איך נפטרים מהנכדה?

אבח"י

Well-known member
היא הגיעה ליום והתנחלה.
OMG
לפחות בלילה השני לא באה לישון אתנו.. היא שתלטנית, יש לה מיטה גדולה בבית, וכשהיא ישנה ואי אפשר להעיר אותה.
מקסימה, חכמה, נבונה אבל דורשת "תחזוקה" בלתי פוסקת. סבתא מעניקה לה אותה בלי למצמץ. סבא לכן פחות "אהוד" כי הוא מבקש להרים מהרצפה, לנקות את סביבותיה, לקום ולקחת לה דברים ולא לצפות שסבתא תקפוץ לכל בקשה.
בסוף סבתא נשברה - יאללה הביתה היא הודיעה.

קלייטון.ש

Well-known member
בואנה איך אני מקנא בך. אני מת שהבת שלי תפקיד את התאומות בידינו לכמה ימים, והיא מסרבת מכל וכל. אמרתי לה שהילדות כבר בוגרות והיא לא צריכה לדאוג, עונה לי החצופה, שחלב אמה עוד לא יבש מעל שפתיה, "לא מהחוסר בגרות שלהן אני מודאגת".

היא הגיעה ליום והתנחלה.
OMG
לפחות בלילה השני לא באה לישון אתנו.. היא שתלטנית, יש לה מיטה גדולה בבית, וכשהיא ישנה ואי אפשר להעיר אותה.
מקסימה, חכמה, נבונה אבל דורשת "תחזוקה" בלתי פוסקת. סבתא מעניקה לה אותה בלי למצמץ. סבא לכן פחות "אהוד" כי הוא מבקש להרים מהרצפה, לנקות את סביבותיה, לקום ולקחת לה דברים ולא לצפות שסבתא תקפוץ לכל בקשה.
בסוף סבתא נשברה - יאללה הביתה היא הודיעה.
בת כמה הנכדה?

נתתם לאמא ואבא שלה מנוחה. מגיע לכם פרס. הילדים הקטנים ממש שתלטנים, כאשר רק מאפשרים להם.

יוסי ר1

Active member
נתתם לאמא ואבא שלה מנוחה. מגיע לכם פרס. הילדים הקטנים ממש שתלטנים, כאשר רק מאפשרים להם.
אנחנו סבא/סבתא טריים, רק 4 חודשים. אז קשה לי לספר 'מנסיוני'.
מה שכן, אנחנו נהנים מכל דקה של ביביסיטר שאנחנו לוקחים, ואנחנו לוקחים המון.

אנחנו סבא/סבתא טריים, רק 4 חודשים. אז קשה לי לספר 'מנסיוני'.
מה שכן, אנחנו נהנים מכל דקה של ביביסיטר שאנחנו לוקחים, ואנחנו לוקחים המון.
גם אנחנו נהנים מכל דקת בייביסיטינג לנכד.
אנחנו כבר סבא וסבתא בני חצי שנה.הנכד שלנו הוא נכד ראשון גם לסבא מצד אבא שלו, אז נראה לי
שהוא זוכה להתלהבות כפולה מכל המשפחה שלו.

למעלה