איך נכנסים לתחנה המרכזית מדרום?

איך נכנסים לתחנה המרכזית מדרום?

ראשון, עיר שגדלה לממדים עצומים של למעלה מ 200,000 תושבים התברכה גם בתחנה מרכזית חדשה ומצוחצחת שתפקידה להחליף את התחנה המרכזית הישנה החוסמת את רחוב הרצל ללא רחם בכל שעות היום. בפועל, ממשיכה התחנה המרכזית הישנה לפעול והפקק המסורתי ברחוב הרצל הולך וגדל. מה הבעיה המרכזית? חכמי הדור בנו את התחנה המרכזית אבל משום מה שכחו שלתחנה צריך להגיע מדרום? הדרך היחידה כיום היא להכנס דרך צומת פלמחים המיתולוגית. כביש מימי המנדט עם שוליים מפוררים. אח"כ פניה שמאלה להמשך רחוב רוטשילד דרך רמזור מעצבן. איך יתכן שבעיר בה רזרבות הקרקע הגדולות ביותר בארץ לא נמצא פתרון לדבר כל כך בסיסי? הכניסה הזו היא פשוט חרפה לעיר כל כך גדולה. בכלל וזה נושא שאתייחס אליו בעתיד, כל מערכת המחלפים נראית כמו איזה אילתור מימי הדילג'נסים שנסעו בראשון בתחילת המאה. פה כניסה, במרחק כמה קילומטרים יציאה. ברור למה צריך לברוח מהעיר לפני 7:00 בבקר (6:00 עדיף), כי העיריה שלכם לא דאגה לכם ליציאות וכניסות מסודרות ושלא יאשימו את הרשויות האחרות. הכל בידי העיריה שזוללת קרקעות ללא מחשבה.

amickyaa

New member
באמת טימטום

אני מגיע ממזרח העיר ורוצה לחצות למערב....פלמחים ימינה ושמאלה לרוטשילד....בררררר איזה כביש ותמיד פקוק לרחובות אני מגיע מהר יותר בושההההההההה !!!! דברייך אמת !!!!!

קראתי והודיתי

הודיתי לך על תשובתך, ובקשתי שתעקוב אחר המסר הקודם ששלחתי בקשר למחלף ראשון. מקווה למצוא בין הקוראים והכותבים קבוצת אנשים שתבין באיזה מצב חמור נמצאת העיר. אינני חושב שנעשו רק שגיאות. אני חושב שנעשים דברים בזדון ומתוך תאוות בצע, לחץ של קבוצות אינטרסנטים וחוסר אכפתיות של ראש העיר ואנשיו!!!

The Flash

New member
אמממ...

סליחה אבל מה עוזר לך שאתה מתלונן על כל כך הרבה דברם בעיר כאן? תתלונן לעירייה או משו ואם לא נאה לך אז אל תגו-ר פ-ה אני דווקא אוהב את העיר ואין לי שום בעיה איתה....נכון שלראשון יש בעיות אבל לכל עיר יש ואני חושב שראשון היא עיר מצויינת לגור בא.... באמת שאין לי בעיה איתך ואתה יכול להמשיך להצביע על החסרונות של העיר כאן בפורום אבל במה זה יעזור אני לא יודע...זה לא שאנשים לא מודעים לעביות אבל אאת היתה בעיה מספיק חשובה היו מתאגדים כדי לתקן אותה

גם לי אין בעיה אתך

רק התחלתי ואני עוד אמשיך. יש הרבה בעיות שלא נפתרות בגלל שמי צריך לפתור אותן איננו רוצה בכך. תושבי העיר לא מענינים את עירית ראשון ואת העומד בראשה, אחרת כבר מזמן היו מוצאים פתרון לנושא שעליו שאתו פתחתי את השרשור שהוא פשוט פשע!!! כנראה שאנחנו תושבי ראשון ראויים להם כמו שהם ראויים לנו

למה אתה פורק את כל התסכול שלך

בפורום הקטן ונחמד שלנו? אני די בטוחה שאין אף נציג עיריה שקורא בפורומנו הקט אם יש לך כ"כ הרבה בעיות עם העיריה אולי תפנה אליהם במכתב או משו????

למעלה