איך נכנסים לאתר פייסבוק בעיברית?

nuni35

New member
איך נכנסים לאתר פייסבוק בעיברית?

האם מישהו יכול לקשר אותי לשם? ואיך נרשמים שם? האם אפשר לראות את האנשים בלי להירשם?

meital always

New member
../images/Emo104.gif פייסבוק בעברית

לפני מספר חודשים יצאה גרסה חדשה של פייסבוק בשפה העברית. מסתבר שהגרסה העברית כוללת בעיות ובאגים רבים ואף גורמת לנפילות, וכרגע עובדים על שיפור ותיקון הליקויים. עד שיתוקנו- מומלץ לא להשתמש בה אלא להישאר עם האנגלית... חשוב לא לבלבל בין פייסבוק בגרסה העברית עליה דיברתי כאן, לבין האפשרות החדשה שנוספה להקליד את השם שלנו בשפה העברית (גם בגרסה האנגלית).

TF14

New member
לי דווקא אין בעיה עם זה

אני כבר כמה שבועות משתמש באפליקציית העברית והכל עובד כמו שצריך. חוץ ממילים שלא מתורגמות נכון לפעמים באפליקציות מסוימות זה די טוב ואין בעיה עם זה אצלי.... (וגם חברים שלי משתמשים בעברית ולא שמעתי שיש להם בעיות עם זה....)

meital always

New member
אני חושבת שאתה מפספס את הנקודה

כשבוחנים תוכנה מסויימת, זה לא ממש משנה אם לך באופן אישי או לחבר שלך התוכנה עובדת טוב...
מה שחשוב זה מה שקורה לכלל הגולשים. חשוב להבין נקודה מסויימת: כשגרסאות בתא אינן מוצלחות, זה לא אומר שמאה אחוז מהמשתמשים חווים בעיות! זה אומר שלבערך 50% מהמשתמשים יש בעיות ב50% מהזמן או מהישומים. ולפעמים אפילו באחוזים נמוכים יותר. זה המון! כי זה אומר שחצי מהאנשים שיקשיבו להמלצה שלך יחוו בעיות. ולפעמים זה תוקע את כל הדפדפן או אפילו מחייב הפעלה מחדש של המחשב. בפועל, אין יום שאני לא שומעת בעיות מגולשים שניסו את הפייסבוק בעברית, סמוך עלי. למה ללכת רחוק? תדפדף קצת בעמודים האחרונים של הפורום ותראה כמה אנשים דיווחו כאן על תקלות, וברגע שאמרתי להם להחליף לעברית הבעיה נעלמה... ברור שיש המון גולשים שמשתמשים בעברית ואין להם בעיות, זה לא סותר את ההמלצה לא להשתמש בשלב הזה. אלא אם כן מישהו מוכן לקחת את הסיכון. כשהתקלות תיפתרנה אנחנו נדווח כאן בשמחה על השינוי.

למעלה