"איך נעשיתי לסבית(הרבה)אחרי גיל 20"

"איך נעשיתי לסבית(הרבה)אחרי גיל 20"

לוידעת איך זה אצל הומואים, אבל אצל לסביות, ובעיקר בדור שלי (שזה אומר בערך דור האמהות שלכם), רבות היו "סטרייטיות" עד גיל 20-30, נישאו, ילדו, ואז, באיזשהו שלב, התגרשו לטובת אהובת ליבן וגילויין העצמי. איך זה קרה ??? ככה זה קרה: באיזשהו שלב, מה שחשוב בחיים זה- שיהיה לך חבר, להתחתן, לקחת על עצמך ילדים ומשכנתא, ו-סקס בכל מקרה זה משו שהזהירו אותך מפניו מילדות, ואמרו לך שזה בעיקר למטרת הולדה... וכך כולן הולכות בתלם... עד ש- מכסת החובות מולאה, בביה"ס של החיים, הגעת ל"תעודת הבגרות" שהורייך הציבו בפנייך (בד"כ שני ילדים לפחות ! אחד לא מספיק!) ואפשר להתחיל לגלות "מי אני ומה אומרים רגשותיי." ואז עוברים לחיות לפי קודים אחרים - רגשיים יותר... יוצאות מהארון, מוצאות אהבה ולא רק "סידור עם ידיד", וגם סקס הופך להיות אטרקציה ולא פרודוקציה... ולמה אני כותבת את זה כאן? א-פרופו ה-"פאסיבי אקטיבי"... בכל שלב בחיים מחפשים דברים אחרים במע' יחסים/זוגיות. יש שלבים שבהם הרגש מוליך את מע' היחסים, ויש זמנים שדברים אחרים מובילים... ======================================================================================= את ההודעה הזו כתבתי הבקר בפורום "זהות מינית", ותכף אני רצה הביתה לקבל חיזוקים ... נכון שיש משו בתיאוריה שלי?

כשנה וחצי לקח לי להבין את עצמי

ולהבין מי אני ומה אני, והנה ברגע אחד ערערת את הבטחון שלי בהומוסקסואליותי, על פי תפריט החיים שציינת - אני כנראה לסבית. [רץ לעדכן פרטים בצ'ק מי ובאטרף]

../images/Emo6.gif

אני תמיד חשבתי עליך שאתה לסבית... אבל- ההודעה הקודמת שלך בעניין הפשטידות, חושפת אותך כ-הומו ללא תקנה...
חזק ואמץ... יש לי עוד תיאוריה: הומואים ש"מתגלים" מאוחר - סיכוייהם לזוגיות טובה ויציבה גדולים מאד , ובכלל הם אחלה אנשים! (והתיאוריה הזו מתבססת על מדגם של איש אחד, אבל שווה !)

יופי. תמשיכו להסתלבט על זה

שאני לא יכולה לקרוא את ההודעה הראשונה. ואני לא אוהבת גבינת עיזים. לא רוצה פשטידות. רוצה לקרוא הודעות.

יש משו כזה

שנקרא נדמה לי רזולוציה? שהמסך שלך הוא ככה וככה על ככה וככה? וניתן לשנות את זה? אז תשני !

הנה שוב ההודעה במיקום שונה... עכשיו

אפשר לקרוא אותה? =================================================================== לוידעת איך זה אצל הומואים, אבל אצל לסביות, ובעיקר בדור שלי (שזה אומר בערך דור האמהות שלכם), רבות היו "סטרייטיות" עד גיל 20-30, נישאו, ילדו, ואז, באיזשהו שלב, התגרשו לטובת אהובת ליבן וגילויין העצמי. איך זה קרה ??? ככה זה קרה: באיזשהו שלב, מה שחשוב בחיים זה- שיהיה לך חבר, להתחתן, לקחת על עצמך ילדים ומשכנתא, ו-סקס בכל מקרה זה משו שהזהירו אותך מפניו מילדות, ואמרו לך שזה בעיקר למטרת הולדה... וכך כולן הולכות בתלם... עד ש- מכסת החובות מולאה, בביה"ס של החיים, הגעת ל"תעודת הבגרות" שהורייך הציבו בפנייך (בד"כ שני ילדים לפחות ! אחד לא מספיק!) ואפשר להתחיל לגלות "מי אני ומה אומרים רגשותיי." ואז עוברים לחיות לפי קודים אחרים - רגשיים יותר... יוצאות מהארון, מוצאות אהבה ולא רק "סידור עם ידיד", וגם סקס הופך להיות אטרקציה ולא פרודוקציה... ולמה אני כותבת את זה כאן? א-פרופו ה-"פאסיבי אקטיבי"... בכל שלב בחיים מחפשים דברים אחרים במע' יחסים/זוגיות. יש שלבים שבהם הרגש מוליך את מע' היחסים, ויש זמנים שדברים אחרים מובילים... ======================================================================================= את ההודעה הזו כתבתי הבקר בפורום "זהות מינית", ותכף אני רצה הביתה לקבל חיזוקים ... נכון שיש משו בתיאוריה שלי?

גרררררר ../images/Emo67.gif../images/Emo88.gif../images/Emo15.gif

לא הצליח. ההודעה פשוט מתמרחת לרוחב כל העמוד גם בזמן תגובה. אולי בפורום זהות מינית אני אצליח לקרוא. תיכף אשוב...

אבא גאה

New member
לא, עדיין לא

פשוט כי קצוות המשפטים הם ארוכים מידי והפרסומת עולה עליהם. שאלתי בפורום משוב, נראה אם יענו לנו. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=168&msgid=22616814

../images/Emo32.gifאבא'לה - גם אתם חוגגים את

הלוואין? אצלנו הוא נחגג היום ברוב דלעת ותחפושות. איך זה אצלכם?

