איך נפלו גיבורים...

ויימס

New member
איך נפלו גיבורים...

שמו להם רגל. אולי הייתי צריכה לנצלש, אבל זה לא קשור לכלום (כן, מכאן המינוח לנצלש) וחוץ מזה הייתי במצב רוח פרוע. אולי סיפרתי לכם כבר על: א. תחביבי למצוא טעויות של מתרגמים. ב. חיבתי העזה למתרגמת איה בר, זאת שתירגמה את צבע הכשף. ובכן, בעודי קוראת היום, מצאתי טעות והרגשתי מחויבת לעדכן אתכם: זוכרים את אותה מגידת עתידות כושלת, שחזתה את השריפה באנק מורפורק, נמלטה על חייה ולבסוף מתה במפולת מוזרה (freak landslide, כמדומני)? אז איה בר כתבה שהיא מתה 'בערבות המנומרות'. BERTZ?! מה? למה...? אז חשבתי, אולי זו איזושהי בדיחה שאני לא מבינה, ולכן היא תירגמה את זה כך, אבל אני מניחה שלא, ושזו הייתה סתם טעות. אני עדיין חושבת שהיא מתרגמת טובה, אבל... פחות. ...ובלי שום קשר: שמתם לב איזו רוח חיים פורחת בפורום העד לאחרונה במצב מתקדם של מוות קליני (כל מי שחדש, להתעלם, הפורום מאז ומתמיד שוקק חיים, ובכלל זה פורום נהדר ומופלא, ובבקשה אל תעזבו!!! אנחנו זקוקים לכם!!!)??? שירשורים נפתחים בלי שאני פתחתי אותם, פאנרטים צצים להם, יש רעיונות חדשים. שמחה והילולה, ויקומו בני ישראל, זקן וטף, איש ואישה, ופרצו במחולות מחניים!

The Mad Hatter

New member
אם כבר לא-קשור לכלום..

אז אני מרגישה שאני צריכה לדווח שממחר אני נעלמת לי לשבוע (טיסה לפולין). תשתדלו שלא להתגעגע יותר מידי..P: ו..זהו.

למעלה