איך נפטרים מהוירוס...

KaZaA

New member
איך נפטרים מהוירוס...

אמנם אין זה מנושא הפורום הזה אבל בכל זאת מדובר במפגע בריאותי... כמה חברה אתמול בצ´ט התלוננו שדני הדביק אותם בוירוס - אז הנה מה לעשות. כדי לדעת אם נדבקתם בוירוס צריך פשוט להסתכל על קובץ: c:\autoexec.bat אם מופיע שם שורה : win \recycled\SirC32.exe ואם כן יש לבצע את הפעולות הבאות 1. להכנס לאתה http://www.f-secure.com/v-descs/sircam.shtml ולהוריד משם את הקובץ REG ולהריץ אותו. 2. למחוק את השורה הזו בקוץ ההוא - בעזרת עורך טקסט פשוט. 3. למחוק את הקובץ SirC32.exe מהספריה. 4. להכנס למצב דוס ולמחוק את הקובץ rundll32.exe ולשנות את השם של הקובץ RUN32.EXE לשם של הקובץ שמחקתם. 5. למחוק את הקובץ scw1.dll חשוב מאוד להיות בטוחים במאה אחוז שאכן הודבקתם בוירוס )ועדיף במקום למחוק את הקובץ פשוט לשנות את השם שלו - כדי שניתן יהיה לבטל את המחיקה( את הפעולות 4-5 מבצעים בדוס בצורה הבאה - מאתחלים את המחשב ולוחצים על F8 ובוחרים בCommand Prompt Only בתפריט. מקווה שזה עוזר. המון בריאות לכככוווללם!

וירוסים יש לומר... מכת מדינה

לא מדני נדבקתי מוירוס, ולא מאשימה אף אחד, כל מה שאני יודעת זה שקיבלתי מעל 150 מכתבים, כלומר את אותו מכתב מעל 150 פעם!!!! והפעם היחידה שפתחתי אותו הפילה לי את המחשב !!!! מעבר לזה, מסתבר שההאקרים חוגגים כרגע, וכן, "פרצו" לי למחשב שלי, ומישהו שולח בשמי חברים, מיסטיק, ימבה קבצים שכתבתי אני, לכל רשימת הדיוור שלי, נגועים בוירוסים!!!! אז דעו שלא שלחתי לכם כלום, ואין לי מושג מי כן שלח בשמי, ואולי מוטב לו שאינני יודעת מיהו!!! מכל מקום הכל נקי כרגע, אז צפו לברכת שבת שלום, לקחתי את המחשב לרופא מחשבים, והוא טיפל בו, וכרגע הכל בסדר. עידכנתי את האנטי וירוס, ואני סורקת את המחשב כל שעתיים בערך!!! ואפילו התקנתי תוכנה נגד פורצים... עם אזעקות וכאלה, אל תשאלו, אני כמעט חולה מזה, הם לא יודעים שיש לי פסוריאזיס... ומוטב לי להישאר רגועה... אז ממליצה לכולנו על "נורטון אנטי וירוס" התוכנה הכי טובה בשוק כיום, ורצוי נורטון 2001 בהצלחה, עור/אור ואהבה, גילי פרי

חחחחחחחחח יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בעוד אני כותבת את ההודעה הזו קלטה תוכנת ה"אנטי האקרים" שלי מישהו שמנסה לפרוץ לי למחשב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עצרה אותו וחסמה את כניסתו!!!! ידעתי שיש לי האקר בן ז........... אוהבת את התוכנה הזו, גילי

למעלה