איך נעשיתי ליכודניק...

איך נעשיתי ליכודניק... ../images/Emo3.gif

כיתה ו´,ואני בשומר הצעיר הבנות מגיעות במכנסי סטרץ בקן מתחילה זעקב/מהומה.. המדריכים-נגד מכנס סטרץ זה מוצר תועבה של הקפיטליזם האיום והנורא ואני כבר אז מבין את החשיכות והשנאה את צרות האופק של אותה התנועה ובשל עיקרון חופש הבחירה אני פורש מהקן,ומקים לי תנועה.. החברה הסלונית..שעיקרה פתיחות לעולם באמצעות העדר כפיה וכך-מתחילות מסיבות ימי ו´ של פורשים/ות מהקן,המביאים תקליטים של אלביס,וקליף,וסווינגינג בלו ג´ינס כל סימני הקפיטליזם הנורא מתומצתים בכמה תקליטים ומתחילות הסתודדויות בחדרים חשוכים שם נגיעה,פה נשיקה אורגיה של רגש ומין מפעפע פלייטרס,אורות-אדומים מוחשכים זו התקופה..אופס.. רצח קנדי..1962..יום ו´ בלילה בעיצומה של עוד מסיבה. ככה נעשיתי ליכודניק-בפעם הראשונה. והכל-בגלל מכנסי הסטרץ.. מרק.

magy

New member
באותו לילה, יצאתי מבית דולפין

בבת גלים, לא רחוק מבית חולים רמב"ם. רקדנו, יום שישי, ....וברחוב, מישהו סיפר שקנדי נרצח................ היינו המומים.........אפילו בכינו....... בגיל 14, לא הבנתי במפלגות..... גם לא היה לנו חשוב.... מפאי היתה בשלטון....שנים רבות..... בכינו, לא בגלל מצב פוליטי שעומד להשתנות בארצות הברית.... לא בגלל חוסר מוסר של רוצח... אלא בגלל שראינו בנשיא הצעיר והמוצלח של אז....סמל... זכרנו אותו במפרץ החזירים....באולטימטום לפידל קסטרו.... וראינו ביומני הקולנוע.......לפני הסרט........שהוא חתיך..... לא הייתה מודעות פוליטית בגיל ההוא......חשבנו רק על לימודים , תנועה, ומסיבות ריקודים..... מי יתחיל עם מי....ואם רקדו צמוד או לא..... עולם פנימי די קטן ומצומצם.....אם אני חושבת כעת.........במבט לאחור....

magy

New member
למה מסתובבים כל כך הרבה מסוקים

בשמיים, מדאיג אותי יותר מכל דבר כעת..............

magy

New member
משהו נחמדדדדדדדדדדדדד

נחמד צריך לנסות להכנס לפי הנושאים....אולי זה מביא לעוד מקומות מצחיקים....

כקנדי נרצח אני הייתי ילדונת

לא הייתה טלויזיה רק עיתון אני ותמונה שלו רוכן לעבר רעייתו במכונית המאובטחת. ואני שאלתי את אבא שלי,למה הוא בעיתון ומה קרה? והוא ענה שהוא נשיא ארצות הברית של אמריקה וירו בו . ואני בתמימות של ילדה בת 6,עונה אבל הוא לא הנשיא של ארצות הברית של ישראל!!! כן והעולם הפנימי שלי לפחות היה צר ומצומצם,גם אחרי מלחמת ששת הימים, ואפילו עד מלחמת יום הכפורים. אז הוא התפורר. אבל במבט שני שאני אומרת לגדולים שלי, שיפגינו קצת יותר מעורבות, שיראו מה קורה בעולמנו ולא רק יסתכלו על MTV אני חושבת-שבעצם, גם אני לא הייתי אחרת, רק שלא היה לי MTV.

גל-עמית

New member
איך עזבתי את ה"שמו"ץ"......

..ולשום מקום אחר....ל"חברה סלונית".....פשוט אנו הפורשים - "הקמנו" חברה סלונית. ....אנחנו בקשר עד היום !!!! ....כמו שציינתי, הייתי ב"שמו"ץ" - "השומר-הצעיר", מפ"ם, השמאל... ופתאום, עכב "משבר הטילים" בקובה - התחילו פעולות עם גוון פוליטי. זה לא היה בראש שלנו באותה תקופת גיל והסברנו למדריכים ולהנהגת הקן שיעצרו אחרת נצא.... הם לא עצרו, ניסו לבדוק אותנו ואז - משכבה שמנתה כ- 120 בנים ובנות !!! (2 גדודים, כי לא היה מקום..) - נותרו כ- 40 משוגעים לדבר, מהם בסופו של דבר, "הגשימו" כ- 30 בנים ובנות. עם חלק מהם - אנחנו בקשר עד היום.....

למעלה