרה. רצוי להכניס למקפיא ל 10-15 דקות לפני ההקצפה, ואהרוני ממליץ להכניס גם את הקערה שבה מקציפים למקפיא. אפשר גם לא לעשות את הנ"ל. מתחילים להקציף את השמנת לבד, במהירות בינונית, ואחרי דקה מגבירים למהירות הכי גבוהה שיש. כשהקצפת מתחילה להסמיך מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף למידת הקושי הרצויה (יש מצבים בהם רוצים קצפת רכה, 80% מוקצפת, בעיקר כשמקפלים אותה לתוך עוד תערובת ולא רוצים גושים לא אחידים, ויש מקרים שרוצים קצפת יציבה מאד, בעיקר לזילופים על עוגה)
 

מאקי

New member
תסתכלי בסרטון...

קצפת זה בחלק הראשון היא גם מוסיפה כל מיני דברים אבל בהחלט אפשר ללמוד... בהצלחה
 
למעלה