איך נפלה NRG בפח

Gilliana

New member
איך נפלה NRG בפח

אי הבנה מהסוג הפשוט ביותר גרמה למדור קולנוע באתר NRG לדווח היום בהתלהבות רבה כי דלפו ספויילרים מרעישים מהסרט החדש. בפועל - מדובר בסצינות מהפרקים שבהן שונו שמות הדמויות וזאת לצרכי מבחני הבד לשחקנים בסרט. עד לשעה זו, לא התקבלה תגובת NRG לפשלה. ומי שרוצה לקרוא את הכתבה האומללה - כאן.

o n o f f

New member
מהכרותי עם תיקים...../images/Emo58.gif

גם כשיודעים את העלילה (במידה והספויילר נכון) כרטר עדיין (!) מסוגל להפתיע, בצורה, באיכות והכל... אבל הבעיה הספציפית שלי עם הספויילר היא העובדה שצויין בפירוש שהסרט לא יהיה סרט קונספירציה/ חייזרים אלא בסגנון מפלצת שבועית.... מה שקצת נוגד את מה שכתוב בספויילר, גם אנדרסון ציינה באחד הראיונות (אולי לטלויזיה האיטלקית...?...) שמאלדר וסקאלי נקלעים במקרה למקום שבו מתרחשת העלילה...בקיצור זה לא ממש מסתדר.. (ויש לציין שאני אעדיף לראות אותם שוב במסגרת האף בי אי ולא סתם ככה במקרה....) אבל היי הכתבה נראית מתלהבת מעצם חזרתם של סקאלי ומאלדר למסך..וזה מבחינתי מספיק

Gilliana

New member
אבל זהו בדיוק העניין...

... שאין שום ספויילר!!! ברור לחלוטין, וכבר פורסם בכל המגזינים בארה"ב (למעשה, פורסם מלכתחילה) כי מדובר בסצינות מתוך הפרקים שתוסרטו בשינוי שמות לצורך מבחני בד, כך שאין מה להתייחס ל-"נכון" או "לא נכון" - פשוט... לא קיים, לא היה, ולא נברא. הכתב פשוט לא הבין את מה שקרא ועשה טעות של מתחילים, כמו עוד כמה אתרים סוג ז' בארה"ב.

o n o f f

New member
כן טוב...

זו גם ממש לא הפעם הראשונה שNRG מפרסמים שטויות...ופרטים לא נכונים (ראה ערך..." אנדרסון כבר הודיעה שלא תשתתף בסרט נוסף בסדרה....(?!) ), אבל כמו שאמרתי העיקר שיש אוריה חיובית בכתבה

o n o f f

New member
התחרבשו לי חלק מהמילים ../images/Emo6.gif ../images/Emo122.gif

*אוירה*

Gilliana

New member
../images/Emo6.gif לא נורא, הבנתי למה התכוונת

ובהחלט נכון - זו בהחלט לא הפעם הראשונה (ומן הסתם גם לא האחרונה). דווקא יצרתי קשר עם עורך המדור והסברתי לו את הטעות, אבל מעבר ללשלוח לי מייל עם מספר הטלפון שלי ולבקש ממני להתקשר איתו, הוא לא ממש עשה משהו בנדון.

למעלה