איך נלחמים בקור

yaely2

New member
מנהל
איך נלחמים בקור

נכנסים מתחת לפוך מרביצים איזה חיוך,

הידיים מתחת לשמיכה הגוף מלא שמחה,

וזהו בעיניים אור - אין קור.

דא עקא, אי אפשר לכתוב

מצאתי פתרון טוב

לאחר שמתחממת קמה לכתוב.

אפרת10511

New member
בוקר טוב ושבת מבורכת

מחשבות לאור פרשת השבוע :
גם כשנדמה לנו שכבר הכל אבוד ואין שום פתרון למצב במקום להרים ידיים ולהיכנע בתבוסתנות, אנחנו צריכים לעשות עוד מאמץ אחד קטן, כי איפה שיש רצון יש גם דרך.
המשמעות של מוטיבציה פנימית שבכוחה להביא את האדם למקום של שינוי. למדנו שאם יש מוטיבציה אפשר להצליח ולהגיע רחוק, להצליח, להתמודד עם כל מה שנפגוש בדרך והדבר החשוב ביותר, שזה תלוי בנו יגעת ומצאת תאמין.
שבת שלום����❤

גיורא26

New member
שבת שלום, אני בחלם?

מחפשים להוסיף דיכאון לפורום? להיפך. שכול אחד יביא דברים נעימים. עברנו כבר את השבעים לא קרו לכם דברים משעשעים? לצרות יש הרבה כתובות. רופא. עובד סוציאלי, התכתבות אישית לחברים פה ולחברים אחרים ויש עוד הרבה. אני אין לי איפה ליהנות ולהשתעשע, כול בידור עולה כסף.ואין לי כול כך.
כתבו יפה כתבו מעניין והשאירו את הצרות של השני, אצלו

tamarsharoni

New member
גיורא שבת שלום , הכל טוב , הכל בסדר .

אין לך מה לדאוג , איש מאיתנו לא מתכוון לקחת לך את הצרות שלך . לכל אחד יש את הצרות שלו ובגילנו זה די והותר . הנקודה שכואבת היא שלא מרשים לספר , להתיעץ , לחלוק עליהן כאן בפורום . זה פורום לאנשים מבוגרים וככול שאנו מתבגרים קופות החולים והמצב הבריאותי הופכים להיות חלק מהחיים שלנו. אתה לא יכול להתעלם מהמציאות . בעקרון פורום הוא מקום שכל אחד כותב מה בראש שלו. אם היום הלכתי לדוד רופא כי לחץ הדם שלי הרקיע שחקים , והד.... רופא אמר לי להפחית מלח ולהחליף כדורים , מה רע אם אספר , אם נסעתי היום באוטובוס וציפיתי שהנהג יעזור לי לעלות . והוא לא , מה רע אם אספר ל"ידידי". זה מה שמעסיק אותי ואת זה אני רוצה לפרוק. ואין לי היכן . בגילי המופלג , בגלל שקשה לי .אינני יוצאת הרבה מהבית ו"עולמי צר כעולם נמלה" , אין לי זכות להשתתף בפורום ? ממש לא מקובל עלי .
אני מכירה "בנות" בגילי שהיו חברות בפורום יותר מ10 שנים , ובגלל "חוק המעשים הטובים " הן נאלצו לצאת , זה נראה לך הוגן ?
אני חושבת שכל אחד יכול לכתוב מה שנראה לו , מה שמעסיק אותו
וכל אחד יקרא את מה שנראה לו מענין . בחירה חופשית .
&nbsp
אתם רוצים פורום המעשים הטובים תפתחו פורום חדש , אל תגרשו אנשים מ"ביתם" ותכנסו במקומם .
אם לך אין איפה להנות ולהשתעשע , זו באמת בעיה אבל הפורום אינו תוכנית כבקשתך .
זהו סיימתי את ההרצאה שלי , עכשיו עלי להכין את קופסאת התרופות לכל החודש . ולראות מה קורה עם הכביסה שתליתי הבוקר בחוץ . אצלנו , בבאר שבע , יום יפה השמים בהירים והשמש מחממת , אבל לצערי היא מחממת רק בחוץ , בתוך הבית המזגן עובד .
שבת שלום לכוווווווווווווווווווווווווווווווווווווולם .

galmintz

New member
צודקת בהחלט!

הנ"ל מחפש שיבדרו אותו כנראה או ימצאו לו בת זוג או חברה לעט,
ניחא.
ראי את ה"פופולריות" (רייטינג) שיש למפרשי התנ"ך למינהם
ותביני שהם במיעוט, אבל הם מנסים להעמיס עלינו גמרא וכו'
משל היינו תלמידיהם ובדרך גם קצת "דרך ארץ" והדרכה לחיים
טובים יותר שלא לדבר על המצאת סיפורים.
השמש מחממת, הבית מחומם אבל יש כאלו שקר להם בלב ומכל
מיני סיבות ולהם זכות לאמר אשר על ליבם כי הפורום אינו מופע פרטי
של אף אחד!.

שבת נעימה וחמה לכולם.

acamolit

New member
אין כמוך!

כתיבתך כל כך אנושית ונוגעת.
בדיוק כך רצוי שנתייחס האחד לשני.
המשיכי לשתף, להתייעץ ולהביע.
רצו - יקראו ויגיבו.
לא ירצו - לא יקראו ולא יגיבו.
מעריצה את דרך חשיבתך - הלוואי והשאר ילמדו.
המון בריאות

הניה 8

New member
גיורא היום יש בתי קפה של קופיקס ממש לא יקר

אני מאחלת לך שחייך יהיו תמיד מלאי שמחה
ויהא כבוד חברך, חביב עליך כשלך,

למעלה