איך נפטרים מג'וקים בכיור המטבח?

Srulikg

Member
עולים לי ג'וקים קטנים מתוך כיור המטבח.
איך נפטרים מהם?

GoldenEyes

Well-known member
איך נפטרים מהם?
בפעם האחרונה פירקתי את הסיפון ואת הצנרת עד הקיר וניקיתי טוב במים חמים
ריססתי לתוך הצנרת היכן שיוצאים המים לביוב

איך נפטרים מהם?
מהניסיון שלי, הכי טוב להתקשר למדביר.
ג'וקים נוטים לשרוד את כל הדברים שאנחנו מנסים נגדם. מה גם שהם סופר מהירים ומתחבאים בכל מיני חורים שאי אפשר להגיע אליהם. ויותר מזה מזבתא שאמא ג'וק מחביאה את הביצים שלה או משהו כזה.
אז לצערי באמת להתקשר למדביר לפחות לייעוץ.
מוזמנת להיכנס ולקרוא קצת על מקקים, אני אחרי שהתרוצצו לי בבית כל יום מצאתי איזה 2-3 ג'וקים, נכנסתי לגוגל וחיפשתי קצת מידע. אישית הכי עזר לי להתקשר ולשוחח טלפונית עם מדביר .

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
מהניסיון שלי, הכי טוב להתקשר למדביר.
ג'וקים נוטים לשרוד את כל הדברים שאנחנו מנסים נגדם. מה גם שהם סופר מהירים ומתחבאים בכל מיני חורים שאי אפשר להגיע אליהם. ויותר מזה מזבתא שאמא ג'וק מחביאה את הביצים שלה או משהו כזה.
אז לצערי באמת להתקשר למדביר לפחות לייעוץ.
מוזמנת להיכנס ולקרוא קצת על מקקים, אני אחרי שהתרוצצו לי בבית כל יום מצאתי איזה 2-3 ג'וקים, נכנסתי לגוגל וחיפשתי קצת מידע. אישית הכי עזר לי להתקשר ולשוחח טלפונית עם מדביר .
שימי מדביר גם מפרסמים סמויים ?

חן 1111

Active member
איך נפטרים מהם?
תבדוק שהסיפון שלך תקין. הכוונה לצינור הניקוז של הכיור. אם זה צינור גמיש, הוא צריך להיות כפוף בצורה כזאת שנוצר מחסום מים ובדרך כלל הג'וקים לא עוברים אותו.

רעיון (שלא ניסיתי) - יש חומרי הדברה המיועדים לריסוס, שקונים כתרכיז המיועד לדילול במים. אפשר לערבב בכמות מים גדולה (דלי?) ולשפוך בבת אחת לכיור. ההנחה שלי שהמים (עם חומר ההדברה) יכסו את צנרת הביוב למרחק ניכר.
צריך להשאיר את החומר בלי לפתוח את הברז במשך זמן מה (לילה?), ובזמן הזה החומר יטפל בג'וקים שנמצאים באזור.
כמובן שצריך להזהר שאף אחד ואף כלי אוכל לא יבוא במגע עם הכיור, עד שתבוצע שטיפה טובה בסוף התהליך.

למעלה