איך נכתוב באנגלית המעבר לבית ספר חדש ? זו כותרת לחיבור
R ronlin2 New member 23/11/03 #2 transfering to a new school? מעבר לבית ספר חדש זה נראה לי transfering the transfer to a new school
E Eldad S New member 24/11/03 #3 תיקון קטן: אם זה: transferring to a new school, יש צורך להכפיל את ה-r במקרה זה. אם בוחרים בכותרת: Transfer to a new school אז, כמובן, אין צורך להכפיל את ה-r.
תיקון קטן: אם זה: transferring to a new school, יש צורך להכפיל את ה-r במקרה זה. אם בוחרים בכותרת: Transfer to a new school אז, כמובן, אין צורך להכפיל את ה-r.
E einat-z New member 24/11/03 #4 transferring נשמע לי רשמי נשמע כאילו הרשויות העבירו אותו לביה"ס אחר, ולאו דווקא מעבר בשל שינוי מקום מגורים (למשל). האם starting at a new school זה ביטוי קביל?
transferring נשמע לי רשמי נשמע כאילו הרשויות העבירו אותו לביה"ס אחר, ולאו דווקא מעבר בשל שינוי מקום מגורים (למשל). האם starting at a new school זה ביטוי קביל?
R ronlin2 New member 24/11/03 #5 אני בהחלט מבינה מה הכוונה... אני מניחה שזה אכן רשמי, אבל כך "אומרים את זה"... starting at a new school אולי יתאים פה, כמובן תלוי בהקשר. והיות וזה חיבור ולא מאמר רשמי, בהחלט יכול להסתדר... הכל תלוי באיך זה נשמע בהקשר להמשך הטקסט
אני בהחלט מבינה מה הכוונה... אני מניחה שזה אכן רשמי, אבל כך "אומרים את זה"... starting at a new school אולי יתאים פה, כמובן תלוי בהקשר. והיות וזה חיבור ולא מאמר רשמי, בהחלט יכול להסתדר... הכל תלוי באיך זה נשמע בהקשר להמשך הטקסט
R rattlehead New member 24/11/03 #6 כמה הצעות.. נראה לי שTransitioning to a New School נשמע לא רע. גם "moving to a new school" או "going to a new school" נראים לי נכונים. מה בחרת?
כמה הצעות.. נראה לי שTransitioning to a New School נשמע לא רע. גם "moving to a new school" או "going to a new school" נראים לי נכונים. מה בחרת?
L LitalMermaid New member 24/11/03 #7 תודה לכם ../images/Emo13.gif ונראה לי שאני אלך על my move to a new school ונראה לי שיש כאן אישזהי בעיה בכתיבה my move לא נראה כל כך איך אפשר לכתוב את זה בלי להוריד את ה-my ?
תודה לכם ../images/Emo13.gif ונראה לי שאני אלך על my move to a new school ונראה לי שיש כאן אישזהי בעיה בכתיבה my move לא נראה כל כך איך אפשר לכתוב את זה בלי להוריד את ה-my ?
E Eldad S New member 24/11/03 #8 Moving to a New School או, אם זה היה שם של פרק מסיפור How I moved to a new school