גיורא שבת שלום , הכל טוב , הכל בסדר .
אין לך מה לדאוג , איש מאיתנו לא מתכוון לקחת לך את הצרות שלך . לכל אחד יש את הצרות שלו ובגילנו זה די והותר . הנקודה שכואבת היא שלא מרשים לספר , להתיעץ , לחלוק עליהן כאן בפורום . זה פורום לאנשים מבוגרים וככול שאנו מתבגרים קופות החולים והמצב הבריאותי הופכים להיות חלק מהחיים שלנו. אתה לא יכול להתעלם מהמציאות . בעקרון פורום הוא מקום שכל אחד כותב מה בראש שלו. אם היום הלכתי לדוד רופא כי לחץ הדם שלי הרקיע שחקים , והד.... רופא אמר לי להפחית מלח ולהחליף כדורים , מה רע אם אספר , אם נסעתי היום באוטובוס וציפיתי שהנהג יעזור לי לעלות . והוא לא , מה רע אם אספר ל"ידידי". זה מה שמעסיק אותי ואת זה אני רוצה לפרוק. ואין לי היכן . בגילי המופלג , בגלל שקשה לי .אינני יוצאת הרבה מהבית ו"עולמי צר כעולם נמלה" , אין לי זכות להשתתף בפורום ? ממש לא מקובל עלי .
אני מכירה "בנות" בגילי שהיו חברות בפורום יותר מ10 שנים , ובגלל "חוק המעשים הטובים " הן נאלצו לצאת , זה נראה לך הוגן ?
אני חושבת שכל אחד יכול לכתוב מה שנראה לו , מה שמעסיק אותו
וכל אחד יקרא את מה שנראה לו מענין . בחירה חופשית .

אתם רוצים פורום המעשים הטובים תפתחו פורום חדש , אל תגרשו אנשים מ"ביתם" ותכנסו במקומם .
אם לך אין איפה להנות ולהשתעשע , זו באמת בעיה אבל הפורום אינו תוכנית כבקשתך .
זהו סיימתי את ההרצאה שלי , עכשיו עלי להכין את קופסאת התרופות לכל החודש . ולראות מה קורה עם הכביסה שתליתי הבוקר בחוץ . אצלנו , בבאר שבע , יום יפה השמים בהירים והשמש מחממת , אבל לצערי היא מחממת רק בחוץ , בתוך הבית המזגן עובד .
שבת שלום לכוווווווווווווווווווווווווווווווווווווולם .