איך נעלמו הירחים של מאדים

HeavenDusk

New member
איך נעלמו הירחים של מאדים../images/Emo35.gif

האם מה שנאמר כאן הוא נכון?: שני ירחיו אלה של מאדים נעלמו כלא היו והקהילה האסטרונומית במבוכה. PHOBOS נחשב במשך שנים רבות לעצם מלאכותי ולבסיס של חלליות-אם חייזריות. כל הנסיונות של הרוסים לחקור גוף שמיימי זה נכשלו (לווייני PHOBOS הרוסיים). בתצלום היחיד שהצליחה להעביר חללית PHOBOS1 נראית קרן אור המוקרנת מפני השטח של פובוס כלפי החללית וזאת יכולה להיות הסיבה להיעלמותה של החללית. פובוס ודיימוס נזכרים במיתולוגיה היוונית כשניים מתוך ארבעת ילדיהם של אריס (ARES) - אל המלחמה ואפרודיטה (APHRODITE) אלת האהבה. כמו כן, משחק המחשב הפופולרי DOOM מתרחש על פני פובוס, שמוגדר כגיהנום. ----------- הפסקא נכתבה ע"י MAJESTIC12

Majestic12

New member
לגבי הכתבה שהבאת

1. לא אני הוא הכותב. זה נכתב בפורום אחר שהמנהל שלו תחת כינוי MAJESTIC TWELVE (הכינוי שלי הוא Majestic12). 2. בקצרה - כל מה שנאמר שם זה קשקוש

HeavenDusk

New member
גם אני לא הבנתי איך אין רעש והמולה

סביב נושא כבד משקל כל כך. לאחר שציפיתי באותם פוסטים של אותו MAJESTIC TWELVE הבנתי שלא בך עסקינן. מדובר באיש עם דמיון מפותח מאוד.

Majestic12

New member
לא מדובר בדמיון פורה... ../images/Emo8.gif

לדעתי מדובר במשהו יותר מסובך ובעייתי (ודי ברמיזה)

Gilliana

New member
בהחלט ../images/Emo45.gif

זה כבר הרבה מעבר ל-"דמיון מפותח".

franse

New member
לא כל כך מטופש כמו שזה נשמע.

אני קראתי בעיון את הלינקים הנילווים לכתבה ומסתבר שבמקביל להיעלמות שני הירחים של מאדים ניצפו שני גופים בעלי תיאור דומה בסביבת כדור הארץ בנסיבות חשודות (כלומר מתנהגים כגופים נשלטים שניצפו במספר מקומות רנדומאליים ולא כגופים דוממים בעלי מסלול הניתן לחישוב מתמטי ולניבוי). לשיפוטכם.

AdonAsda

New member
אם אתה רוצה, אביא לך אתר שבו כתוב

שהעולם שטוח, ויש להם הוכחות. אולי יש לכם מקור מעט אמין יותר לגבי ה"היעלמות" הזאת?

כל העולמות עגולים רואים שהכל מתוכנן

אין צורות אחרות לכוכבים...כולם עגולים באופן ברור ויפה לעין.... לכל דבר יש תפקיד בטבע לכל דבר בגוף יש תפקיד כדי שהאדם יוכל להתקיים ולהמשיך את הדורות הבאים מלחמות,רעידות אדמה,הוריקנים צונאמי ועוד הכל מתוכנן כדי שלא יהיה פיצוץ אוכלוסין בעולם... משחקים איתנו....אבל לא הייתי משתמש במונח הזה.אני נהנה מהחיים דווקא...זה מתנה

ירדן121

New member
ממש פיגור!

אם העולם היה שטוח זה היה "נגמר" מתישהו והיינו יכולים לעשות קפיצה מקצה העולם ... ואז לאן היינו נופלים ? הטבע מתאים את עצמו...סמכו עליו...

Gilliana

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אל תדאגי - גם אם העולם היה שטוח אי אפשר היה לעשות קפיצה מקצה העולם והוא לא היה נגמר, לזה אחראי המושג שנקרא "כח הכבידה".

ג'יליאנה לדעתי את בחורה חרוצה ואת

צריכה להחליף את טטניה הופמן המעצבנת מערוץ 22 אתן עוסקות בנושאים דומים:ארועים שקורים בעולם רק שהיא מעצבנת בניסוח שלה ואת לא...עיינתי בפורום שאת מנהלת-מענין מאוד תמשיכי להיות כמו שאת.

Gilliana

New member
תודה ../images/Emo140.gif

רק שאני לא מכירה את טטיאנה הופמן מערוץ 22...
אבל זה באמת לא משנה. ואתה כמובן מוזמן לא רק לעיין אלא גם להגיב ולכתוב - אשמח מאד לראות אותך גם שם.

אני אוהב יותר להיות צופה מהצד..אבל

אני מגיב שאני רואה צורך ואת טטיאנה הופמן אפשר לראות בעיקר בסופי שבוע בערוץ 22 היא מדברת על מה שקורה בעולם -מן סיקור עולמי כזה .אם יהיה צונאמי היא הראשונה שתדבר עליו....וכנל רעידות אדמה ועוד ועוד

אדון אבו אסדה,רק טיפש כמוך יכול להג

להגיד שהעולם שטוח יא חמור..המוח שלך שטוח.המחשבה שלך שטחית ואת הבדיחות שלך לא הייתי מספר לחבריי בשטח שנלחמים למען המדינה ומגנים על אנשים כמוך... ותשנה את החתימה שלך תתקן שם את השגגיאות כתיב שלך,אם כותבים עם ע ולא עם א... אם זו מילת תנאי למשל: אם היית חכם היית אומר שהעולם הוא עגול אבל........עם(ככה כותבים)שכל כמו שלך לא פלא שאתה חושב שהעולם שטוח

AdonAsda

New member
תבונתך ניכרת.

לא אמרתי שהעולם שטוח, המטרה הייתה להציג טענה דומה, אך מגוחכות, לטענה שהירחים של מאדים נעלמו וכו', בכך להראות שאפילו לטענה המופרכת הזו יש "הוכחות" ואתר שתומך בה. מה שרציתי להגיד בעצם זה: לא כל מה שמישהו כותב באיזה אתר שכוח אל הוא נכון. "ותשנה את החתימה..." לצערי אתה כנראה לא מבין את משמעות המילה "ציטוטים" ולא סיבת הוספת הגרשיים בכל ציטוט. אני יודע, זה מסובך.

למעלה