איך נמרוד הצליח לדעת

omricool

New member
בקשר לציור..

במקרה זה דוד שלי..ושיחה קצרה איתו ואפשר להבין שהוא אוהב אופנועים..מאוד..ממש מילדות..והאופציה השנייה היא סירה..כי הוא הבעל בית של החוף שם (קיסוסקי)...אז האינטואיציה משחקת פה תפקיד.. ובקשר לזאת שקר לה..הוא השתמש בפסיכולוגיה פשוטה..הוא פשוט שיכנע אותה שקר לה..והיא הרגישה קור...זה ממש כמו הכספומט..הוא דיבר ליד הבנאדם שהוציא כסף ושיכנע לו את התת מודע שהוא צריך לשוכח את הכסף אם הוא שומע ציפצוף...העיניין של הפסיכולוגיה לא כזה מסובך..אבל הראיה מרחוק קצת יותר..

BolraK

New member
יש לוחות אלקטרוניים

מישהו שם פה פעם קישור ללוח אלקטרוני שמעביר את כל מה שמציירים עליו ללוח של הקוסם...

Sweet Girl7

New member
גם אני חושבת שזה לוח אלקטרוני אבל

אם שמת לב נמרוד צייר את האופנוע ממול המצלמה ואני לא ראיתי שום דבר שעבר ללוח שלו איך זה בדיוק עובד הלוחות האלה???

BolraK

New member
צריך למצוא חומר באינטרנט

אני לא יודע איך זה פועל....אולי זה מעביר את הציור שלו לצד האחורי של הלוח של נמרוד הראל? אולי למוניטור בנפרד?

adim44semel

New member
הלוחות עובדות עם עט אלקטרוני

השאלה עם היה אפשרות לבדוק את העט ביכלל זה בעיה לבדוק כול דבר אני מאמין שיש אפשרות לקריאת מחשבות או משהו דומה לזה רוב תוכנית של נימרוד הראל זה דברים שקוסמים עושים לפחות 80 אחוז מי התוכנית צריך לאפריד בין היכלת שלו לבין הטריקים הקוסמים אני חושב שאצלחתי לאפריד את הרוב גם לוסטיג וגם נימרוד יצר מעין ארגשת זרם חשמלי וזה שילוב של חומר שמורחים על הידים עם מכשיר קטן מאוד מענין עם מישהו יגלה מי פרום הקןסמים אני בספק

Dafna101

New member
לגמרי!!!!!!!! למישהו יש מושג איך הו

א הצליח לעשות את זה?!?! זה היה אדיר

MiNiTaUr

New member
המאבטח ניראה לי חשוד ../images/Emo196.gif

הוא מזה דומה לזה מקיוסק של הטוטו אצלנו... אבל העיקר הוא ה"שואו" .."הדרך בה אתה מציג את הדברים".(כל הזכויות שמורות ליורי גלר). :p

למעלה