אבא גאה

New member
לנו היה הלוואין הראשון ../images/Emo151.gif

והיה ממש ממש כיף.... מהדלעות התחמקתי כי זה עושה הרבה ליכלוך... אבל הילד התחפש למכשפת יער מקסימה...... חברנו עם עוד כחמישה ילדים מהכיתה שלו ויחד הילדים והאבות הלכו לעשות טריק או טריט..... אני והנשים נשארנו בבית ואכלנו המון (כל אחד הביאה ממטעמי המטבח שלו) ופתחנו דלתות לילדים ..... איזה חג נחמד...מממש ממש כיפי. אושר חזר עם שקית ע-נ-ק-י-ת מלאה ממתקים והיתה התרגשות רבה, בבית רוקנו מגירה ממגבות מטבח ומילאנו אותה בממתקים - אמרתי לאושר שבכל זמן שרק מתחשק לו הוא יכול לפתוח את מגירת הממתקים שלו ולקחת איזה ממתקים וכמה שהוא רוצה. הילד התרגש כ"כ אבל מאז (לפני 28 שעות) הוא לא פתח את המגירה אפילו פעם אחת....

אבא גאה

New member
הנה בשביל הדרורית במיוחד

לוידעת איך זה אצל הומואים, אבל אצל לסביות, ובעיקר בדור שלי (שזה אומר בערך דור האמהות שלכם), רבות היו "סטרייטיות" עד גיל 20-30, נישאו, ילדו, ואז, באיזשהו שלב, התגרשו לטובת אהובת ליבן וגילויין העצמי. איך זה קרה ??? ככה זה קרה: באיזשהו שלב, מה שחשוב בחיים זה- שיהיה לך חבר, להתחתן, לקחת על עצמך ילדים ומשכנתא, ו-סקס בכל מקרה זה משו שהזהירו אותך מפניו מילדות, ואמרו לך שזה בעיקר למטרת הולדה... וכך כולן הולכות בתלם... עד ש- מכסת החובות מולאה, בביה"ס של החיים, הגעת ל"תעודת הבגרות" שהורייך הציבו בפנייך (בד"כ שני ילדים לפחות ! אחד לא מספיק!) ואפשר להתחיל לגלות "מי אני ומה אומרים רגשותיי." ואז עוברים לחיות לפי קודים אחרים - רגשיים יותר... יוצאות מהארון, מוצאות אהבה ולא רק "סידור עם ידיד", וגם סקס הופך להיות אטרקציה ולא פרודוקציה... ולמה אני כותבת את זה כאן? א-פרופו ה-"פאסיבי אקטיבי"... בכל שלב בחיים מחפשים דברים אחרים במע' יחסים/זוגיות. יש שלבים שבהם הרגש מוליך את מע' היחסים, ויש זמנים שדברים אחרים מובילים... ========================================================== את ההודעה הזו כתבתי הבקר בפורום "זהות מינית", ותכף אני רצה הביתה לקבל חיזוקים ... נכון שיש משו בתיאוריה שלי?

ססססססססאמק... כתבתי הודעה

ארוכה ויפה והיא נבלעה על ידי הלוע של תפוז. גרררר (וסליחה על הצרפתית...) . אז אני אנסה לשחזר אותה ואני לא אחראית למעשי אם זה לא יצליח. קודם כל לאבאגא : אתה זהב
(וכמו שאומרת שרית חדד - בשיר שהכי "אהוב" על אמא שלי: "אתה תותח!"
) ולערבה, אז התיאוריה שלך יפה א'מה? לא מתלבשת עלי ועל כל מיני אחרות שהכרתי לפני עשרים שנה וקצת יותר. נראה לי שיש שני זרמים בתנועה הלסביונית...
זרם אחד לפי התיאוריה שלך והזרם השני שעד היום לא מוצאים אותו... זה אנחנו הזושות הזקנות. שתמיד ידענו שאנו זושות. שסללנו ביצים ויבשנו כבישות. ושהתלבטנו בשאלה האם אנחנו קודם לסביות או קודם פמיניסטיות? ויצאנו נגד הממסד. וכיום אנו חלק ממנו. ושדיברנו שטויות. וזה לא עבר עד היום.... די. גמרתי את מכסת המילים היוםית שלי.

ככה? קללות? בפורום? מה כבר כתבתי???

אז איפה איפה הן הזושונות ההן עם הקוקו בלי הסראפן עם הטוריה בג'לעביה למה כבר לא רואים אותן??? *(שיר לכת שליווה את הטיסות היוצאות מנתב"ג בראשית שנות השמונים, עת הזושות של אז, היו ל-זרם, שעד היום לא רואים אותו אלא בעת חופשות מולדת.)

אני??? קללות???? ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

זה פשוט היה בצרפתית. כנראה בגלל זה חשבת שזה קללה.
ובצרפתית אמרתי שתפוז הוא הכי טוב בעולם. שאין כמו תפוז. שכל ההודעות תמיד מגיעות ליעדן. שהוא אף פעם לא נעלם סתם ככה לכמה שעות. תראי איך בצרפתית הכל יותר קצר...

טו סונטו מיו !

נשמע טוב יותר? (ככה לפחות אומרת אישתי, שמציעה לי לעולם לא לנסות לדבר צרפתית...)

s h l o m k e

New member
ומה איתי ../images/Emo35.gif

אז לי אין סיכוי לזוגיות טובה
שיט, ואני דווקא קיוויתי.........

למעלה