איך נפטרים מדברים שרוצים להיפטר מהם?

משל333

New member
איך נפטרים מדברים שרוצים להיפטר מהם?

לנשות ארה"ב שלא גרות בקומפלקס, איך אתן נפטרות מדברים גדולים שאין בהם יותר צורך והם במצב גרוע? במצב כזה גרוע שאפילו דרך קרייגסליסט לא רוצים אותם כשהם קוראים באיזה מצב מדובר.
אני יודעת שאנחנו יכולים להוביל ל DUMP אבל בשביל זה צריך לארגן פיק אפ, ובקיצור, בלאגן.
יש חברות שבאות לפנות זבל גדול? איך מאתרים כאלו?

Boston Guy

New member
יש עשרות חברות לפינוי זבל ודברים מיותרים מהבית

יש חברות שפועלות בכל ארצות הברית, ויש חברות מקומיות - שהן לרוב יותר זולות.
החברות לרוב שולחות לביתך SMALL TRUCK (משאית 5 טון) עם צוות של 2 בחורים שעושים את כל עבודת הסבלות והפירוק הנדרשת - וגם מנקים אחריהם.

כמה חברות גדולות שמפעילות FRANCHISES בכמעט כל מדינה בארה"ב:
1-800-GOT-JUNK
JUNK KING

המחיר אינו זול - הם גובים לפי נפח הזבל ("רבע משאית \ חצי משאית \ משאית מלאה") - ולפחות באזור שלנו, לא תצאי מהם בפחות מ 400$. משאית מלאה עולה 600$ - 800$ אצלנו.
הזמנתי שרות כזה אלי הביתה ביום שלישי הבא - אני עושה ניקוי מחסנים ועליית גג.

לחילופין - יש חברות שמשכירות לאנשים DUMPSTERS ("צפרדע זבל") - משאית מגיעה עם מיכלית זבל ומשאירה לך אותה ב DRIVEWAY, אתם ממלאים אותה - ואז מזמינים את המשאית שתאסוף את המיכל המלא.אנשים שיש להם כמות גדולה של פסולת (לרוב פסולת בניה) עשויםן זאת.
יש מספר גדלים של DUMPSTER - והמחיר אצלנו נע בין 350$ ל 600$.

ואופציה אחרונה (שדומה קצת לעניין ה DUMPSTER): אם חברת WM פעילה באזור שלכם (WASTE MANAGEMENT - זו חברת פינוי זבל גדולה) אז הם מציעים שרות שנקרא BAGSTER. את קונה בחנות חמרי בניין איזה מין "דמפסטר עשוי מברזנט" חד פעמי - זה נראה כמו סל קניות מפלצתי באורך של 3 מטר ועם ידיות - שעולה כ 30$. את מכניסה לתוך הסל הזה את הזבל שיש לך להיפטר ממנו (ספה סלונית גדולה נכנסת אליו בקלות, לדוגמא) - ומזמינה איסוף דרך אתר האינטרנט שלהם.
מגיעה משאית של WM עם מנוף - ולוקחת את ה"סל קניות" הזה איתה... וזה עולה בגיזרת ה 150$ - 200$ לפינוי של סל.

alphadelta

New member
נכון. ומוסיפה

יש חברות פינוי זבל או עיריות שפעם בכמה חודשים אוספים ללא תשלום נוסף זבל גדול. הם ונותנים הוראות איך להשאיר , איפה ומה מותר ומה אסור. הייתי מתחילה לברר עם חברת פינוי הזבל ואז עם העיריה.

carlimi

New member
כשאת אומרת

שאפילו בקרייגליסט לא רוצים את זה - האם את מתכוונת בחינם?
יש אפשרות להציע דברים לאיסוף בחינם, יצא לי כבר לראות דברים די הזויים וגם כאלה במצב לא משהו בכלל בלשון המעטה (שבורים קרועים וכו').
לפעמים אני רואה גם אנשים שמשאירים דברים על המדרכה מול הבית עם שלט FREE ולפעמים אנשים עוצרים ולוקחים.
סתם עוד מחשבות ....לא ציינת מה הזבל שממנו את מנסה להיפטר ....

Boston Guy

New member
על שקי הנייר לאיסוף עלי שלכת של LOWES הם הדפיסו

כתובות משעשעות - שאחת מהן היא "FREE! Leafs, twigs and more yard waste"
[URL]http://www.low94999-LOWESLL_0__?productId=3es.com/pd_99344-548432[/URL]

בילבי75

New member
גם אני רציתי להמליץ לך לברר בעיריה

לפני שנתיים רצינו להיפטר משתי ספות ישנות. פנינו לעיריה והם ביקשו מאיתנו להוציא את זה למדרכה ביום מסויים. לאחר חצי שעה לא היה כבר מה לאסוף... מישהו בא, העמיס לאוטו גדול ולקח את זה. מאוד שמחתי שלפחות משפחה נהנתה מזה....
אני לא יודעת ממה את רוצה להיפטר , אבל אולי את יכולה לברר עם Salvation Army , אולי את יכולה לתרום להם. הם באים ולוקחים ללא שום עלות מצידך.

עד כמה זה גדול?

אצלנו בעיקרון אפשר להוציא לפלאזה ולכתוב שלט שזה בחינם ואפשר לקחת. אם רואים שלא לוקחים- בתחזוקה כבר מטפלים בזה ומזמינים את מי שצריך.
&nbsp
כבר אמרתי שאני אוהבת את הבניין שלי? מפנקים פה (כמובן משלמת בהתאם
)

למעלה